![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ciuchy i dodatki. Różne firmy, zapraszam! S-XL
NIAKTUALNE!
Witam serdecznie. Z racji tej, że do mojego starego wątku niestety nikt już nie zaglądał, a ja mam parę nowych rzeczy, założyłam ten wątek. Zapraszam na wymiany! ![]() Czego szukam?: - modnego płaszcza na zimę (dość grubego), - eyelinerów, - długiego swetra, - jakiejś ażurowej czapki na zimę (coś w stylu kaszkietu/beretu itp) - grubych zimowych rajstop, ozdobnych, ze wzorkiem, - kolczyków! (najlepiej handmade, np. szydełkowych), - materiałów do decoupage ! [/COLOR]UWAGA!!![/I] Bardzo proszę nie wklejać linków w wątku, tylko pisać numerki rzeczy, które się podobają. Tak będzie łatwiej, prościej i wygodniej! ;-) UWAGA! Rzeczy z wątku mogą w każdej chwili zniknąć, ponieważ są wystawione także na innym portalu! Zaczynamy ![]() 50. Zielona bluzeczka ATMOSPHERE, rozmiar z metki 44-46, ale to takie 38/40/42. Stan bdb! 51. Bluzka jak nowa, materiał połyskujący. Zakładana na szyję, ładnie układa się na dekolcie. Idealna na imprezę ! Rozmiar oceniam na M/małe L 52. Modna bluzeczka ONLY! Bluzka jest w stanie -bdb. Ma słodką kokardkę przy dekolcie. Zakryje brzuszek i niedoskonałości, ma modne, szerokie rękawy. Kolor: biel Firma : Only Rozm:L ( na małe Xl też powinna być ok) 53. Bransoletki nowe, bez śladów użytkowania. Wszystkie złączone razem (przynajmniej się nie zgubią ;-) ) Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-11-27 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuchy i dodatki. Różne firmy, zapraszam! S-XL
1.JEANSY ONLY :
Świetne, porządne jeansy super firmy ONLY. Niestety przetarły mi się kiedyś w kroku, ale dobra krawcowa bardzo umiejętnie sobie z tym poradziła i to zaszycie wygląda jakby to tak miało być ;-) Spodnie można podwijać (tak nawet lepiej wyglądają). Dziwię się, że nikt ich jeszcze nie zagarnął ![]() 66- śliczny gorset, stan: bdb, rozm. ok. 85/90 C Kolor jak na 2 zdjęciu. DOKŁADKA ! 70. Bluzka NEW LOOK koloru khaki, rozm M/małe L Stan : -bdb z tyłu wiąże się sznureczek, bardzo ładna! 71. Eleganckie, wysokie klapki- japonki. rozm. 40 ;-) stan -bdb, kolor biały. Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-11-23 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
2. Nowe dresy (wymiary na zdjęciu)
3. Super spodnie w stanie idealnym, rozm 42 4. Śliczna, plisowana spódniczka w kratkę firmy RIVER ISLAND. Jest z grubego materiału, ślicznie leży. Za coś super. Rozm to 40 5. Spódniczka Pimkie, idealna na jesień. rozm. ok. 38 Stan spódnicy jest niemal idealny, tylko paseczek należałoby wymienić na coś innego. Spódnica jest z drobnego sztruksu, kolor to coś około kawy z mlekiem. W pasie ma 37cm Długość całkowita wynosi 55cm 6. Zwiewna, lekka sukienka. Rozm to ok. 38 Sukieneczka była szyta u krawcowej, więc jest pewność, że nikt nie ma takiej samej! Stan : idealny. Wymiary na życzenie. Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-11-18 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
7. PUMA- biustonosz koloru khaki, rozmiar to 80 B/małeC
Biustonosz jest materiałowy, ma fiszbiny. Stan : bdb - nie ma! 8. a) H&M 80C stan. -bdb nie ma b) Marks&Spencer 75 B( raczej mniejsze B) stan- bdb c) H&M 80C nie ma 9. a) TRIUMPH. czerwony biustonosz, nieusztywniany. Stan bdb. Rozm 70/75 małe B b) czerwony z koronkami. Stan bdb rozm. B75 10. a) Change rozm.40 stan bdb (nie nosiłam ich, leżą od dawna w szafce) b) Obssesive rozm M nowe 11. Wszystkie rozmiaru S/M Oddam za drobiazgi 12. a) H&M (w kolorze zgniłej zieleni) rozm. M/L Raz założone i wyprane. Niestety po praniu zaczęły się skręcać.. ale jak się założy to się rozprostowują ![]() b) Sloggi (niebieskie) rozm L stan bdb c) białe, biodróweczki. Rozm M. Stan -bdb ( po praniu troszeńkę się zmechaciły) d) czarne, zabudowane stringi, z grubego materiału. Stan bdb rozm. M Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-11-04 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
13.
