![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Moje ciuszki na wymianę
Ciuszki, część 2 z 12 ![]() 2. Bluzeczki (bez rękawów) 1. Biała elegancka (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar S/M
2. Bokserka Pussycat (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar M/L 3. Różowa na ramiączkach NADIA (stan - dobry - 4) rozmiar S 4. Na ramiączkach NEW YORKER (stan - dobry + - 4+) rozmiar M 5. Zółta na ramiączkach (stan - dobry + - 4+) rozmiar M/L 6. Tuba w grochy (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar M/L/XL 7. Gorsetowa Promod (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar S lub M 8. Bokserka w grochy 2 w 1 (stan - dobry + - 4+) rozmiar L 9. Nike sportowy top, rozciągliwy (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar S do M 10. Świecąca sylwestrowa Orsay (stan bardzo dobry- - 5-) rozmiar S/M Edytowane przez Anna Wiktoria Czas edycji: 2009-12-16 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
przepraszam, że się wcinam
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1251117172 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1251118206 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
7. Żółta tuba + bolerko (stan bardzo dobry - 5) rozmiar uni (wychodzi M, mniejsze L) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za
6. Tuba w grochy (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar M/L/XL https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1251118206
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Ciuchy część 3/12 3. Bluzki (długi rękaw) 1. Biała, zawiązywana jak kimono (stan - idealny - 6) rozmiar L - przedana na innym portalu
2. Koszulowa w paski (stan - idealny - 6) rozmiar M 3. Fioletowa NEXT (stan - idealny - 6) rozmiar L --> XL wymiana z upadly_anioloo 4. A la nietoperz, biała, Dorothy Perkins (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar M lub małe L - wymianka z antosiek 5. Rękaw 3/4, cieniutka, beżowa (stan - dobry + - 4+) rozmiar S lub małe M 6. Rękaw 3/4 zielona cieniutka, zwiewna (stan - idealny - 6) rozmiar M lub małe L DOKŁADKA !!! 7. Liliowa mgiełka (stan - idealny - 6) rozmiar L/XL - ładnie wygląda z paskiem, na duży biust 8. Bluzeczka khaki Reserved rękaw 3/4 (stan - dobry - 4) rozmiar M/L - nosi ślady użytkowania 9. Biała elegancka rękaw 3/4 (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar M Edytowane przez Anna Wiktoria Czas edycji: 2009-12-03 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za tubę z bolerkiem?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za zolta tube z bolerkiem??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
4. Spodnie 1. Brązowe, proste nogawki (stan - idealny - 6) rozmiar XL wymiana z kornicze_k2. Białe, letnie, z Włoch ![]() 3. Białe rurki LEVI'S ! (stan - ideany - 6) rozmiar 29/30 4. Szerokie nogawi tzw. szwedy (stan - dobry -4) rozmiar 32 (L/XL) 5. Lniane brązowe (stan - idealny - 6) rozmiar L 6. Hawajskie spodenki (stan - dobry - 4 - mała dziurka) rozmiar L / XL 7. Rybaczki khaki Promod (stan - idealny - 6) rozmiar M/L 8. Rybaczki REPORTER moro (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar L DOKŁADKA! 9. Rybaczki Yessica (C&A) (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar XL (42/44) - kilka razy miałam na sobie, wyglądają na nowe 10. Lekko rozszerzane (stan - bardzo dobry - 5) - rozmiar L/XL - ładnie podkreślają pupę, brak kieszeni z tyłu. szczegóły dla zainteresowanych Bardzo proszę, w ofertach piszcie nazwy ciuszków, które was interesują. Bedzie mi łatwiej zorientować sie o co chodzi niz po linku
!!! DOKŁADKA 16.11. - bokserka Bershka, spódnica Pimkie, białe bolerko i inne. Zapraszam str 4 !!! Edytowane przez Anna Wiktoria Czas edycji: 2009-12-03 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
