|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Lady Gaga - nowa płyta, ciuchy XS/S
To mój pierwszy wątek na targowisku, proszę więc o wyrozumiałość.
![]() Poszukuję: -torebek -dodatków, np. pasków, ozdób do włosów -spódnic (szczególnie długości mniej więcej do kolan) Plus wszystko inne, co mi wpadnie w oko (buty 37, ciuchy XS/S/M) Numeracja według fotek. 1. Lady Gaga - The Fame Monster - nowa, zafoliowana (nietrafiony prezent). 2. Bluzka Fishbone XS - stan bdb, założona dosłownie kilka razy, ale trochę przeleżała w szafie. Przetarcia na napisie fabryczne, oryginalne. 3 i 4. Bluzka Cropp Town S - stan bdb (jak wyżej - efekty mojej nieudanej próby zmianu stylu ![]() 5. Bluzka - bezfirmowa, bardzo mała (chyba kupowana jako dziecięca, jakieś 158), używana, stan db- (przy dekolcie brakuje sznureczka) 6. Koszula Cropp Town XS - stan bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lady Gaga - nowa płyta, ciuchy XS/S
1. Bluzka House XS - sweterkowy materiał, jasny błękit, stan db- (maleńka dziurka przy rękawie)
2. Spódniczka XS - bezfirmowa, stan bdb, założona ze dwa razy, niestety teraz jest dla mnie za mała. 3. Spódniczka Troll XS - materiał dresowy, stan bdb, kolor ciemnoszary |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś za płytę ?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
cos za płytkę?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
3 i 4. Bluzka Cropp Town S - stan bdb (jak wyżej - efekty mojej nieudanej próby zmianu stylu
![]() coś za?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.