![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
DKNY Be delicious, CK Eternity, Halloween, Lancome, Dior, Body Shop, Isa Dora, inne
nieaktualne.
Edytowane przez 55ff8d5dbec04623312de1a12d29170a421c357a_6190518357ca6 Czas edycji: 2009-10-28 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DKNY Be delicious, CK Eternity, Halloween, Lancome, Dior, Body Shop, Isa Dora,
Mam nadzieję, że się nie wcinam
![]() coś u mnie za : IsaDora - czwórka cieni. Bardzo ładne, naturalne odcienie. Zużycie widoczne na zdjęciu. Najwięcej beżowego, ale nie ma tragedii, zadnego wgłębienia czy coś. ?
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Dot.: DKNY Be delicious, CK Eternity, Halloween, Lancome, Dior, Body Shop, Isa Dora,
cos u mnie:
CK Eternity EDP 100 ml. Nowe, zafoliiowane, oryginalne. Lancome Poudre Majeur Excellence - odcień 3 1/2 - puder sypki, bardzo delikatny, aksamitny, do ciemniejszej karnacji. Bardzo wydajny. Waga 4 g. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Peggy Sage i olejek Dior- czy za którąś z tych rzeczy zechciałabyś Nuxe Reve De Miel, balsam do ust z miodem i grejpfrutem, w pudełeczku( -10%)?
![]() |
#8 |
🦄
|
Interesuje mnie DK
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za cienie IsaDora?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
lipiec na maksa!!! :)
|
coś u mnie za perfumy DKNY Fresh Blossom?
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
poza wątkiem mam resztkę niny rici,jakies 5/30ml na wypróbowanie, poza tym apparition ungaro, 60/90ml,podkład clinique perfectly real make up, kolor "shade" 18G, około połowy tubki 30ml i na wypróbowanie podkład clinique superfit "neutral", mysle ze ponad 5 ml, tez na dobre przetestowanie, ewentualnie jakies 25/30 lancome hypnose,ale nie do konca wiem czy chciałabym sie z nim rozstawać. A i jeszcze połowę z 30ml armani diamonds, ale tu tez nie jestem pewna
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Clinique Fresh Blooom - odcień 01 Peony - maczek. Zostało tyle, co na zdjęciu.
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Witaj,
bardzo chętnie przygarnę: [1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;13246436] DKNY Be Delicious Fresh Blossom EDP 100ml. Ubytek to kilka psików. [/QUOTE] oddam wszystko, zapraszam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=321322 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Lady of Harley-Davidson
|
DKNY Be Delicious Fresh Blossom EDP 100ml. Ubytek to kilka psików.
Dior Brozne - olejek przyspieszający opalanie. SPF 4. Nie klei się, nie brudzi ubrania. Została połowa - tyle co na zdjęciu. Pojemność wyjściowa 150 ml. Kupiony w wakacje na bezcłówce. Neutrogena - antyperspirant do stóp. Nowy, nieużywany. Pojemność 150 ml. czy cos u mnie?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za maczka?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
![]() Znajdziesz coś dla siebie za lakier: Peggy Sage - nr 043 AVIGNON - przepiękna malina. Nowy, raz użyty. Pojemność 11 m Zapraszam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
pewnie nic u mnie,ale warto sprobowac ...za eternity? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13137081
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za DKNY Be Delicious Fresh Blossom EDP 100ml.??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za cienie IsaDory?
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
CK Eternity EDP 100 ml. Nowe, zafoliiowane, oryginalne.
DKNY Be Delicious Fresh Blossom EDP 100ml. Ubytek to kilka psików. Jesus Del Pozo Halloween EDT 100ml. Ubytek to kilka psików. . Witaj, za który zapach mogłabyś oddać coś z tych powyżej? Gres- Grain de Folie- nowy, pudełko bez paru psików, 50 ml EDP - nr 1 KWC Clinique - Happy Summer - 100 ml, maleńki ubytek, nowe Clarins- Eau Dynamisante- 100 ml per małego ubytku- 100 ml, Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- niestety nic. ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- U Ciebie najbardziej zależaloby mi na roll-on perfumy Wild Musk Coty około 40% z 9ml, uwaga wiekowe! Podobają mi się: krem Dermika Mat-B nawilżający na dzień nowy zafoliowany maczek Clinique 06 CamelliBobbi Brown Pink Platinum Shimmer Brick - rozświetlacz z najnowszej kolekcji Co proponujesz? ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- niestety nic ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- niestety nic. ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- podobają mi się dwie rzeczy u Ciebie: GUERLAIN Les Voilettes Matt Touch Powder,odcień 01 Transparente,7 gram,ubytek około 20%,bardzo wydajny,to ta wersja z gąbeczką.Kod 5E02,wszystko z nim w jak najlepszym porządku. CHANEL Joues Contraste Luna,biały róż/rozświetlacz,4 gramy,ubytek znikomy,niewidoczny.jest kartonik..Zastanawiam się jednak jeszcze nad oddaniem.Kod 9302.Nie oddam łatwo. może coś dobierzesz co którejś z nich? ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- niestety nic. ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- niestety za perfumy nic. Ale podoba mi się u Ciebie Estee Lauder, Bronze Goddess, Soft Shimmer, brązujący puder sypki z delikatnymi drobinkami. Użyty 3 razy. Ubytku nie ma. Duże, pełnowymiarowe opakowanie. Niestety nie mam już pędzelka. ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
niestety nic. ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- niesety nic. ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- niestety nic. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za DKNY? oddam wiele
![]() kosmetyki http://www.wizaz.pl/forum/showthread...7#post13295647 oprócz tego mam duzo nowych ciuchów, torebek i bielizny w ciuszkowym w podpisie
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
a ja?
![]() |
#28 | ||
Konto usunięte
|
bardzo chętnie 8.Givenchy Parad'eyes Liner czarny użyty kilka razy
---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- lalicjo, Ciebie zostawiłam sobie na koniec ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
roll-On + coś bez problemu
tylko co? Bobbi jest kilka razy więcej wart od końcówki Maczka, a mój maczek jest prawie cały, więc też nie ma porównania nie wiem, ile kosztuje nowy maczek, szacuję, że Twojego zostało max 1/4 - 1/3, krem nowy Dermiki to koszt koło 40zl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
Jeżeli się zgodzisz to chciałabym krem Dermika + roll on za resztę mojego maczka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.