Celebryci - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-10, 21:09   #1
JustynaZ
Raczkowanie

Smile

Celebryci

Cześć dziewczyny!

Mam do was taką prośbę (od mojego brata )

Jacy celebryci waszym zdaniem trafiaja do grupy docelowej 18-25 - studentow, ludzi z duzych miast itd. moga to byc projektanci, aktorzy, muzycy, sportowcy, etc. kazdy.

Wielkie dzieki za typy
JustynaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-10, 21:13   #2
rapifen
Zakorzenienie

Dot.: Celebryci

Celebryta to ma trochę wydźwięk negatywny jak dla mnie... Ale może Mucha jakby miała coś mądrego do powiedzenia to by jej posłuchali. Może Sowińska?

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-10, 23:00   #3
AgattkaM
Zadomowienie

jeszcze się mieszczę w wyżej wymienionej grupie i szczerze, żaden "celebryt" do mnie nie trafia. bo niby czym, skoro "celebryci" to osoby, o których huczy w prasie brukowej i portalach plotkarskich. jeśli do kogokolwiek oni trafiają [w sensie że ktoś ich może podziwiać] to współczuję.

chyba, że chodzi Ci [bratu] o znane, normalne osoby. tylko tu już jest problem, bo ciężko takie znaleźć i żadna konkretna nie przychodzi mi do głowy.

choć nie. pracując w miejscu w jakim pracuję, mogę stwierdzić, że niezależnie od wieku kobiet [w przedziale 20-25 jest ich najwięcej] trafia Pani Kwaśniewska, żona, a nie córka.

on Tygrys, ja Maleństwo
AgattkaM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-11, 09:57   #4
ever-dream
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgattkaM Pokaż wiadomość
choć nie. pracując w miejscu w jakim pracuję, mogę stwierdzić, że niezależnie od wieku kobiet [w przedziale 20-25 jest ich najwięcej] trafia Pani Kwaśniewska, żona, a nie córka.
To na poważnie?

Ja studiuję i nie zauważam żeby do kogokolwiek trafiali jacyś celebryci. Za to mogę Ci wymienić masę osób, których się raczej nie darzy sympatią.
Stary 2010-01-11, 10:35   #5
zagubiona_w_swoich_snach
Zakorzenienie

Ci co sie udzielalaja charytatywanie ale tak naprawde charytatywnie a nie ze jest koncerty charytatywny a oni i tak za niego kase biora...
zagubiona_w_swoich_snach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-11, 11:11   #6
anka.d
Wtajemniczenie

jako nalogowa czytelniczka pudelka (kazdy to robi, a nikt sie nie przyznaje :P ) i osoba z targetu Twojego brata (studentka, duze miasto, 23l) powiem... nikt...
oczywiscie jesli mamy takie samo rozumienie slowo celebryta (osoba znana z tego ze jest znana)

jesli inni znani ludzie - aktualnie i na czasie - Jurek Owsiak.
moze jacys kabareciarze (ale nie ci najpopularniejsi z tv jak k moralnego niepokoju czy ani mru mru) u mnie na uczelni od dawna szaleją za kabaretem skeczów meczacych. Mumio - tez dzieki reklamom znane, ale na pewno bardziej cenione niz te wymienione wczesniej

musialabym sie dluzej zastanowic, tak na szybko nie bardzo mi ktokolwiek do glowy przychodzi.

kurde czytam pudla, a nie wiem kto to sowinska :P
anka.d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-11, 11:19   #7
kennedy
Zakorzenienie

ona ma takie smieszne brwi do polowy czola ale tez nie wiem kim jest

nie wiem do mnie celebryci nie przemawiaja ale wiem kogo nie lubie
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 15:58   #8
ulinkaaa
Zakorzenienie

Niestety nie znam takiej osoby...
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-11, 17:21   #9
Madaleinee
Zadomowienie

samo pojęcie "celebryta" kojarzy się raczej z czymś negatywnym, gdyby przedział wiekowy był inny (13-17) to można by powiedzieć, że nastolatki utożsamiają się/podziwiają Miley (gwiazdkę disneya) ale czy do dorosłych ludzi "trafiają" takie właśnie osoby??? wątpliwe...

