|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Wielkie problemy z Tż-tem...
zaczne może od poczatku. Znamy sie z TŻ - tem dwa lata. Na poczatku wszystko bylo ok, juz wczesniej kiedys radzilam sie w pewnej sytuacji
Was dziewczyny, wrocilismy do siebie. On byl pol roku za granica, pisalismy ze soba, rozmawialismy caly czas. Wrocil i od tego czasu jest w Polsce. Na wakacje mielismy jechac razem za granice, nie wyszlo. Pojechal na dwa tygodnie sam pomoc bratu w remoncie - ja w tym czasie bawiłam sie nad woda dość często - jak to w wakacje, do poznych godzin. I od tego czasu sie zepsulo, zrobil sie strasznie zaborczy, zazdrosny, sprawdzał mi telefon. Bylo duzo klotni, dostal pare razy w twarz ode mnie, wyzywał mnie po pijaku, (dość czesto ostatnio pije). Ja w odwecie tez krzyczałam w złości, i mowilam duzo raniących słów. Ale do sedna sprawy, wczoraj miałam do niego jechać (ciagle sie czepia ze do niego nie chce jezdzić, w tym ze ja chodze do szkoly w tygodniu, w weekendy pracuje, a On siedział w domu i nic nie robił i wypominał mi ze ja do niego czasu nie mam i nawet przyjechac mi sie nie chce!!) , wygralam bilet do kina na film, chcialam jechac z SAMYMI dziewczynami popatrzec, fakt faktem obiecalam ze przyjade ale nie spodziewanie wyszlo to cholerne kino, prosilam, zeby modz jechac i sie upieral ze ja slowa nie dotrzymuje, ze mam go gdzieś, że mi nie zalezy, ze innego mam (tak oczywiście 15 innych ![]() Kocham Go ale nie chce byc w takim zwiazku...
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Wielkie problemy z Tż-tem...
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Skoro nie chcesz być w takim związku, to go zakończ.
Dla mnie to chore - on jest zazdrosny, zaborczy. Chorobliwie wręcz. Nie ma w zwiazku szacunku - Ty go lejesz po twarzy, on Cię wyzywa, no dobraliście się idealnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dobrze mówisz, że nie chcesz. Ja też bym zerwała. W przyszłości będzie jeszcze gorzej. Wg mnie szkoda nerwów. Masz pracę, studiujesz, to go pewnie drażni, że masz szanse na niezależność. Zaczekaj co Dziewczyny powiedzą ale takie jest moje zdanie. Powodzenia
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zawsze na rekach by mogł mnie nosić, w sumie to nie wszystko, pokazalam go z najgorszej strony, ja sama winna tez jestem, bo świeta to ja nigdy nie bylam wiec wiesz... I tak zapewne sie zejdziemy ale dlugo to juz pewnie nie pociagnie, nie dosc ze problemy w łóżku...
![]() |
#6 | |
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
Sama dobrze wiesz co masz robić ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Calej sytuacji nie opisalam oczywiscie bo bym do rana to wszystko pisała. Ma oretensje ze sie kochac nie chce (po czesci ze wzgledow zdrowotnych) mysli ze mam innego :/ Co oczywiscie prawda nie jest.
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Wyzwał Cię od szmaty, a Ty go kochasz?
Bez komentarza. Jeśli ujdzie mu to płazem, zgodzisz się na wyznaczony przez niego standard zachowań w waszym związku.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
zrobil sie strasznie zaborczy, zazdrosny, sprawdzał mi telefon. Bylo duzo klotni, dostal pare razy w twarz ode mnie, wyzywał mnie po pijaku, (dość czesto ostatnio pije).
Ja w odwecie tez krzyczałam w złości, i mowilam duzo raniących słów. I sie poklocilismy, zerwał, wyzywał od szmaty, i twierdzi że ja przegiełam. Dziewczyny co o tym myslicie ?? Dziwię Ci się, że wcześniej tego nie zakończyłaś, bo skoro już kilka razy dałaś mu w twarz, a on Cię wyzywa od szmat i nie wiadomo kogo jeszcze to ja dla Was przyszłości nie widzę..widzę tylko zero szacunku zarówno z jednej jak i drugiej strony, który owocuje tym, że nie umiecie ze sobą gadać normalnie i po ludzku wyjaśniać konfliktów..pomijając fakt, że gdybym ja miała do wyboru Tżta a koleżanki i kino to zrobiłabym tak żeby mieć Tżta i kino..koleżanki mogę mieć codziennie,a Tżta nie...Ty obiecałaś, że przyjedziesz i powiedziałaś, że skoro masz okazję iść do kina to wolisz kino..mnie by ruszyło, co nie znaczy,że jego zachowanie i teksty mają jakiekolwiek usprawiedliwienie, bo nie mają...mam wrażenie, że Ty nie chcesz z nim być.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Standardowo marudzenie i zale a potem w kolejnosci ozłacanie drugiej połówki ![]() Nie chcesz tak dalej życ ale go kochasz i nie zostawiasz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Facet pije, wyzywa od szamt, nie szanuje,przymusza do seksu, chociaż nie możesz, bo względy zdrowotne; ty- brak opanowania (NIC nie tłuamaczy walenia w twarz)- w sumie bez sensu, ale jak sama piszesz "i tak się zejdziemy"- więc schodźcie się, a sumie: jak sobie wybierzesz, tak się wyśpisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
koles wyzywa Cie od szmat----> dostaje kopa z polobrotu na odchodne i kwit
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Zero szacunku, zero zrozumienia, do tego wyzwiska itp i TY sie dziewczyno zastanawiasz co robic???
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, jak mozna az tak sie nie szanowac
![]() Fakt, Ty tez nie masz jakiegos specjalnego szacunku do tego chlopaka, ale co to tak naprawde zmienia? Chora relacja, ktora im szybciej zakonczysz, tym lepiej Ci bedzie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
misiu wyzywa i szaleje z zazdrosią,ale w sumie to go kocham i chce dalej z nim być-napewno to autorka chciała przeczytać-jesli tak,to gratuluję szacunku wobec siebie
![]()
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Bo jej Misiu jest najukochańszy i to jej wina, że go prowokuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Obiecujesz swojemu chłopakowi, że się spotkacie po czym chcesz to odwołać tłumacząc nagłym wyjściem do kina z koleżankami? Chyba bym wolał usłyszeć historyjkę o porwaniu przez kosmitów etc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.