![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() YSL,TBS,EDM,Boots,mazidła i inne:)
Nieaktualne
Zapraszam do nowego wątku ![]() Każdemu odpowiadam, nigdy nikogo nie ignoruję więc jeśli nie odpisuję przypomnij się, zapewne przeoczyłam Twoje pytanie. *Jako pierwsza paczkę wysyła ta Wizażanka, która ma mniejszą ilość przekupek lub negatywa. * Zawsze polasze sie na kolorowe tusze do rzęs/ kredki do oczu w intewnsywnych kolorach(fiolety, zielenie itp.), oleje, hydrolaty itp z Mazidel, BU, mineraly poza tym przygarne wszystko co wpadnie mi w oko *Dzieczyny proszę bardzo piszcie od razu co Was konkretnie interesuje, zebym wiedziala czego mam poszukac w zamian *Jeśli wymieniłysmy się juz adresami, a Ty rezygnujesz- wystawaim negatywa. Szanujmy wzajemnie swoj czas i traktujmy sie poważnie. Zapraszam ![]() Bedę odpisywać w Waszych wątkach. Zuzycie, o ile nie jest podane, widoczne jest na załączonych zdjęciach. Pielęgnacja naturalna -Kwas hialuronowy wielkoczasteczkowy roztwor 1% data waznosci 03-2010 (mazidła) -keratyna hydrolizowana d.w. 12.2009 (mazidla) -NMF- d.w. 07.2010(mazidla) -ekologiczny olej zuroawinowy d.w. 10.2009 (mazidla) nieaktualne -naturalny balsam copaiba d.w. 07.2010 (mazidla) -mocznik (mazidla) d.w. 01.2011 -spirulina d.w.07.2010 (mazidla) (zdjecie mocno rozjasnilam zeby bylo widac ile zostalo) -maseczka wulkaniczna (BU) data wykonania 15.08.2008 -d.w. 2lata od wykonania/wymieszania - z wymianki Twarz: a)pielęgnacja -Vichy Agualia Thermal Light 15ml-uzyty 2razy b)makijaż -edm roz nick nack sampel , zamowiony na wspolnych zakupach, uzyty 3razy -edm rice powder fair,sampel zamowiony na wspolnych zakupach, uzyty raz lub dwa nieaktualne Ciało: balsamy, żele -Balsam H&M uzyty wyjsciowa pojemność 160ml 3 razy -balsam Garnier wyjsciowa pojemność 250ml -Boots, Fresh! Banana Split Body Wash 140ml otwarty, ale tylko powąchany -Boots, Fresh! Raspberry Ripple Bath Milk 140ml otwarty, ale tylko powąchany -The Body Shop, Cassis Rose shower gel 60ml otwarty, ale tylko powąchany Zapachy: -The body shop Cassis rose edt wyjsciowa pojemnosc 30ml -the body shop cassis rose body mist wyjsciowa pojemnosc 100ml -adidas energy game edt psikniety kilka razy, pojemnosc wyjsciowa 50ml Edytowane przez nAtaL!a Czas edycji: 2010-07-22 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: YSL,TBS,EDM,Boots,mazidła i inne:)
Zapachy:
YSL- Baby Doll - ok 25/ 30ml. NIEAKTUALNE C- Thru Ruby ok 2/3 z 75ml Makijaż: Inglot Tusz wydłużający i pogrubiający; otwarty w 01.2009 ; data ważności 05.2011; uzyty 1 lub 2. Oryginalna pojemność 7,5ml Neutrogena Makeup Correcting Stick 2,8g. Nowy- nieuzywany; na opakowaniu brak daty waznosci,ale kupiony zostal w 01.2009 w sklepie w UK. Edytowane przez nAtaL!a Czas edycji: 2009-09-04 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
cos u mnie za:
-Vichy Agualia Thermal Light 15ml-uzyty 2razy The body shop Cassis rose edt wyjsciowa pojemnosc 30ml -the body shop cassis rose body mist wyjsciowa pojemnosc 100ml ? ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Witaj, interesuja mnie u Ciebie:
*HA *olej zurawiowy *mocznik *produkty EDM Zapraszam do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
coś za
-Boots, Fresh! Banana Split Body Wash 140ml otwarty, ale tylko powąchany lub ten -Boots, Fresh! Raspberry Ripple Bath Milk 140ml otwarty, ale tylko powąchany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hejj
![]() cos u mnie za: -Boots, Fresh! Banana Split Body Wash 140ml otwarty, ale tylko powąchany -Boots, Fresh! Raspberry Ripple Bath Milk 140ml otwarty, ale tylko powąchany -The Body Shop, Cassis Rose shower gel 60ml otwarty, ale tylko powąchany zapraszam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
coś za zapach c-thru i tusz inglota?