Madaleinee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-11, 17:35   #10
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
Napisane przez anka.d Pokaż wiadomość
(kazdy to robi, a nikt sie nie przyznaje :P )
Nie dorabiaj sobie ideologii, ja nie czytuję.

Jak dla mnie nie ma kogoś takiego.

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-11, 17:43   #11
aaricia8
Zakorzenienie

Poza grupą docelową należy wiedzieć co ta osoba mialaby reklamować. Nie kazdy pasuje do każdego produktu.
aaricia8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 17:44   #12
Hultaj
BAN stały

Myślę, że Piotr Gruszka byłby dobrym nazwiskiem.
Ogolnie obstawiłabym naszych siatkarzy, np. Bartek Kurek, Michał Bąkiewicz, czy Jakub Jarosz, sądzę, że się b. pozytywnie kojarzą.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2010-01-11 o 17:55
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-11, 17:59   #13
hihi
Zakorzenienie

A mi tak w pierwszej chwili przychodzi do glowy chyba tylko Maciek Stuhr ale nie wiem czy to to taki mega pozytywny przypadek, czy po prostu ktoś, kto nie kojarzy się negatywnie
Stary 2010-01-11, 18:35   #14
cerveza
Zakorzenienie

Cytat:
jako nalogowa czytelniczka pudelka (kazdy to robi, a nikt sie nie przyznaje :P ) i osoba z targetu Twojego brata (studentka, duze miasto, 23l) powiem... nikt...
oczywiscie jesli mamy takie samo rozumienie slowo celebryta (osoba znana z tego ze jest znana)

jesli inni znani ludzie - aktualnie i na czasie - Jurek Owsiak.
moze jacys kabareciarze (ale nie ci najpopularniejsi z tv jak k moralnego niepokoju czy ani mru mru) u mnie na uczelni od dawna szaleją za kabaretem skeczów meczacych. Mumio - tez dzieki reklamom znane, ale na pewno bardziej cenione niz te wymienione wczesniej

musialabym sie dluzej zastanowic, tak na szybko nie bardzo mi ktokolwiek do glowy przychodzi.

mów za siebie, a nie za 'każdego'. wyobraz sobie, ze np. ja nie tracę czasu na bzdury i nie obchodzą mnie wyssane z klawiatury plotki o gwiazdach

nie znam sie na celebrytach, wiec za bardzo nie pomoge w temacie.
cerveza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-11, 18:40   #15
ever-dream
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cerveza Pokaż wiadomość
mów za siebie, a nie za 'każdego'. wyobraz sobie, ze np. ja nie tracę czasu na bzdury i nie obchodzą mnie wyssane z klawiatury plotki o gwiazdach

Dziewczyna tylko żartowała. Przecież wiadomo, że zawsze znajdzie się ktoś kto nie czyta.

A ty już się nie kreuj na taką inteligentną outsiderkę, bo nie wierzę, że żadnego celebryty nie znasz i że czytasz tylko ambitną literaturę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 18:46   #16
anka.d
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
Nie dorabiaj sobie ideologii, ja nie czytuję.

Jak dla mnie nie ma kogoś takiego.
Cytat:

wrzuccie na luz.
to jedno z hasel jakimi sie posluguje pudelek.
po prostu panuje przekonanie ze czytanie pudelka to 'siara' i obciach, a jak przychodzi do luznej rozmowy o dupie maryni to kazdy wie wszystko o wszystkich
wiecej humoru i dystansu dziewczyny.

(czy jak jakies perfumy reklamują sie hasłem typu 'zapach dla prawdziwej kobiety' a wam sie one zdecydowanie nie podobaja, to czujac sie prawdziwymi kobietami jestescie urazone? bez przesady.)

rzeczywiscie sportowcy to dobry przyklad, ale tylko tacy z ktorymi nie zwiazany jest zaden skandal obyczajowy, a jednoczesnie popularni i obecni w mediach (skoro jak sie domyslam maja cos reklamowac)

Majewski kiedys dobrze sie kojarzyl - jak dla mnie dzis jego show to przerost formy nad trescia i nic smiesznego w nim nie ma, ale moze czesc spoleczenstwa nadal go lubi?
Stary 2010-01-11, 19:16   #17
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
wrzuccie na luz.
Ależ ja jestem bardzi wyluzowana.
Nie lubię po prostu dobabiania sobie ideologii.
A to hasło pudelka-no, cóż, nie czytuje, więc nie wiedziałam.

