|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Celebryci
Cześć dziewczyny!
Mam do was taką prośbę (od mojego brata ![]() Jacy celebryci waszym zdaniem trafiaja do grupy docelowej 18-25 - studentow, ludzi z duzych miast itd. moga to byc projektanci, aktorzy, muzycy, sportowcy, etc. kazdy. Wielkie dzieki za typy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Celebryci
Celebryta to ma trochę wydźwięk negatywny jak dla mnie... Ale może Mucha jakby miała coś mądrego do powiedzenia to by jej posłuchali. Może Sowińska?
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
jeszcze się mieszczę w wyżej wymienionej grupie i szczerze, żaden "celebryt" do mnie nie trafia. bo niby czym, skoro "celebryci" to osoby, o których huczy w prasie brukowej i portalach plotkarskich. jeśli do kogokolwiek oni trafiają [w sensie że ktoś ich może podziwiać] to współczuję.
chyba, że chodzi Ci [bratu] o znane, normalne osoby. tylko tu już jest problem, bo ciężko takie znaleźć i żadna konkretna nie przychodzi mi do głowy. choć nie. pracując w miejscu w jakim pracuję, mogę stwierdzić, że niezależnie od wieku kobiet [w przedziale 20-25 jest ich najwięcej] trafia Pani Kwaśniewska, żona, a nie córka.
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja studiuję i nie zauważam żeby do kogokolwiek trafiali jacyś celebryci. Za to mogę Ci wymienić masę osób, których się raczej nie darzy sympatią.
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ci co sie udzielalaja charytatywanie ale tak naprawde charytatywnie a nie ze jest koncerty charytatywny a oni i tak za niego kase biora...
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
jako nalogowa czytelniczka pudelka (kazdy to robi, a nikt sie nie przyznaje :P ) i osoba z targetu Twojego brata (studentka, duze miasto, 23l) powiem... nikt...
oczywiscie jesli mamy takie samo rozumienie slowo celebryta (osoba znana z tego ze jest znana) jesli inni znani ludzie - aktualnie i na czasie - Jurek Owsiak. moze jacys kabareciarze (ale nie ci najpopularniejsi z tv jak k moralnego niepokoju czy ani mru mru) u mnie na uczelni od dawna szaleją za kabaretem skeczów meczacych. Mumio - tez dzieki reklamom znane, ale na pewno bardziej cenione niz te wymienione wczesniej musialabym sie dluzej zastanowic, tak na szybko nie bardzo mi ktokolwiek do glowy przychodzi. kurde czytam pudla, a nie wiem kto to sowinska :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ona ma takie smieszne brwi do polowy czola ale tez nie wiem kim jest
![]() nie wiem do mnie celebryci nie przemawiaja ![]() ![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie znam takiej osoby...
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
samo pojęcie "celebryta" kojarzy się raczej z czymś negatywnym, gdyby przedział wiekowy był inny (13-17) to można by powiedzieć, że nastolatki utożsamiają się/podziwiają Miley (gwiazdkę disneya) ale czy do dorosłych ludzi "trafiają" takie właśnie osoby??? wątpliwe...
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie dorabiaj sobie ideologii, ja nie czytuję.
Jak dla mnie nie ma kogoś takiego.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Poza grupą docelową należy wiedzieć co ta osoba mialaby reklamować. Nie kazdy pasuje do każdego produktu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Myślę, że Piotr Gruszka byłby dobrym nazwiskiem.
