![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: u COTYNATO .
Okulary- za inne.
. Zegarek z cyrkoniową tarczą- NOWY , trzeba wymienić baterię. Za inny. nie ma Cyrkoniowa. Noszona raz, odpadło parę cyrkonii. Oddam za inną wiekszą/bardziej elastyczną. Torba mieszcząca A4. Kolor jasny beż. Stan db+ ponieważ była używana i nosi jakieś tam minimalne ślady użytkowania. Oddam za inną najlepiej karmelową , czarną, kuferek lub nike/puma . Oczywiście w rozmiarach XXL wisior - serduszko z cyrkoniami, długi,ładny ,lekko zaśniedział od leżenia ![]() Pierścionek plastikowy z cyrkoniami. Bransoleta wpanterkę. gruba plastikowa. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-11-12 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zostawiam sobie jednak
Spódnica ołówkowa River Island, Z metki 8. M się wciśnie ![]() Stan bdb. bielutka TYLKO ZA COŚ EXTRA - patrz wish. DOKŁADKA 25 .10. UWAGA! Rzeczy oddam tylko za : Sukienki z żabotami , sukienki z kokardami , dzianinkowe ,Swetry wiązane w kokardkę, buty 41 najchętniej zimowe. Dużą torbę karmelową,telefon i mp3. Bombka , raz założona a raczej przymierzona, czyli jak nowa. Elastyczna , cekinowy pas, ja mam M i zakrywa mi pupę,więc dla s bedzieto tama bombka sukienka ;> Czerwona elegancka bluzeczka . Ładniutka z wymiany , ale nie noszę więc nie ma co trzymać. Kolor bordo. Rozmiar to s/m Firma później. Stan db+ Bombka z cekinowym pasem xs/s/m. Połyskujący dół. Nie umiem się przkonać do takich sukienek. Zielona Vero Moda. M/L dwie warstwy , bardzo elegancka, uwydatnia biust , stan bdb. Sweter Promod. Oryginalny dekolt. Rozmiar M> czyli od m wzwyż Raz założony stan bdb. Markowy ,dobrej jakości sweterek w trzech kolorach z kokardką. cudeńka Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-11-12 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jabłuszkowa tuba. s/m elastyczna. Ładniutka ![]() Czarna z łezką z tyłu. s/m paski ciemna szarość i czerń. bdb. różowa na szyję z dekorowanym motywem na piersi. Ładnie podkreśla biust s/m/l Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-11-12 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
satynowa krótka kurteczka.
h&m rozmiar xs/s Stan bdb. Sweter Lindex Rozmiar M. Tylko i wyłącznie za coś super ,lub więcej niż jedną rzecz. Był drogi i nie wiem czy chce go oddać. bolerko w paski . zieleń i biel guziczki. Za niewiele. Różowa bluza h&m rozmiar z metki 32, ale xs i s także wejdą. Bluza założona parę razy ![]() stan bdb. Za coś fajnego. Sweterek h&m bardzo jasny róż, prawie biel ;p Rozmiar z metki to L. stan db. Ładny 2w1. Sweter czarny z wszytą bluzką w paski. rozmiar xs/s Stan db+ za coś extra !! Kurtka męska , jeans z wszytą bluzą. Rozmiar M. Super się prezentuje. Za coś fajnego. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-11-08 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Różowy BAY m/l/xl stan db+ rękaw 3/4 śliczny kolorek ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-11-12 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Bezrękawnik Orsay.
36. stan db++ , czarna z brązowym futerkiem. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-11-12 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nietoper w paski. Terranova rozmiar M stan ideał, raz noszony. Bokserka w paski. Długaa z kapturem , idealna do jeansów ,legginsów ... M , stan bdb Pasiak MK rozmiar s/m/l Long ,rękaw 3/4 , kaptur ,ściągacz na pasie. bdb- Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-11-12 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kurteczka w drobną kratkę.