5. Swetry 1. Różowy Pimkie (stan - bardzo dobry -5) rozmiar M2. Bordowy, rękaw 3/4 (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar M ale wejdzie też L 3. Niebieski cieniutki (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar M 4. Beżowy, luźny (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar L lub nawet XL 5. Ciemny róż, Hennes (H&M) rękaw 3/4 (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar M/L/XL 6. Różowy bezrękawnik-golf (stan - dobry + - 4+) rozmiar L lub nawet XL (rozciąga się) kilka zmechaceń, raczej cienki 7. Beżowy kardigan (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar M/L 16.12 8. Rózowy kardigan New look (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar M 9. Wrzosowy sweterek (stan - dobry - 4) - rozmiar M 10. Szary sweterek long (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar L za coś extra Edytowane przez Anna Wiktoria Czas edycji: 2009-12-16 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
6. Spódnice 1. Biała, materiał podobny do lnu (stan - idealny - 6) rozmiar M2. Jasna dżinsowa (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar małe L 3. Mini czarna - zakładana (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar M 4. Czarna do kolan, z mini falbanką (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar M 5. Brązowa Promod (stan - idealny - 6) rozmiar duze M - sprzedane na innym portalu ![]() 6. Czarna w fioletowe wzory (stan - idealny - 6) rozmiar M/L 7. Ciemny róż, w kratkę (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar małe L 8. Szara elegancka mini z imitacjami kieszonek z przodu (stan - idealny - 6) rozmiar M 9. Granatowa z guziczkami, wysoki stan DENI CLER ! (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar XS/S (w pasie 32cm*2 ale stan jest troszkę wyżej) 10. Czarna elegancka (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar M/L DOKŁADKA 11. Spódnica dżinsowa Butik (stan - bardzo dobry - 5) - rozmiar z metki L ale chyba lepsza będzie na XL (w pasie ma 44cm*2) - wymienione na innym portalu Edytowane przez Anna Wiktoria Czas edycji: 2009-10-08 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
7. Sukienki 1. Sportowa, kangurka, tunika, granatowa (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar L2. Kwiecista + pasek (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar M/L 3. Elegancka, czekoladowa (stan - idealny - 6) rozmiar M/L 4. Orsay grafitowa z szarfą ! (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar M/L - zmetki 38 jednak wychodzi 40. wymienię TYLKO na coś z wishlisty - nieaktualne Edytowane przez Anna Wiktoria Czas edycji: 2009-09-29 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
8. Dodatki 1. Różowe satynowe etui z lusterkiem (stan - idealny - 6) NOWE2. Daszek ADIDAS (stan - bardzo dobry - 5) 3. Stringi KEY (stan - idealny - 6) rozm S 4. Pasek wiązany (stan - idealny - 6) 5. Złota opaska (stan - dobry+ - 4+ - ma małą ryskę) 6. Czarny pasek na talię (stan - bardzo dobry - 5) Edytowane przez Anna Wiktoria Czas edycji: 2009-12-16 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
9. Bluzy itp. 1. Bluza sweterkowa (stan - dobry - 4) rozmiar L2. Bluza moro OFF THE LIP (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar L 3. Marynarka krótka DENI CLER (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar M 4. Kurtka REPORTER ! (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar M/L - przedane na innym portalu DOKŁADKA 5. Jesienny płaszczyk REPORTER (stan - bardzo dobry - 5) rozmiar L - wymieniony był zamek (na taki sam, metalowy). Wymienię na coś extra ![]() Edytowane przez Anna Wiktoria Czas edycji: 2009-11-26 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
