|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
szukam: pustych opakowań
po kosmetykach m.in inglot, mac, artdeco, chanel... badz innych byle czarnych
po pudrach sypkich, prasowanych, rozach, cieniach kulkach,niepotrzebne kasetki magnetyczne, nie koniecznie opakowania pelnowymiarowe...nie raz pokruszy sie wam cien,albo przeterminuje jakis kosmetyk to nie wyrzucajcie opakowania - chetnie go przygarne ![]() w zamian proponuje: - błyszczyk Dianne Brill nr 126 Gossamer Garters (95%), - cienie Dianne Brill Peekabo Lace oraz Princess Lace, - kredka do ust Chanel Peach Melba (60%), - odsypki pigmentów MAC - baze pod cienie Artdeco Edytowane przez futureal Czas edycji: 2007-12-19 o 11:51 |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: szukam: pustych opakowań
- sypkie cienie Bourjois 03 Rose
- błyszczyk Vichy Oligo 25 Musujący Róż - róż L'oreal Cashmere blush&eyes 02Koral(95%) oraz 05Ruby - róż Lancome Magie Blush 02 Bronze magic - baza pod podkład MAC Prep+prime Skin (95%z30ml) |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Mam kasetkę do pudru brązującego ArtDeco (czarna ze złotym napisem).
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Mam stary cień INGLOTA ,przeterminowany tak więc miałam go wyrzucić .
Mam tez jedne stare cienie tyle że w ciemno granatowym pudełeczku. Mogę ewentualnie zrobić zdjęcia. Kosmetyki http://www.wizaz.pl/forum/showthread...igheadedmonkey |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
ok, a moglabym was prosic o zdjecia?
![]() załączam foty tych kosmetyków, ktore były testowane, aby dokładnie bylo widac stopień zużycia, niestety nie ma sensu robic zdjeć wszystkich skoro nie moge uchwycic dokładnie ich koloru cyfrówką wszystkie proponowane przeze mnie kosmetyki były nabierane pedzelkiem, kredka nie byla bezpośrednio aplikowana na usta. cienie dianne brill sa nieuzywane, ale proponuje je bez pudełeczek no coż zdarzało mi sie kupic cos czasem tylko ze względu na opakowanie cienie MAC: - metaliczna zieleń - Steel Blue - glitter niebieski - metaliczny fiolet - All Girl róż ze srebrem - Shimmertime cięzko określić po ile gramów mam z każdego koloru, proponuje tyle co na zdjeciu, w słoiczkach o średnicy 3cm, wysokich na 2 cm, pojemnosc 10 ml. Edytowane przez futureal Czas edycji: 2007-12-19 o 13:32 |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ten niebieski cień inglota widoczny na zdjęciu jest juz przeterminowany, usuniesz sobie wnętrze,ale ten drugi złoty jest z mojego wątku i jest jeszcze żywy, tyle że ma fajne czarne pudełeczko jakbys chciała.W wątku mam zamieszczone inne jego zdjęcie no i opis. Pudełeczko jest wysokości około 1,5 cm, zakręcane. Kosmetyki http://www.wizaz.pl/forum/showthread...igheadedmonkey |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Słuchaj a nie chciałabyś wymienić tych pigmentów Maca na coś .Zapraszam do wątku.Powiedz czego szukasz opróc zopakowań a postaram się znależc.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
pigheadedmonkey
2 male opakowania po cieniach to troszke malo, zebym wymienila sie za ktoryś błyszczyk czy cień (nie napisalas mi czym dokladnie jestes zainteresowana), tym bardziej ze posiadam juz kilka cieni peggy sage sorki ale nie oplacaloby mi sie nawet wysylac tego do ciebie... mamamichałka, szukam tylko pustych opakowań i kasetek magnetycznych oddalabym te pigmenty za np. taki słoiczek Lancome, to jest po korektorze chyba, ale nie jestem pewna czekam na jakieś propozycje
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
a co powiesz na taki asortyment?