Lekko ocieplana - jesienna. Rozmiar z metki 46, jednak ja mam M i nosiłam. Była lekko duża dlatego wymieniam. Zdj, na manekinie o rozmiarze M ,można zobaczyć jak leży. Ma wadę - na rękawie plamy koloru brążowego nie rzucają się w oczy. Płaszczyk. Jasny róż, bez ocieplenia , jesienny lub wiosenny, bardzo delikatny i kobiecy. Raz lub dwa razy noszony stan bdb. M-ka Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-10-14 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Bokserka Gap. L/XL
Beż-brąz. Tunika z kokardkowym dekoltem. Dwie kieszonki , na ramiączkach do legginsów lub spodni. s/m Bluzka w paski , lekko połyskująca. M/L zdobienia. Dłuzsza. cudo, Ma plamkę brązową trochę ją widać. ;p ale i tak nie oddam łatwo ;p Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-11-12 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Kardigan fioletowy Only. xs/s słodki , długi , cukierkowy, na mnie się rozchodzi niestety. bdb- Biały sweter z bufkami. Stan db ponieważ pod pachą -po szwie poszła dziura. Łatwo ją będzie zszyć , ale ja nie umiem ![]() Sweter to rozmiarowo M/L , jest dłuższy , zakrywa pupę ![]() Biały , okrągły dekolt i ciekawe rękawy. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-11-12 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki. C&c i wszystko pod kontrolą ;-) Na wągry , pare razy użyty. cienie-Nie ma. * RoŻności.Wielkie cyrkoniowe klamry od pasków . DOLAR I KORONA. Odpadły i mi są bezużyteczne,ale są dziewczyny które robią z takich rzeczy cuda ![]() Lakier złoty. jako dodatek.Broszka z plecionym ludzikiem - była przy jakiejś bluzie . wszystkie te różności-Oddam za koszty wysyłki. Bransoletka przywieziona z chin. nie nosze takich. Pasek brokatowy cieniutki- db. za drobiazg. Pasek na talię na gumie , duże serce. Pasek w złym stanie bo rzep zniszczył ![]() Torba w serca, troll. Torba gazeta , made by my babcia ![]() 2 paski. stan widać. jeden przyda sie podreperowac poniewaz z przodu sie zdarł od klamry , z tyłu wszystko ok. ten z klamrą serduszkiem ok. wiecej zdjęć nietoperza Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-11-12 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Kopertówka ,taka skórko podobna , trudno opisać , ale jest cudna. w środku przegroda na kasę z zatrzaskiem jak w portfelach Wymienione New Look . rozmiar 41 Lekka platforma , wkładka to ok, 27 cm stan db z małym plusem, mają miejscami obtarcia i ryski na obcasie. Jednak nie rzuca się tow oczy przy noszeniu. obcas 10 cm wymienione. Srebrne z cyrkoniami stan db ponieważ pozdzierało się gdzieniegdzie. 41- wkładka ok. 27cm jeden pasek do zapinania urwany nie ma Tenisówki Atmo. rozmiar 41.Miałam na sobie 2 razy jednak 26,5 cm to dla mnie ciut za mało ;o Widać przybrudzenie. poza tym nie mają wad. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-10-23 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Sukienka tuba. Only chyba ale nie jestem pewna. Jest cudna, dwie kieszonki , ściągacz nad biustem. Rozmiar M/L do XL Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-11-12 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Cyrkoniowa. Noszona raz, odpadło parę cyrkonii.
Oddam za inną wiekszą/bardziej elastyczną Bezrękawnik Orsay. 36. stan db++ , czarna z brązowym futerkiem. Kuferek. Posiada wszelkie akcesoria do manicure oraz 3 szufladki na ozdoby , brokaty ,kolczyki czy co kto chce. stan db zmałym plusem, ponieważ gdzieniegdzie się obtarła. odp u mnie ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za:
* Bokserka w paski.
Długaa z kapturem , idealna do jeansów ,legginsów ... M , stan bdb * Kardigan fioletowy Only. xs/s słodki , długi , cukierkowy, na mnie się rozchodzi niestety. bdb- wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=371159 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Kuferek.
Posiada wszelkie akcesoria do manicure oraz 3 szufladki na ozdoby , brokaty ,kolczyki czy co kto chce. stan db zmałym plusem, ponieważ gdzieniegdzie się obtarła. tonik na wagry cos u mnei?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Chcialabys sie wymienic 2 rzeczy te twoje ktore wybralam za 3 moje
???? Bo ja moge sie zgodzic tylko mam prosbe podaj mi wymiary dl bokserki z kapturem oraz dl i szerokosc sweterka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
cos za satynową kurteczkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1255423438
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia rzeczy na mnie - noszę M. Niektóre są ciut za małe inne ciut za duże ;D
* nie ma,różowy w serek, biała denim, sweterek połyskujący , biały długi. nie ma, tunika w neonowe, tunika z kokardką, sweterek fioletowy. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-10-18 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
hej
![]() znajdziesz cos u mnie za: Kurteczka w drobną kratkę.
Lekko ocieplana - jesienna. Rozmiar z metki 46, jednak ja mam M i nosiłam. Była lekko duża dlatego wymieniam. Zdj, na manekinie o rozmiarze M ,można zobaczyć jak leży. Ma wadę - na rękawie plamy koloru brążowego nie rzucają się w oczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Cześć! Znajdziesz coś u mnie??
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
coś za:
Kurteczka w drobną kratkę. Lekko ocieplana - jesienna. Rozmiar z metki 46 Bokserka Gap. L/XL Beż-brąz.
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
okulary Bokserka Gap. L/XL Beż-brąz. ?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś za kuferek? zegarek koniecznie za inny, tak? :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.