|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
brak zainteresowania ze strony chłopaka a z drugiej strony kolega
Z chłopakiem jestem już przeszło 3 lata. Były wzloty i upadki jak to bywa w związkach. Jednak teraz on coram mniej się mną interesuje. Obecnie ma urlop siedzie w domu. By puścił sygnał napisał eska a on nic. Wczoraj tak samo było. Jak ma wolne a ja nie i nie możemy się spotkać to wcale się nie odzywa prawie. Jedynie jak jest w pracy i żeby mu szybciej czas zleciał tam to do mnie dzwonni żeby pogadać. Mówi że chce być ze mną na zawsze ale kiedyś myślał o zaręczynach teraz przestał myśleć kiedy właśnie wtedy mniej więcej taki termin zaręczyn ustaliliśmy. Już mu się odechciało ;( Przestał zwracać na mnie uwagę. Ja czasem mam wszystkiego dość. Zastanawiam się nad zrobieniem małej przerwy i zobaczeniem jak to będzie dalej. Po raz pierwszy rozstać się na jakiś czas. Ale się boję ze go strace
Z drugiej strony pojawił się kolega z którym od pewnego czasu się zaprzyjaźniłam. Widzę że on coś do mnie i zaczynam się zastanawiać czy z nim nie spróbować. Ale oczywiście nie na 2 frony. Bym musiałą najpierw z obecnym się rozstać. Sama nie wiem co zrobić mam mętlik w głowie. I teraz zastanawiam się czy nie powiedzieć obecnemu chłopakowi o swoich myślach. Czy na razie czekać na rozwój sytuacji... Wczoraj z nim rozmawiałam i powiedziałam że mam wszystkiego dość powoli, dość tego jego zachowania. Czy czekać aż się poprawi. Chciałabym poczekać jeszcze z 2 tygodnie. Sama nie wiem co robić a wy co byście zrobiły na moim miejscu?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: brak zainteresowania ze strony chłopaka a z drugiej strony kolega
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Daj sobie spokój z facetem i zabierz się za tego drugiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=smutasik1988;149974 68]Z chłopakiem jestem już przeszło 3 lata. Były wzloty i upadki jak to bywa w związkach. Jednak teraz on coram mniej się mną interesuje. Obecnie ma urlop siedzie w domu. By puścił sygnał napisał eska a on nic. Wczoraj tak samo było. Jak ma wolne a ja nie i nie możemy się spotkać to wcale się nie odzywa prawie. Jedynie jak jest w pracy i żeby mu szybciej czas zleciał tam to do mnie dzwonni żeby pogadać. Mówi że chce być ze mną na zawsze ale kiedyś myślał o zaręczynach teraz przestał myśleć kiedy właśnie wtedy mniej więcej taki termin zaręczyn ustaliliśmy. Już mu się odechciało ;( Przestał zwracać na mnie uwagę. Ja czasem mam wszystkiego dość. Zastanawiam się nad zrobieniem małej przerwy i zobaczeniem jak to będzie dalej. Po raz pierwszy rozstać się na jakiś czas. Ale się boję ze go strace
Jeśli Twój chłopak po 3 latach tak się zachowuje to co będzie za 5? Piszesz o wzlotach i upadkach a swoich uczuciach do niego nic...Dla mnie jest oczywiste że jak ludzie się kochają to chcą spędzać kazdą wolną chwilę ze sobą. Zastanawiasz się nad przerwą a to co się dzieje teraz jakbyś nazwała? i jeszcze jedno boisz się że go stracisz... a jednoczesnie zastanawiasz się nad innym chłopakiem... Dla mnie jest jasne, umów się z kolegą nie tkwij w czymś co już staje się dziwne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.