Cienie to Inglot, Boots No7 malutki bo to GWP. Bronzer Revlona - ogromny, taki duzy jak puder brazujacy Sephory (ich slynny spodek). A ta baza Estee Lauder nie jest czarna, raczej wpada w granat. |
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
zwierzun, a co byś chciala wzamian?
![]() najbardziej podoba mi sie ten sloiczek Estee Lauder, mimo ze granat wybierz sobie cos u mnie, albo poczekaj kilka dni, wtedy zamieszcze nowe kosmetyki + inne kolory pigmentow MACa |
|
|
|
|
#11 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie ukrywam ze najbardziej interesuja mnie pigmenty MACa (na razie glownie All Girl róż ze srebrem, Shimmertime i metaliczny fiolet) choc mozna mnie kusic innymi rzeczami tez. Bardzo poszukuje tez wszelkich plynow micelarnych. To moze ja poczekam te pare dni i cos ustalimy? Z tym ze poczawszy od soboty z powodu przygotowan swiatecznych a potem swiat nie bedzie mnie na wizazu duzo, choc mysle ze raz dziennie sie uda ![]() najlepiej przypomnij sie na PW jak dodasz nowe MACi i kosmetyki, wtedy tu zajrze i sie na cos umowimy. pozdrawiam Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2007-12-17 o 20:55 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Pigmenty MAC: - czerwony glitter ...............- Sun Pepper - Violet......................... ......- Frozen White - Fairylite.................. ......... - turkusowy - zielony glitter................... - Neon 60's! - 3D Gold......................... .. - Revved Up - Pink Opal......................... - Kelly Green(?) - Vanilla |
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
- słoiczek Estee Lauder
- pudełeczko z brazera - pudełeczko Inglot czyli bez tego malego ![]() mam nadzieje, ze wybierzesz sobie cos u mnie, proponuje jakies 2 - 3 pigmenty, jezeli chcesz to moge Ci dorzucic jeszcze płyn micelarny Vichy Puertte Thermale 30 ml, tester niepełnowymiarowy, nieotwierany ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------- nieaktualne: MAC: Stell Blue oraz glitter niebieski, róż Lancome Magie Blush 02 Bronze magic, baza pod podkład MAC Prep+prime Skin (95%z30ml).
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
? bo szczegolnie sloiczka EL (jest naprawde fajny i elegancki) nie oddam latwo. dlatego proponuje 4 pigmenty + mini micel. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Witaj.
Poszperałam trochę i mogę oddac opakowanie po pudrze mineralnym Isa Dora-z siteczkiem-ma czarną zakrętke -niestety starł się napis isa dora-pod spodem jest za to-nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.Mam tez 1 małe opakowania po sypkich cieniach RHEA z czarną zakrętką oraz 2 po sypkich cieniach APC,jedno po sypkich cieniach GOSH i opakowanie po 3 cieniach SMASHBOX (czarne gumowe,takie jak Inglota które ktoś ci wstawił wyżej-pozostały w nim jeszcze 2 cienie-jasnożółty i brzoskwinia-nieprzeterminowane-wszystko z nimi ok))-okrągłe Jesteś zainteresowana??Mnie bardzo interesują pigmenty-chociaż cześć-chociaż odsypeczki
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
zwierzun oczywiscie ze mozesz
dam ci 5 pigmentow nawet tylko sobie szybko wybierz kolorki, bo poluje na nie wiecej osob na PW mamamichałka a moge prosic o zdjecia? szczególnie interesują mnie te po sypkich cieniach GOSH, ze startym napisem odpadają - szukam tylko niezniszczonych
Edytowane przez futureal Czas edycji: 2007-12-20 o 12:11 |
|
|
|
|
#17 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Shimmertime Sun Pepper Vanilla Pink Opal Fairylite |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
wszystkich zainteresowanych prosze o zdjęcia
![]() ----------------------------------------------------------------------------------------
