|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
moja wishlista ;)
witam,
desperacko i namiętnie poszukuje ![]() -jasnych topów r.38/40 -torby treningowej małej takiej idealnej na fitness zeby zmiescił sie strój, buty i woda -firmowych rurek w rozmiarze 28/32 lub 29/32 (raczej jeans, lub czarne) -butów 39 (desperacko poszukuje reeboków easytone)-chętnie używane -czegoś z cekinami (raczej dodatki typu pasek opaska torebka) -cieniutkich rozpinanych sweterków i kardiganów -miękkich grubych(choć niekoniecznie) kredek do oczu(grafit, czarny,brąz -raczej ciemne kolory)-chętnie kredki Sephory lub wysuwane z Avonu - podkładu clinique even better (moze byc próbka odlewka -niekoniecznie nowy),generalnie na spróbowanie w odcieniach ciepłego ciemnego beżu (beige dore) -cieni do oczu koniecznie perłowych (kolorki pudrowy róż, pudrowy łosoś, beże) i grafit-chętnie Bourjois,Pupa... -wypiekane cienie pupa pastele -wypiekany puder brązujący pupa -balsamu neutrogena do skóry suchej -korektorów (zielony na naczynka) -wszystko co ma koronki lub jest koronkowe -bielizna (najchętniej kolorowa i z koronkami) góra 75 D, dół 38 ewentualnie 40 - baza pod makijaz i baza pod cienie(Sephora, soraya,pupa...) -perfum i miniaturek (zapachy Addict Diora,Midnight Poison Diora, MP Elixir, Amour Kenzo, Idylle Guerlain, Alien Muglera, Indian Holi Kenzo, Sweet Paradise Morgana, Violette Angel Muglera, Innocent Muglera, próbek/odlewek Peony Angel, i pozostałe stars of mugler, givenchy very irresistible sensual, guerlain AA praktycznie wszytskie .......to tyle co mi przychodzi teraz do głowy,bede edytowac jak sobie coś przypomne) -szminki w odcieniu landrynkowym, cukierkowym ![]() -paski wybielające zęby blend-a-med -wosk w plastrach weet - -coś co wpadnie mi w oko, i uznam że jest mi potrzebne-wyjdzie w praniu Edytowane przez MAGDA1704 Czas edycji: 2009-12-29 o 15:55 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: moja wishlista ;)
Zapraszam do mnie. Może coś wpadnie Ci w oko:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=391499 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się jedynie te kolczyki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1261786718 nie wiem jak je opisałas wiec pytam tam brakuje kamyczków, cyrkoni czy tylko takie złudzenie????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mam pasek czarny błyszczący (jest u mnie w wątku na zdjęciu), oprócz tego poza wątkiem mam 2 opaski z kokardą i kredki czarne do oczu. Jeśli byłabyś zainteresowana mogę wkleić zdjęcia
![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paskiem raczej nie jestem zainteresowana bo jest brokatowy chciałam z cekinów, w sumie nie wiem nigdzie nie moge spotkac ostatnio w tesco wpadł mi w rece pasek ze srebrnych cekinów na gumce ale mi sie marza czarne cekiny kumpela mi pisała ze są takie w h&m wiec sie musze tam wybrac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
A może te cienie? Widzę, że poszukujesz (nr 12).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W razie czego mam kredkę Burjois Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
5. paletka cieni DIOR 5 couleurs palette fards a paupiers 6g odcienie beżu wszystkie perłowe jak wyżej kupione w UK- uwaga nie jest orginalny prosiłam dziewczyny w wątku kosmetycznym żeby stwierdziły i jednogłośnie twierdzą że to podróba-oddam za drobiazg
![]() ![]() lub 4.puder Dior Two-way-cake 3-1 puderniczka zawiera trzy odcienie pudru 15gx 3 raczej nie jest orginalny kolezanka przywiozła mi go z Anglii Edytowane przez kasiarzemyk84 Czas edycji: 2009-12-27 o 16:36 Powód: zmiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Madziu, a która opaska? Ta szeroka, czy ta wąska? Czy może 2?
Interesowałoby mnie coś z tego: 5.próbki Naf Naf une touche de naf naf (fabrycznie po 2,5ml EdT bez atomizerka 5szt. 3. Yves Rocher Ode l'amour 15ml EdT brak ok.2ml 1. kokosowe mleczko do ciała Lait Veloute pour le corps 400ml uzywane pozostało ok 350ml 4. kulki do kąpieli 16sztuk 5. miniaturka żelu pod prysznic luksja 10ml 6.miniaturka żelu pod prysznic luksja 10ml wanilia&olejek migdałowy 7.miniaturka balsamu luksja melon 8ml 8. miniaturka zelu pod prysznic dove 10ml 2. miniaturka odżywki pantene pro-v program odbudowy 10ml 2.lakier do paznokci Sally Hansen diamond strenght no chip kolor soiree 2 razy malowałam nim paznokcie (czerwony) 13,3ml EDIT: jeszcze mam błyszczyk różowy, jeśli dalej szukasz ![]()
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2009-12-27 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie, mam kilka rzeczy z w/w ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- princesko, zauwazłyłam u Ciebie próbki błyszczyka Maybelline na fotce-one są jeszcze czy juz poszły w świat??? i pytam jeszcze o ta czarną kredke którą mi proponowałas bourjois-ona jest nowa czy uzywana??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
To co byś mogła mi oddać z rzeczy, które wymieniłam u Ciebie za szeroką opaskę?
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hmm.. sama nie wiem
![]() 4. kulki do kąpieli 16sztuk ale tylko 10 zostało 6 juz poszło 5. miniaturka żelu pod prysznic luksja 10ml 6.miniaturka żelu pod prysznic luksja 10ml wanilia&olejek migdałowy 7.miniaturka balsamu luksja melon 8ml 8. miniaturka zelu pod prysznic dove 10ml 2. miniaturka odżywki pantene pro-v program odbudowy 10ml 2.lakier do paznokci Sally Hansen diamond strenght no chip kolor soiree 2 razy malowałam nim paznokcie (czerwony) 13,3ml co ty na to??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
pasuje
![]() Jeśli Tobie też pasuje, to zapraszam na PW ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
![]() Próbeczek już nie mam - poszły w świat. A co do kredki Burjois to jest używana ale mało..
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Przyjechałam do domu i coś jeszcze znalazłam
![]() Prostownica ŁUCZNIK. Może ze dwa razy użyłam, bo dostałam nową ![]() Stan idealny. Płytki o szerokości 2,5 cm są powlekane otoczką ceramiczną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja podczas użytkowania by,lam zadowolona.
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
a to jestem chetna ta to prostownice bo ja mam szeroką i strasznie sie męcze zeby wyprostować grzywke..masakra..a taka wąska mi się przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.