a) New look. Stan db. Rozm 75 A b) apaszka (bdb) 14. Cudny, bordowy biustonosz. Stan idealny, rozm. 75/80B 15. Torebka, stan bdb 16. Słodka torebeczka ;-) - jak widać. 17. Czarny portfel (jak nowy) -rezerwacja Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-11-15 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
18. Różowy portfel, stan bdb
19. Atmosphere. zielona bokserka. Rozm M, stan bdb 20. (opis na zdjęciu) 21. M, stan db 22. L/ew. XL stan -bdb Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-10-14 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
23. Cudowna tuniczka, koronkowa, brązowa, z cekinowym paskiem. Rozm oceniam na M/małe L Tunika jest jak nowa.
24. Czerwone butki, rozm. 41 stan bdb 25. Zabawne klapeczki, raz używane. Rozm 40 długość wkładki : 26,5 cm. Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-11-15 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
26. Atmosphere. Śliczna, zwiewna sukienisia, rozm 42/44 stan: idealny. Za coś super!!
27. Vila super sukienka w kropy. Rozmiar to M/L stan -bdb ( w rzeczywistości kolor jest mniej nasycony) 28. M stan bdb 29. M, nowa 30. Świetna bluzka VILA, stan idealny rozm L Posiada dekolt z marszczeniami - z przodu, wycięta także z tyłu. Kolor to bardzo ładny, ciemny róż. Polecam. Za coś super!! 31. Szara siateczka z czarnymi cekinami, rozm. M stan : db (za drobiazg ;-) ) Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-10-14 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
32. Granatowe bolerko NEXT, rozm M-L
stan: bdb 33. Sportowa bluzka VERO MODA. Rozm na moje oko L stan: -db Oddam za niewiele 34. Biała, sportowa bokserka. jest w stanie +db (na dole troszkę popękane nadruki, ale przy noszeniu praktycznie tego nie widać). Będzie dobra na większe S/M/ małe L 35. Sweterkowa bluzka, rozm L stan : bdb nie ma 36. Super komplecik w kolorze niebieskim M/L Na komplet składa się koszula w kratkę i przylegająca do ciała koszulka na ramiączkach, w drobną kratkę. Komplet będzie super leżał na osobach noszących rozm. M, bądź L. Stan: bdb 37. Dziewczęca bluzeczka VERO MODA. Bluzeczka jest w kolorze niebieskim (błękitnym), stan bdb. Rozmiar to M/L. Polecam! - NIE MA! Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-11-18 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
38. Cudna, kobieca bluzeczka z ciekawym dekoltem, DOROTHY PERKINS
Stan : bdb, rozm ok M 39. Oryginalna, długa tunika ATMOSPHERE, wiązana na szyi. (nie trzeba do niej biustonosza), stan: idealne, rozm L (na XL też będzie super) 40. Dziewczęca, imprezowa tuniczka ze ślicznymi koralikami/ dakocikami? rozm. M Stan: dbd kolor: czarny Bluzka wiązana na szyi. - rezerwacja 41. Tuba DOROTHY PERKINS, rozm M oddam za niedużo. Stan -bdb Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-11-15 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
11
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1223997639 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1223998482
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Coś za numery:
3, 24, 39, Proszę odp u mnie
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
coś za nr 39?
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1223998345
Jakie ma wymiarki ta bluzeczka i czy byś coś znalazła za nią ? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
coś za
4. Śliczna, plisowana spódniczka w kratkę firmy RIVER ISLAND. Jest z grubego materiału, ślicznie leży. Za coś super. Rozm to 40 zalezy mi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za 30. Świetna bluzka VILA, stan idealny rozm L
Posiada dekolt z marszczeniami - z przodu, wycięta także z tyłu. Kolor to bardzo ładny, ciemny róż. odp u mnie w nowym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.