Ogolnie obstawiłabym naszych siatkarzy, np. Bartek Kurek, Michał Bąkiewicz, czy Jakub Jarosz, sądzę, że się b. pozytywnie kojarzą. ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-01-11 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A mi tak w pierwszej chwili przychodzi do glowy chyba tylko Maciek Stuhr
![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie znam sie na celebrytach, wiec za bardzo nie pomoge w temacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ty już się nie kreuj na taką inteligentną outsiderkę, bo nie wierzę, że żadnego celebryty nie znasz i że czytasz tylko ambitną literaturę ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
to jedno z hasel jakimi sie posluguje pudelek. po prostu panuje przekonanie ze czytanie pudelka to 'siara' i obciach, a jak przychodzi do luznej rozmowy o dupie maryni to kazdy wie wszystko o wszystkich ![]() wiecej humoru i dystansu dziewczyny. (czy jak jakies perfumy reklamują sie hasłem typu 'zapach dla prawdziwej kobiety' a wam sie one zdecydowanie nie podobaja, to czujac sie prawdziwymi kobietami jestescie urazone? bez przesady.) rzeczywiscie sportowcy to dobry przyklad, ale tylko tacy z ktorymi nie zwiazany jest zaden skandal obyczajowy, a jednoczesnie popularni i obecni w mediach (skoro jak sie domyslam maja cos reklamowac) Majewski kiedys dobrze sie kojarzyl - jak dla mnie dzis jego show to przerost formy nad trescia i nic smiesznego w nim nie ma, ale moze czesc spoleczenstwa nadal go lubi? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ależ ja jestem bardzi wyluzowana.
Nie lubię po prostu dobabiania sobie ideologii. A to hasło pudelka-no, cóż, nie czytuje, więc nie wiedziałam.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szmatławce? Zapewne, ale TO TY weszłaś na wątek o celebrytach, coś jest więc na rzeczy, ciągnie wilka do lasu? ![]() Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2010-01-11 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
aaricia8 - dziekuje - nie moge zgodzic sie bardziej.
nie ma nic lepszego niż wejscie na watek o dowolnej tematyce i skomentowanie go: nie wiem, nie znam sie to nie pomoge. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Oj dziewczyny, no.
Pudel miał kilka miesięcy temu jakieś 5 milionow odslon miesięcznie, teraz pewnie jest tego więcej, a na hasłowaniu w google pudelek jest gdzieś na 5 np. pozycji na literę p. ![]() Jakiś dziennikarz z Wyborczej chyba kiedyś się wypowiedzial, że masakra;-), wchodzi sie obecnie do redakcji (nie zrozumiałam do konca, czy miał na myśli redakcję GW czy ogólnie) w porze sniadaniowej, a tam ''wszyscy'' na monitorach: pudel. ![]() ![]() ale to moja luźna uwaga, nie pamiętam gdzie to padło i kim był ów pan, więc nie mam jak poprzeć moich słów. ![]() ![]() Osobiście nie czytam wcale, kolorowek nigdzie też nie i nie tęsknię. Aczkolwiek zasmuciła mnie informacja, a bo tak, że Susan Sarandon i Tim Robbins się rozstali. I właśnie ja bym powiedziała w oparciu o obserwacje własne, że malo kto kojarzy co tam panie w wielkim kolorowym, prawda, świecie z cyklu jak oni istnieją ![]() ![]() A przyklad sportowców takich jak nasi siatkarze moim zdaniem jest bardzo trafny, bo docenieni za medale, ale nie kojarzą się z nimi skandale, zmanierowanie, itd. No i - brukowce raczej chyba też, hm, nie pojechały naszym chłopakom po rajtach. ;-) I właśnie dlatego, wg mnie, że czytacie pudelka, macie takie a nie inne podejście do osób znanych ogółem z mediów. ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-01-11 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
widzisz - ze mna jest podobnie - to nie jest tak ze zyje tymi wszystkimi skandalami, czy z przyspieszonym biciem serca odswiezam strone w poszukiwaniu nowych informacji.
ale to idealny odmóżdżacz to porannej kawy. a jak sie pracuje w telemarketingu to za odblokowanie pudelka wszyscy dziekują informatykom i skladaja im poklony ![]() co do sportowców - tylko nie Otylia - mi do dzisiaj sie kojarzy z tym ze zabila swojego brata. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
sama nakręcasz niefortunną wymianę zdań :P, co ma taki telemarketing np. do rzeczy, nie znacie ciekawszych stron? :P Prociem: http://www.nasa.gov/home/index.html
![]() No ze mną jednak nie jest podobnie, na pudlu nie byłam od paru miesięcy, a w sklepie w kolejce do kasy spojrzeniami po okładach raczej nie blądzę. ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-01-12 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
poważnie
![]() Cytat:
pudla nie czytuję, a wiem któż to Sowińska. modelka, która teraz też jakby się na "celebrytkę" zrobiła ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.