|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Wrzesień - sukienki, swetry i inne S-XL
ZAPRASZAM
Zasady takie jak u Wszystkich, wysyłam listem poleconym, pierwszy jest ten kto ma mniej przekupek itd. Dodatkowe rozmiary podam zainteresowanym.
Wymienię Edytowane przez bleu0 Czas edycji: 2014-09-15 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrzesień - sukienki, swetry i inne S-XL
SUKIENKI:
1. Czarno biała wiązana na szyi New Look rozmiar z metki 8, takie xs/s bardzo dobry stan 2. Fioletowa sukienka wiązana w pasie, dekold w serek, rozm. 40 COBUS bd 3. Granatowa sukienka bez ramiączek, wiązana z tyłu, zwiewna na większe 36, 38 4. sukienka koralowa dłuższa, zwiewna, dobra na rozmiar 36 5. sukienka z górą w kwiaty, dół czarny, na dole obszyta gumką miss amor rozm z metki M, ale może być S 6. tunika srebrna z połyskującą nitką z boku na zamek, myślę że to 38 7. mgiełka, narzutka zawiązywana czarna w białe listki bd S 8. Spódniczka RESERVED 34 czarna
Wymienię Edytowane przez bleu0 Czas edycji: 2014-09-15 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
SWETRY i INNE
1. Czerwony sweterek bardzo dobry stan z metki S, ale może być xs 2. Białe bolerko z krótkimi rękawkami F&F może być na XS/S/M 3. Granatowe bolerko z rękawami 3/4 rozm. 36 4. katana, marynarka granatowa z naszytymi haftami Reserved S
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
BLUZKI
1. Bluzeczka koralowa w granatowe wzory na ramiączkach, można zmniejszaj, zwiększać ramiączka coś koło S 2. Bluzka w maki S 3. Bluzka z długim rękawem, przy dekolcie wiązana kokarda M, może być też S 4. Biala bluzeczka NOWA z perełkami, haftami S 5.-II- detal 6. bluzka w motylki z cekinami przy dekolcie, bombka M/L z metki, może być mniejsze
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
KOSMETYKI
1. spray "24 godz. objętość" do włosów cienkich i delikatnych Advence Techniques AVON 150 ml, raz użyte 2. Żel w sprayu dodający objętości włosom cienkim i delikatnym Advence Techniques AVON 150 ml NOWE, nie używane 3. odświeżajązy spray do stóp i obuwia 75 ml foot works AVON, raz psiknięte KSIĄŻKI 1. Nicholas Sparks - wybór 2. Izabela Sowa - Smak świeżych malin 3. Donna Ford - Pasierbica. Prawdziwa historia złamanego dzieciństwa DEPILATOR BRAUN Silk-epil EverSoft
Wymienię Edytowane przez bleu0 Czas edycji: 2014-09-15 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
1. Nicholas Sparks - wybór
1. spray "24 godz. objętość" do włosów cienkich i delikatnych Advence Techniques AVON 150 ml, raz użyte https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1410769309 cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
myśle że raczej to na noworodka, ok.58 cm
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.