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-11, 19:20   #18
cerveza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ever-dream Pokaż wiadomość
Dziewczyna tylko żartowała. Przecież wiadomo, że zawsze znajdzie się ktoś kto nie czyta.

A ty już się nie kreuj na taką inteligentną outsiderkę, bo nie wierzę, że żadnego celebryty nie znasz i że czytasz tylko ambitną literaturę
nie obchodzi mnie naprawdę w co ty wierzysz, a w co nie.

Cytat:
wrzuccie na luz.
po prostu panuje przekonanie ze czytanie pudelka to 'siara' i obciach, a jak przychodzi do luznej rozmowy o dupie maryni to kazdy wie wszystko o wszystkich
wiecej humoru i dystansu dziewczyny.
nie dosc, ze czytasz szmatławce, to jeszcze rzucasz ich mądrościami, jakby było się czym chwalić. no super, naprawdę
Stary 2010-01-11, 19:47   #19
aaricia8
Zakorzenienie

Cytat:
nie obchodzi mnie naprawdę w co ty wierzysz, a w co nie.

nie dosc, ze czytasz szmatławce, to jeszcze rzucasz ich mądrościami, jakby było się czym chwalić. no super, naprawdę
Wyluzuj dziewczyno, po to jest forum, aby przedstawiać na nim swoją opinię. I podsumowanie tego "nie obchodzi mnie do myślisz" jest przegięciem. Jak Cię nie obchodzi, to na górze po prawej jest taki krzyżyk, można kliknąć.

Szmatławce? Zapewne, ale TO TY weszłaś na wątek o celebrytach, coś jest więc na rzeczy, ciągnie wilka do lasu?

Edytowane przez aaricia8
Czas edycji: 2010-01-11 o 19:48
aaricia8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 19:56   #20
anka.d
Wtajemniczenie

aaricia8 - dziekuje - nie moge zgodzic sie bardziej.

nie ma nic lepszego niż wejscie na watek o dowolnej tematyce i skomentowanie go: nie wiem, nie znam sie to nie pomoge.
Stary 2010-01-11, 20:24   #21
cerveza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaricia8 Pokaż wiadomość
Wyluzuj dziewczyno, po to jest forum, aby przedstawiać na nim swoją opinię. I podsumowanie tego "nie obchodzi mnie do myślisz" jest przegięciem. Jak Cię nie obchodzi, to na górze po prawej jest taki krzyżyk, można kliknąć.

Szmatławce? Zapewne, ale TO TY weszłaś na wątek o celebrytach, coś jest więc na rzeczy, ciągnie wilka do lasu?
wchodze na wiele wątków i doprawdy w tym nic bym nie napisała, gdyby nie bzdura, którą napisała anka.d .

Cytat:
aaricia8 - dziekuje - nie moge zgodzic sie bardziej.

nie ma nic lepszego niż wejscie na watek o dowolnej tematyce i skomentowanie go: nie wiem, nie znam sie to nie pomoge.
nie ma nic lepszego niż bycie nałogową czytelniczką pudelka
Stary 2010-01-11, 20:48   #22
Madaleinee
Zadomowienie

Cytat:
wchodze na wiele wątków i doprawdy w tym nic bym nie napisała, gdyby nie bzdura, którą napisała anka.d .

nie ma nic lepszego niż bycie nałogową czytelniczką pudelka
cztery miesiące na wizażu to zbyt mało, żeby być choć odrobinę kulturalnym droga koleżanko?...

Madaleinee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-11, 20:54   #23
Hultaj
BAN stały

Oj dziewczyny, no.

Pudel miał kilka miesięcy temu jakieś 5 milionow odslon miesięcznie, teraz pewnie jest tego więcej, a na hasłowaniu w google pudelek jest gdzieś na 5 np. pozycji na literę p.

