|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czerwiec - Lakiery do paznokciWitam Wizażanki
To mój pierwszy taki wątek więc proszę o wyrozumiałość ![]() Robię porządki w kosmetykach więc zależałoby mi na pozbyciu się moich lakierów. Lakiery są już w moim posiadaniu trochę czasu (nie są najnowsze) więc preferowałabym wymianę kilku moich lakierów na jeden, ale nowy i dobry. Moja lista zachcianek:
Mam do wymiany następujące lakiery do paznokci:
- Przesyłka oczywiście polecona (nie uznaję listów zwykłych). szaro - rezerwacja, brak
"Każdy może żyć sam ale nie każdy się jeszcze o tym przekonał" - serial Glina Wymianka Edytowane przez mw86 Czas edycji: 2014-06-20 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czerwiec - Lakiery do paznokci
"Każdy może żyć sam ale nie każdy się jeszcze o tym przekonał" - serial Glina Wymianka Edytowane przez mw86 Czas edycji: 2014-06-20 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
hej, interesują mnie:
Rimmel - Salon PRO (jasny róż) Golden Rose - matte velvet (fiolet) essence - colour&go (ciemny granat z brokatem) china glaze (brąz) znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
essence - colour&go (ciemny granat z brokatem) - zużycie: na zdjęciu
Golden Rose - matte velvet (fiolet) - zużycie: na zdjęciu Rimmel - Salon PRO (jasny róż) - zużycie: na zdjęciu essence - colour&go (jasny niebieski/morski z brokatem) - zużycie: na zdjęciu china glaze (fiolet) - zużycie: paznokcie malowane kilka razy Bell - Glam wear (jasny czerwonny?) Golden Rose - Magnetic (grafitowy) - cos u mnie?
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
nic
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
Dziewczyny poratujcie radą. Jak odpisuję to piszę u siebie czy u Was na wątku? To mój pierwszy raz na targowisku więc się jeszcze nie orientuję co i jak.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.