10. Biżuteria 1. Bransoletka czerwona lakierowana (stan - idelany - 6) - z Zakopanego ![]() 2. Zawieszki różne (stan - bardzo dobry 5) - niektóre używane - leci do Brazylijka 3. Długie kolczyki (stan - bardzo dobry 5) - raz założone 4. Czerwone i pomarańczowe koła - kolczyki, plastik (stan - idealny - 6) 5. Kolczyki motylki (stan - dobry - 4) lekkie slady użytkowania 6. Błyszcząca niebieska bransoletka z koralików (stan - idealny - 6) 7. Pieszczocha gwiazdki (stan - idealny - 6) NOWA - wymienione na innym portalu 8. Bransoletka z zawieszkami - korona, torebka, kluczyk, rybka (stan - bardzo dobry - 5) 9. Srebrna zawieszka, cos w stylu kwiatuszka (stan - dobry+ - 4+) narazie tyle ![]() 10. Fioletowe gwiazdki (stan - idealny - 6) NOWE, rozmiar - ok 15mm - leci do Brazylijka Edytowane przez Anna Wiktoria Czas edycji: 2009-11-16 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
prosze o wymiary i zdjecie na Tobie bialych rurek levis
![]() http://picasaweb.google.pl/lh/photo/...eat=directlink http://picasaweb.google.pl/lh/photo/...eat=directlink zdjecia rozjasnione przez lampe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
11. Buty i torebki 1. Baleriny Deichmann (stan - bardzo dobry - 5) - nie wyglądałyby na używane gdyby nie kilka małych rysek, rozmiar 40 - okazały się za ciasne :/2. Japonki Deichmann (stan - dobry+ - 4+) rozmiar 40 - jedynym znakiem użytkowania jest to, że widac tą część klapka pod podeszwą, która trzyma całą górę - jeśli wiecie co mam na myśli ![]() 3. Torba- worek DIVERSE ! (stan - bardzo dobry 5) DOKŁADKA! post #80
Odchudzam się z Vitalią -> 25 kg do zrzucenia! Początek 1 lipca 2016 r. Pozostało do zrzucenia -> 9 kg Edytowane przez Anna Wiktoria Czas edycji: 2009-11-26 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA 3 grudnia 1. Jeansy OLNY (stan - bardzo dobry - 5) - rozmiar XL (z metki 32-->42), lekko rozszerzane nogawki, kilka fabrycznych przetarć na kieszeniach2. Tunika szara (stan - idealny - 6) - rozmiar L (a może nawet XL) - na dole ściągacz (efekt bombki) 3. Puder Oriflame - raz użyty. odcień Light Medium 4. Różowy kardigan New Look (stan - bardzo dobry 5) - rozmiar M 5. Czarno biała tunika (stan - dobry 4) - rozmiar L, lekko zmechacona ale nie widać tego podczas noszenia 6. Mleczko do opalania SunOzon (Rossmann) - zostało 3/4 (narazie nie mam zdjęcia)
Odchudzam się z Vitalią -> 25 kg do zrzucenia! Początek 1 lipca 2016 r. Pozostało do zrzucenia -> 9 kg Edytowane przez Anna Wiktoria Czas edycji: 2009-12-03 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz co, bo ja jednak zmieniłam zdanie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1251204831 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1251204831 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1251203509 co Ty na to? ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, pomyliłam się, że chcesz żel, lakiery i perfumy, bo kilka osób pytało się o perfumy i się już zakręciłam
![]() Jakbyś miała ochotę, to zerknij jeszcze na dokładki, może coś jeszcze znajdziesz. Pozdrawiam i sorki! ![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Wymiana KSIĄŻKI i inne ![]() "Jedz módl się kochaj" HIT!! "Dwie kobiety" Ellinor Rafaelsen z Sagi Norweskiej , książka Paznokcie - super i wiele innych. KOSMETYKI, BIŻUTERIA i inne ![]() PATRZ WE WSZYSTKICH WĄTKACH! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1251204831 a dokładne zdjęcie bez paska i w całości ta koszula.. jakbym mogła zobaczyć
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- ![]() Edytowane przez czerwonykanarek Czas edycji: 2009-09-21 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.