Jakiś dziennikarz z Wyborczej chyba kiedyś się wypowiedzial, że masakra;-), wchodzi sie obecnie do redakcji (nie zrozumiałam do konca, czy miał na myśli redakcję GW czy ogólnie) w porze sniadaniowej, a tam ''wszyscy'' na monitorach: pudel.
ale to moja luźna uwaga, nie pamiętam gdzie to padło i kim był ów pan, więc nie mam jak poprzeć moich słów. Także, mozliwe przecież, że coś pomyliłam, czyż nie.
Osobiście nie czytam wcale, kolorowek nigdzie też nie i nie tęsknię. Aczkolwiek zasmuciła mnie informacja, a bo tak, że Susan Sarandon i Tim Robbins się rozstali.
I właśnie ja bym powiedziała w oparciu o obserwacje własne, że malo kto kojarzy co tam panie w wielkim kolorowym, prawda, świecie z cyklu jak oni istnieją , a może się tylko nie przyznaje. I może to zalezy od grupy, bo w sumie to rozmawiałam o tym z 2 czy 3 postronnymi osobami kiedyś na luzie. także, nie ma się czym sugerować.

A przyklad sportowców takich jak nasi siatkarze moim zdaniem jest bardzo trafny, bo docenieni za medale, ale nie kojarzą się z nimi skandale, zmanierowanie, itd. No i - brukowce raczej chyba też, hm, nie pojechały naszym chłopakom po rajtach. ;-) I właśnie dlatego, wg mnie, że czytacie pudelka, macie takie a nie inne podejście do osób znanych ogółem z mediów.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2010-01-11 o 20:56
Stary 2010-01-12, 11:06   #24
anka.d
Wtajemniczenie

widzisz - ze mna jest podobnie - to nie jest tak ze zyje tymi wszystkimi skandalami, czy z przyspieszonym biciem serca odswiezam strone w poszukiwaniu nowych informacji.
ale to idealny odmóżdżacz to porannej kawy.
a jak sie pracuje w telemarketingu to za odblokowanie pudelka wszyscy dziekują informatykom i skladaja im poklony

co do sportowców - tylko nie Otylia - mi do dzisiaj sie kojarzy z tym ze zabila swojego brata.
Stary 2010-01-12, 11:20   #25
Hultaj
BAN stały

sama nakręcasz niefortunną wymianę zdań :P, co ma taki telemarketing np. do rzeczy, nie znacie ciekawszych stron? :P Prociem: http://www.nasa.gov/home/index.html
No ze mną jednak nie jest podobnie, na pudlu nie byłam od paru miesięcy, a w sklepie w kolejce do kasy spojrzeniami po okładach raczej nie blądzę.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2010-01-12 o 11:21
Stary 2010-01-12, 11:27   #26
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
sama nakręcasz niefortunną wymianę zdań :P, co ma taki telemarketing np. do rzeczy, nie znacie ciekawszych stron? :P Prociem: http://www.nasa.gov/home/index.html
No ze mną jednak nie jest podobnie, na pudlu nie byłam od paru miesięcy, a w sklepie w kolejce do kasy spojrzeniami po okładach raczej nie blądzę.
Ja mam pocztę na o2 i bywałam na pudlu, jak mi się rzuciło w oczy coś na głównej tlenu I... żałuję, że zdarzyło mi się tam wejść te kilka razy, bo popsułam (strasznie głupie, wiem...) sobie zdanie o dwóch, wcześniej lubianych przeze mnie aktorach I uznałam, że wolę nawet nie wiedzieć, co o ludziach wypisują, bo... ich prywatne życie, to ich życie.
Stary 2010-01-12, 14:32   #27
AgattkaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ever-dream Pokaż wiadomość
To na poważnie?
poważnie chodzi o jej książkę, był taki szał, że aż sama byłam w szoku. i to dziewczyny właśnie 20-25 lat

Cytat:

ja też nie czytuję, a gdybyś napisałabyś większość nie byłoby problemu.

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
ona ma takie smieszne brwi do polowy czola ale tez nie wiem kim jest
pudla nie czytuję, a wiem któż to Sowińska. modelka, która teraz też jakby się na "celebrytkę" zrobiła

on Tygrys, ja Maleństwo
AgattkaM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości