|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Studentki 2009 ruszaja na podbój męskich serc czyli spamerskie WieśParty część IIIPoruszona niezwykłym zaszczytem jaki mnie kopnął ze strony Zuzy ![]() poprzednie części: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=341999 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=366425 Lista naszych drogich studentek borykających się z nauka, dziekanatem i innymi niezrozumiałymi tajnikami życia studenckiego: 19monisia89 - Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania w Warszawie - zarządzanie Adriana Lecouvreur - Uniwersytet Adama Mickiewicza - teatrologia Aga 2890 - Politechnika Gdańska - transport anamoi - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu - finanse i rachunkowość anellka - Wyższa Szkoła Pedagogiczna ZNP w Warszawie - pedagogika przedszkolna z j. angielskim Antentenne - Akademia Górniczo-Hutnicza - socjologia Arissa - Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej - Psychologia kliniczna asik1503 - Politechnika Warszawska - administracja Charmain - Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie - europeistyka cherry in bloom - Politechnika Warszawska - inżynieria biomedyczna cikulada - PWSZ w Tarnowie- ekonomia Constanca - Uniwersytet Opolski - prawo Curly Girl - UMK Toruń- historia Czarnula4 - Uniwersytet Szczeciński - europeistyka Dr Cuddy - Politechnika Warszawska - gospodarka przestrzenna ewka_609 - Uniwersytet Wrocławski - filologia angielska Fame - Uniwersytet Jagielloński - geografia, spec. turystyka fiolek7317 - Uniwersytet Szczeciński - finanse i rachunkowość Green Cherrish - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu - ? Kachaa - Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Koninie - filologia angielska kaktus 236 - Uniwersytet Białostocki - filologia polska, filologia angielska kasiao 17 - Uniwersytet Gdański - chemia medyczna kreska90 - Uniwersytet Jagielloński - historia kura25 - Uniwersytet Łódzki - filologia germańska ladylajla - Uniwersytet Łódzki - dziennikarstwo i komunikacja społeczna losux - Uniwersytet Wroclawski - administracja marcia1003 - Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Koninie - zarządzanie Margherita - Akademia Górniczo-Hutnicza - geodezja i kartografia martusia585 - pwsz pedagogika Nealinne - Uniwersytet Szczeciński - filologia romańska nicRu - Akademia Górniczo-Hutnicza - matematyka paulinka 1919 - Politechnika Świętokrzyska - inżynieria środowiska peggy_blue - Uniwersytet Warszawski - prawo pimboLowa - Uniwersytet Gdański - finanse i rachunkowość senira 666 - Akademia Jana Długosza w Częstochowie - politologia serendipity - Uniwersytet Wrocławski - politologia sideritis - Akademia Górniczo-Hutnicza - geodezja i kartografia Sweet Olcia - Wyższa Szkoła Zdrowia, Urody i Edukacji w Poznaniu - kosmetologia sydunia - Politechnika Warszawska - zarządzanie i inżynieria produkcji xXxEmkaxXx - Collegium Medicum w Bydgoszczy - dietetyka Yaza - Uniwersytet Medyczny w Białymstoku - analityka medyczna zakochana w sloncu - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski - administracja, spec. systemy bezpieczeństwa publicznego Zuza 229 - Katolicki Uniwersytet Lubelski - politologia (lista wklejona ze starego wątku, będzie jeszcze edytowana, ale jutro z racji że peggy też studentka i musi czasem spać ![]() W poprzedniej części na wyżyny spamerskiej sztuki wspięły się: 1. Zuza 229 2. Charmain 3. peggy_blue gratuluję i życzę wszystkim lekkiej ręki przy postowaniu ![]() III wymiar spamu uważam za oficjalnie otwarty! ![]()
![]()
Edytowane przez peggy_blue Czas edycji: 2009-12-22 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Studentki 2009 ruszaja na podbój męskich serc czyli spamerskie WieśParty część
witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Studentki 2009 ruszaja na podbój męskich serc czyli spamerskie WieśParty część
witam w nowym jakze jeszcze gorącym watku
![]() teraz moge spokojnie isc spac ![]() wiec dobranoc wszystkim kolorowych zycze ![]() ![]() peggy jestesmy z ciebie dumne ![]()
http://czytanietozaszczyt.blogspot.com/ Nie ma brzydkich kobiet, tylko czasami wśród ich przyjaciół nie ma dobrego stylisty ![]() co raz mniej mnie w 2015 roku !! ![]() Edytowane przez martusia585 Czas edycji: 2009-10-20 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
no dziewczyny nieźle się dziś spisałyście
![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
witam i życzę słodkich snów
![]() zakładanie wątków jest męczące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Peggy dziekuje
![]() ![]() Niech spam nie zanika ![]()
#7 |
Zadomowienie
|
oł je, wiedziałam że jak przyjdę to będzie trzecia część, jupi
![]() ![]() Amen ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- To chyba teraz trzeba to oblać co? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]()
#9 |
Zadomowienie
|
Nikt nie chce ze mną świętować?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Heh, chyba razem z Zuzą napisałyśmy posta w tym samym momencie ![]() Zuza, Twoje zdrowie, naczelna spamerko ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- I zdrowie Peggy-założycielki chwalebnej cz. 3 ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Wiecie, chyba idę spać, nie zdzierżę tej radości ![]() a tak serio, to padam, oglądałam Znaki z dziewczynami i chociaż film ble, to piszczałyśmy na widok Żakina ![]() dobranoc Spamerki ![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- I uprasza się o dodanie kilku kreatywnych tagów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Witam w nowym wątku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Dziewczyny I'm proud of ya
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
jestem!