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
YSL- Baby Doll - ok 25/ 30ml.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Neutrogena Makeup Correcting Stick 2,8g. Nowy- nieuzywany Boots, Fresh! Banana Split Body Wash 140ml otwarty, ale tylko powąchany keratyna hydrolizowana d.w. 12.2009 (mazidla) Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
YSL- Baby Doll - ok 25/ 30ml.
-adidas energy game edt psikniety kilka razy, pojemnosc wyjsciowa 50ml cos u nmnie? ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- poza wtakiem mam prawie nowy0-uzyty ok 2-do 5 razy fioletowy tusz givenchy
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za :
-Balsam H&M uzyty wyjsciowa pojemność 160ml 3 razy -Boots, Fresh! Banana Split Body Wash 140ml otwarty, ale tylko powąchany -Boots, Fresh! Raspberry Ripple Bath Milk 140ml otwarty, ale tylko powąchany
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hey
![]() podoba mi się u Ciebie sporo kosmetyków ![]() znajdziesz coś u mnie za niektóre z nich:? -balsam Garnier wyjsciowa pojemność 250ml -Boots, Fresh! Banana Split Body Wash 140ml otwarty, ale tylko powąchany -Boots, Fresh! Raspberry Ripple Bath Milk 140ml otwarty, ale tylko powąchany -The Body Shop, Cassis Rose shower gel 60ml otwarty, ale tylko powąchany C- Thru Ruby ok 2/3 z 75ml
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
witaj, coś u mnie za cassis rose edt lub body mist?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
balsamy h&m i garnier
![]() plis;* https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=362756 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
baby doll Twarz: a)pielęgnacja -Vichy Agualia Thermal Light 15ml-uzyty 2razy -edm rice powder fair,sampel zamowiony na wspolnych zakupach, uzyty raz lub dwa korektor neutrogeny jaki ma kolor?
![]() |
#24 |
perfumove love
|
hej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Może chciałabyś CK One? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
perfumove love
|
Niestety, za J'adore chciałabym coś konkretnego z moich poszukiwanych zapachów (właściwie to tylko dla nich wystawiłam tą flaszkę
![]() Powiem szczerze, że YSL miałam i jakiś czas temu sama oddałam, teraz mam na nie ochotę znowu (pytanie na jak długo ![]() Lolki mogę oddać do 6ml, bo taką mam fiolkę na odlewkę. A co powiesz na CK Obsession Night? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
to sa naturalne olejki myjace z bu, nie maja zuzycia, sa nowe do samodzielnego rozrobienia
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- oba sa pomaranczowe ![]() ale tylko olejki Cie interesuja tak? ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- hmm, tak w ogole to podoba mi sie u Ciebie: YSL- Baby Doll - ok 25/ 30ml. -Boots, Fresh! Banana Split Body Wash 140ml otwarty, ale tylko powąchany -Boots, Fresh! Raspberry Ripple Bath Milk 140ml otwarty, ale tylko powąchany Vichy Agualia Thermal Light 15ml-uzyty 2razy ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- a Escada Cie w zamian za baby doll nie interesuje? i co chcialabys ode mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
prosze odp u mnie
YSL- Baby Doll - ok 25/ 30ml. -Balsam H&M uzyty wyjsciowa pojemność 160ml 3 razy -adidas energy game edt psikniety kilka razy, pojemnosc wyjsciowa 50ml
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.