|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mnóstwo mega modnych, pięknych, markowych ciuchów/m.in.Zara Asos Panache Converse/maj
Tutaj znajdują się tylko przykładowe zdjęcia, dużo dużo więcej rzeczy w wątku w podpisie! Zapraszam!
Hej ![]() Chętnie wymienię na dobre kosmetyki rzeczy z wątku ciuchowego. Są naprawdę ładne i modne, wiele jeszcze nowych, z metkami. Dużo sukienek, szpilek, torebek (np. a la Birkin) dużo nowych rurek z Zary, przezroczyste koszule, bluza bejsbolówka, Conversy, Martensy, szorty z wysokim stanem, nowe eko skóry z Zary i Bershki... Naprawdę warto zajrzeć ![]() ![]() Oprócz ciuchów wymienię też: YSL Teint Radiance podkład rozświetlający, nr 4, jaśniutki odcień, zużycie ok. 20% Make Up For Ever róż w kremie, mega słodki, śliczny cukierkowy róż, zuż. ok. 5% Bourjois puder w kompakcie z lusterkiem Healthy Balance odc. średni beż, użyty kilka-kilkanaście razy A oto lista poszukiwanych przeze mnie kosmetyków: mocno kryjący podkład np. Double Wear kompakt Chanel Innocent maskara z wysokiej półki - królestwo za niebieską YSL Faux Cils, Diorshow, Magnascopic etc. dobry korektor np. AAE Clinique meteoryty!!! puder zarówno matujący jak i rozświetlający baza pod cienie rajstopy w sprayu czarna kredka z gąbeczką dobrej firmy kredka/żel do brwi zalotka termiczna paletka dobrych cieni - beż, szary, granat, niebieski, zielony, czarny dobry, trwały czarny eyeliner oraz kolorowe i brokatowe eyelinery samoopalacze profesjonalna pielęgnacja włosów apteczna i inna dobra pielęgnacja twarzy - wszystko płyn micelarny Bioderma! krem z wysokim filtrem! wszystko na cellulit, ujędrniające do biustu Aquolina i inne tego typu pachnące słodkości, masełka TBS kosmetyki Scholl do stóp perfumy w klimacie: Jimmy Choo, Gucci Guilty, Cerrutti 1881 - pilnie, Acqua di Goia, D&G Light Blue, i inne - rozważę ropozycje
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mnóstwo mega modnych, pięknych, markowych ciuchów/m.in.Zara Asos Panache Conver
u mnie minerały
![]() ![]() ![]() szpilki nude rurki niebieskie z zary bluza oversize ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mnóstwo mega modnych, pięknych, markowych ciuchów/m.in.Zara Asos Panache Conver
podoba mi sie kilka rzeczy, znajdziesz cos u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.