nieaktualne: MAC: Stell Blue oraz glitter niebieski, róż Lancome Magie Blush 02 Bronze magic, baza pod podkład MAC Prep+prime Skin (95%z30ml), baza pod cienie Artdeco, cień Dianne Brill Princess Lace, Neon 60's! zarezerwowane: MAC: Shimmertime, Sun Pepper, Vanilla, Pink Opal, Fairylite,turkusowy, zielony glitter, błyszczyk Vichy Oligo 25 Musujący Róż |
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
zarezerwowane: MAC: fiolet metaliczny, róż L'oreal Cashmere blush&eyes 02Koral(95%)
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
Dodaje cienie sypkie, zakupione na e-bay'u wartość jednego to ok 60 - 65 zł za 7,5ml, tutaj 5 ml w woreczku strunowym
muszę powiedziec, ze warte są swojej ceny, używam ich chętniej niż pigmentów MACa
Edytowane przez futureal Czas edycji: 2007-12-21 o 12:47 |
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
futureal, podoba mi sie jeszcze ten ciemno szary/grafitowy z ostatniego zdjecia (dolny rzad) a ja dodam ci male pudeleczko no7
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tylko tak z ciekawosci zapytam: zbierasz opakowania po kosmetykach? Jesli tak to ciekawe hobby
Jak duzo tego juz masz?Od siebie moglabym zaproponowac tylko jakies 3 pudeleczka po cieniach - 1 Miss Sporty, 2 Inglota a i to nie wiem w jakim stanie, wiec nawet sie nie wybijam
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Przyczajenie
|
załączam jeszcze 2 foty cieni sypkich
![]() Cytat:
, szukam teraz jakiś nietypowych bądz małych słoiczków, bo tych po zwyklych cieniach mam sporo. Dalej kusi mnie ten słoiczek Lancome z matowego szkła jest poprostu sliczny
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
nieaktualne: MAC: Stell Blue oraz glitter niebieski, róż Lancome Magie Blush 02 Bronze magic, baza pod podkład MAC Prep+prime Skin (95%z30ml), baza pod cienie Artdeco, cień Dianne Brill Princess Lace, MAC: Neon 60's!, Shimmertime, Sun Pepper, Vanilla, Pink Opal, Fairylite,turkusowy, zielony glitter, cień sypki szaro-grafitowy(nr.5)
zarezerwowane: błyszczyk Vichy Oligo 25 Musujący Róż, MAC: fiolet metaliczny, róż L'oreal Cashmere blush&eyes 02Koral(95%), kredka do ust Chanel Peach Melba (60%) oddam: Baza: - baza pod podkład MAC Prep+prime Skin 30 ml x2 Podkłady: - podkład Tv Paint-Stick Kryolan W1 Pudry: - puder sypki MAC transparentny NC5 - puder Anty-Shine Kryolan 30g Róże: - róż L'oreal Cashmere blush&eyes 05Ruby - róż Maybelline w musie 05 Plum - róż Bourjois 34 Rose Dor Cienie: - cienie Dianne Brill Peekabo Lace - sypkie cienie Bourjois 03 Rose - pigmenty MAC: ....................- metaliczna zieleń ....................- czerwony glitter ....................- Violet ....................- 3D Gold ....................- Frozen White ....................- Ravved Up ....................- Kelly Green - cienie sypkie Błyszczyki: - błyszczyk Dianne Brill nr 126 Gossamer Garters (95%) - błyszczyk Vichy Oligo 25: ....................- Musujący Róż ....................- Złoty ....................- Orzeźwiający Pomarańcz Demakijaż: - płyn do demakijażu Vichy Purette Thermale 150 ml Utrwalenie: - utrwalacz pomadek Kryolan 10 ml - fixer-sprey Kryolan
Edytowane przez futureal Czas edycji: 2007-12-23 o 17:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

po pudrach sypkich, prasowanych, rozach, cieniach kulkach,niepotrzebne kasetki magnetyczne, nie koniecznie opakowania pelnowymiarowe...

2 male opakowania po cieniach to troszke malo, zebym wymienila sie za ktoryś błyszczyk czy cień (nie napisalas mi czym dokladnie jestes zainteresowana), tym bardziej ze posiadam juz kilka cieni peggy sage

? bo szczegolnie sloiczka EL (jest naprawde fajny i elegancki) nie oddam latwo. dlatego proponuje 4 pigmenty + mini micel.
In love...