![]() buu przeoczyłam otwarcie nowego wątku :/ a niech toooooooo ![]() miłego dnia na uczelniach ^^ ![]()
#13 |
Zakorzenienie
|
hej dziubaski
![]() zwlekłam się nareszcie ![]() powiedzcie mi, czy jest sens porządkować listę i pousuwać te dawno nieaktywne spamerki? bo sporo się ich nazbierało, nie każdy ma czas na wizaz... |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej hej witojcie
![]() peggy mi sie wydaje ze chyba jak na razie mozna ta liste zostawic bo wiadomo kazdy ma swoje powroty ![]() aaaa musze sie zaraz na w-f szykowac i sie nie oge zdecydowac jakim autobusem mam pojechac ![]() w ogole snil mi sie dzisiaj wizaz ze z tego naszego ciachowego zrobil sie jakis ogolny ze pisali w nim doslownie wszyscy ![]()
#15 |
Zakorzenienie
|
Dobija mnie ta tabelka i podobbne watki
![]() ![]() ![]() Z podobnych watkow dobre sa dwa ostatnie:mamusie marcowe kwietniowe i planujemy zajsc w ciaze ![]() ![]()
Studentka ![]() Mój Kochany ![]() ![]() ![]() 10 luty 2010 rok "Bo mam Ciebie.." ![]() Edytowane przez Zuza229 Czas edycji: 2009-10-21 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | ||
Konto usunięte
|
elo elo 3 2 0, Studętki
![]() wczoraj po południu chciałam sobie wejść na naszą II część, ale nie było wątku w subskrybcjach i uznałąm, że bardziej prawdopodobne od założenia 3. części jest to, że nikomu nie chce się pisać, a tu taki zonk ![]() i jo tyż ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no to co, która z nas już planuje potomstwo? ![]() zaraz ruszam na taniec ale mi się nie chceeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Halo
![]() Fajno, że znowu można pisac od 1 str a nie 12-którejś... ![]() Ja sie tylko przyszłam zameldować i spadam ![]() ![]() ![]() i odebrałam prezent z rossmana ![]() Także do później ![]()
#18 |
Zadomowienie
|
Aloha
![]() [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14844375]no to co, która z nas już planuje potomstwo? ![]() ja, ale za jakieś 5 do 10 lat ![]() ![]() Wiecie, ostatnio jest mi tak dobrze, wesoło, prawie bezstresowo (przeklętą gramatykę ukrywamy w głębinach podświadomości), po prostu dobrze mi się żyje, jak nigdy. co nieco brakuje mi do pełni szczęścia, ale nie można mieć wszystkiego, chociaż by się chciało. ale i tak jest ok. i przez te ok czuję się jakbym zaciągała jakiś "dług", teraz jest mi dobrze, więc boję się że za jakiś czas stanie się coś złego, żeby równowaga została zachowana. wiecie o co chodzi? ehhh, chyba znowu sobie dorabiam filozofię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
helloł
![]() co tam słychać? ![]() ja dziś znów wolne miałam i byłam na zakupach ![]() ![]() a i no właśnie mnie nie ma liście ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Kto chce być na liście to pisać do mnie PW!!!
a co do nieaktywnych spamerek wymyśliłam, zeby pogrubić te, które spamują na bieżąco, a resztę zostawić, co Wy na to? kaktus, a u mnie taki impas od dłuższego czasu, ani dobrze, ani źle. widziałam dziś cudnego chłopaka na wykładach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja cudnych to widzę kilku codziennie... A jaki wpis Wyraka? to też sobie przeczytam, bo chyba powinnam wrócić do rzeczywistości ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- I proszę mnie oświecić co za maciek z ss i co za tjeri? ja blondynka, pamiętajcie op tym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 i też nie czaję tagów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() gralam dzisiaj w siatke ![]() a na szkoleniu bhp to w ogole facet mowi tak na tescie mozecie sie konsultowac korzystac z notatek ![]() musze popracowac dzisiaj nad moja gra na instrumencie i zrobic prace z psychologii, mam tylko nadzieje ze nie zabraknie mic zasu ![]()
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a Ty wiecznie zapracowana a ja z nudów właśnie paznokcie maluję ![]() ja mam niesamowitego faceta od translatoryki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
I fajnie jest
![]() a tekst Wyraka bardzo... budujący ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- O, w końcu pojawił się tag, który rozumiem i który odzwierciedla także moje uczucia - co na obiad? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
patrzcie, co znalazłam- dla fanek Brzyduli
![]() http://w895.wrzuta.pl/film/67LV6jsYp...arodii_rihanny idę sprzątać pokój i uczyć się- będzie bolało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() (chyba przesadzam z mr greenem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.