![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak to zrozumieć?
Witam
Opiszę swoją dziwną sytuację i proszę o komentarze. Otóż w tamtym tygodniu poznałam fajnego faceta- 29 lat, ja mam 23 lata. Poznaliśmy się przez wspólnych znajomych. Od pierwszego wejrzenia zaiskrzyło. Interesował się mną, zagadywał itp. Wszyscy nasi znajomi widzieli, że coś się dzieje. Po kilku dniach znowu się widziałam z nim u znajomych. Patrzył na mnie, obserwował. I tak doszło do naszego 3-ego, nietypowego spotkania. Pojechałam do znajomych, on tam z nimi mieszka. Mieliśmy iść potańczyć ale tak jakoś wyszło , że postanowiliśmy zostać w domu. Jedno winko, drugie itp. Generalnie miła atmosfera. Jako, że warunki u nich mieszkaniowe dziwne, okazało się, że będę z nim spać w jednym pokoju. Wcześniej jeszcze przy znajomych naszych, dotykał mojej dłoni, bawił się nią, potem ja mu głowę położyłam na ramieniu i tak siedzieliśmy sobie. Wyszło jak wyszło czyli wylądowaliśmy w łóżku. W sensie dosłownym a nie w sensie seksu. nie powiem, że byliśmy grzeczni, bo nie byliśmy. Pocałunki, przytulanie, delikatne pieszczoty i w sumie na tym się skończyło. Na drugi dzień normalnie mnie przytulał itp. W ogóle często mnie przytulał. Więcej było czułości niż jakiś takich erotycznych "spraw". Mój dylemat jest taki, że od tej nocy minęło kilka dni a on się nie odzywa. Generalnie oboje nie mamy swoich numerów telefonów. Wiemy również, że się niedługo zobaczymy bo jestem tam częstym gościem na tym mieszkaniu. Nie czuję się wykorzystana bo super się z nim bawiłam, nie chcę wchodzić w nowy związek bo muszę ochłonąć po poprzednim ale do cholery mógłby się odezwać ![]() Co Wy o tym myślicie?
"Każdy może żyć sam ale nie każdy się jeszcze o tym przekonał" - serial Glina Wymianka Edytowane przez mw86 Czas edycji: 2009-10-18 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak to zrozumieć?
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moze nie chce ich angazowac? Zobaczysz sie z nim to sie dowiesz co jest grane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na Twoim miejscu nie przejmowałabym się, skoro on nie ma reputacji podrywacza i wiesz, że ma nietypowe podejście do spraw zwiazkow. Daj tej sytuacji czas, może dojrzeje ona do czegoś ciekawego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mam taki plan, że jeżeli nic się nie zmini w ciągu miesiąca, nie pójdzie do przodu to dam sobie spokój. Chyba dobry plan??
Bałam się, że napiszecie, że koleś chce mnie tylko wykorzystać, chociaż nie czułam się wykorzystana:p Ale na pewno takie głosy też się znajdą.
"Każdy może żyć sam ale nie każdy się jeszcze o tym przekonał" - serial Glina Wymianka Edytowane przez mw86 Czas edycji: 2009-10-18 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
a może on tak samo myśli jak Ty? Jak sie spotkacie następnym razem poobserwuj jego zachowanie, może wyczytasz jego intencje. No i życzę powodzenia na dalszy rozwój znajomości
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moze chciał numer telefonu wziąć od Ciebie? albo na razie nie chce prosić znajomych, może sam się zastanawia co zrobić? poczekaj ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Widocznie wcale nie ma ochoty na kontakt.Gdyby chciał, to nie widze problemu, tak wstydził się,29-letni facet.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dorabianie ideologii do calowania i glowy na ramieniu. Niby nie chcesz związku, nie czujesz się wykorzystana, ale zżymasz się na to, że nie zadzwonil. Wroć - Ty nie zżymasz się na to, że nie zadzwonil, ale na to, że nie wziąl od Ciebie numeru
![]() I tez uważam, że nie jest zainteresowany, 29 - letni facet wie jak kontynuować znajomość z dziewczyną, a już szczególnie taką, którą się zna przez znajomych. A Ty się już zakochalaś ![]() Wujek Eyrak przyjdzie, to Wam wytlumaczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Generalnie facet jest porządny, ale czas pokaże o co mu w sumie chodzi. I to nie było tylko całowanie ![]() Mam jednak nadzieję, że niektóre z Was się mylą i jednak ma ochotę na kontakt ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Facet pewnie nie wie co myśleć o dziewczynie, która na trzecim spotkaniu ląduje z nim w łóżku, nie jest pewny czy chce kontynuować znajomość. Jak się zastanowi na tak, to na pewno się odezwie, bo poproszenie znajomych o Twój numer telefonu nie jest żadną skomplikowaną sprawą.
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Zakorzenienie
|
Jakbys się nie zakochala, to nie zakladalabys wątku.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Dzięki za komentarze. Czytam i wyciągam wnioski. Ale i tak poczekam aż czas coś pokaże. Jeżeli coś się wydarzy to napiszę. Następne spotkanie w piątek.
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mu zależy to weźmie Twój numer, a jak nie to po co tracić czas na jakieś gierki? ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Każdy ma prawo do własnego zdania. Z moim nie musisz się zgadzać.
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No taaak ![]() ![]() BTW co Ty tak podkreślasz to, że ten facet ma 29 lat? A co to.. nie może być nieśmiały? nie może po prostu nie chcieć okazywać wszem i wobec, ze jest tą dziewczyną zainteresowany? nie może zechcieć zaczekać do spotkania? :O lol! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ale ja tam nie ide do niego tylko do swoich koleżanek.
A zainteresowanie okazał, wszyscy to widzieli, że między nami iskrzy. Wypytuje o moje życie, interesuje się itp.
"Każdy może żyć sam ale nie każdy się jeszcze o tym przekonał" - serial Glina Wymianka Edytowane przez mw86 Czas edycji: 2009-10-18 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiście, że masz prawo do swojego zdania i oczywiście, że ja z Twoim się nie zgadzam. Ale nie musisz walić tego typu komentarzami. Bo niestety Twoja wypowiedź zabrzmiała tak, jakbyś koniecznie zechciała okazać, że zachowanie Autorki było... puszczalskie? Bo się poprzytulała z chłopakiem?
Ale już teraz Ci napiszę, że dla mnie to jest EOT. Nie mam ochoty z Tobą kontynuować rozmowy, bo ton twoich wypowiedzi jest nadzwyczaj przemądrzały i umoralniający ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Będziecie się tylko spotykać u tych swoich wspólnych znajomych.
Będziecie się miziać. Związku z tego nie będzie. Tak to widzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jassssssssne ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie jest nigdzie napisane, że związki muszą się rozpoczynać od setek smsów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym, facet też człowiek i niekoniecznie musi mu się podobać, że kobieta po 3 spotkaniach ląduje z nim w łóżku - czy ci się to podoba, czy nie.
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie czuję się jak puszczalska, po prostu dobrze się wtedy bawiłam i czułam. Nie pasuje mi to, że się nie odzywa bo nie wiem dlaczego. A zainteresowanie duże wykazuje. Pyta o moją pracę, o czas wolny, o wiele rzeczy.
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
No to tym bardziej nie licz na więcej w sensie, że będzie próbowal się odzywać czy tez weźmie od znajomych nr telefonu. Ma Cię na tacy, na wyciągnięcie ręki, po co ma się starać ?
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.