|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nowiteńkie ciuszki! S/M!
Witajcie
![]() Jestem tu nowa, wiec moga mi się zdarzyć jakieś małe wpadki ![]() Ale postaram się szybciutko wszystko załapać ![]() Mam do wydania kilka ciuszków, które są w swietnym stanie, a niestety są na mnie za małe ;( Mam nadzieje, ze każda z Was znajdzie coś dla siebie ![]() UWAGA: NIE WYSYŁAM PIERWSZA! Mimo, że mam mało przekupek, nie dam sie namówić! Na poprzednim koncie zostałam tyle razy oszukana, ze mam po prostu dosc tracenia ciuchów! Prosze o wyrozumiałość w tej kwestii ![]() Pozdrawiam, clairesska. Edytowane przez clairesska Czas edycji: 2009-11-03 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nowiteńkie ciuszki! S/M!
1. Torebeczka skórzana z metalowym koleczkiem.
Dłuuga ![]() ![]() 2. Kolorowa, zwiewna minióweczka z paseczkiem ![]() Nowiuteńka! XS/S. 3. Satynowe bolerko! Rozmiar - M. Nowiuteńkie! 4. Atmosphere - mini z wysokim stanem. Założona kilka razy. Rozmiar S/M. 5. Przepiękna sukienka, srebrno-grafitowa! Boska! 36! Możliwośc regulacji - z tyłu sznurowany gorsecik ![]() Edytowane przez clairesska Czas edycji: 2009-11-03 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hej, interesuje mnie: 4. Atmosphere - mini z wysokim stanem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się z admirable, raczej nikt nie wyśle Ci jako pierwszy... zresztą skądś kojarzę tę sukienkę z Orsaya, czemu nie "funkcjonujesz" pod starym nickiem?
;>
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
1. Torebeczka skórzana z metalowym koleczkiem. Dłuuga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
coś za
Torebeczka skórzana z metalowym koleczkiem. i gladiatorki?
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Aha. Czyli waszym zdaniem mam nadal tracic kolejne ciuchy, tak?
Zbyt dużo ich juz straciłam, żeby pozwolic sobie na takie coś po raz kolejny! Nie pasuje Wam - nie wymieniajcie się ze mna, proste i logiczne ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Chyba jednak można
![]() btw, c. zawsze możesz nam powiedzieć swój stary nick i zostanie udowodniona ilość przekupek. Edytowane przez ameliax Czas edycji: 2009-11-03 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
zastanów sie co piszesz na poczatku napisałaś
"Jestem tu nowa, wiec moga mi się zdarzyć jakieś małe wpadki ![]() Ale postaram się szybciutko wszystko załapać ![]() a potem piszesz ze miałas juz tu z kolei któres konto i oszukali i że ie wysyłasz pierwsza ![]() dla mnie to jest podejrzane ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
to nie jest kwestia ich tracenia, każda z nas na pewno miała jakąś nieudaną wymiankę (albo większość z nas), nie wierzę że wszystkie Twoje wymiany polegały na tym że traciłaś ciuchy ;\ a i na wizażu są zasady, jedną z nich jest wymiana wg ilości przekupek, skąd mamy mieć pewność, że też nie stracimy ciuchów ? (bez obrazy
![]() ![]() i tak jak Wizażanka wcześniej napisała, coś tu się święci ...
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
jak to? jesteś nowa, nie wiesz co i jak, a tym samym miałaś już konto?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
trzeba mieć tupet kłamstewka już w pierwszej linijce
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez ~iwcia~ Czas edycji: 2009-11-04 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.