![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Zielony Wątek - perfumy i kosmetyki:)
UWAGA! Zamykam wątek! Dlaczego? Tytuł ani zdjęcia dawno przestały być adekwatne do zawartości, większość z "pierwotnych"
![]() Zaczęte rozmowy/negocjacje oczywiście zostaną dokończone. Dziś wieczorem, najpóźniej jutro przed południem powstanie nowy wątek, niewymienione z tego w większości tam przejdą ![]() Witam drogie Wizażanki w Zielonym Wątku! ![]() Jeśli chodzi o zasady, to proszę jedynie o uczciwość, a wtedy zawsze da się dogadać ![]() Czego szukam - rzeczy z tego wątku, ale rozważę każdą propozycję. Wymienione przeze mnie kosmetyki - KLIK! Perfumy: -Iceberg Twice 100ml (KWC) (EDT) z trochę podniszczonym pudełkiem -Cacharel Amor Amor Tentation 2-3/30ml (KWC) (EDP)(dla kolekcjonerów buteleczek lub na próbę ![]() -Yves Rocher Poire (gruszka) (KWC) połowa z 20ml (EDT) -Nina Ricci L’air du Temps (KWC) miniaturka 3ml -Lancome O de Lancome miniaturka 5/7,5ml EDT (KWC) trochę podniszczone pudełeczko, starte napisy na flakoniku od noszenia w kosmetyczce -Azzaro pour home 85/100ml (EDT) -Miracle Homme (KWC) miniaturka 4,5/5ml (EDT) z pudełkiem Makijaż: -Rimmel Special Eyes (KWC) pojedynczy cień do powiek nr 211 moonlight (bardzo jasny srebrzysto-szary) parę razy maźnięty (zużycie… 2%? ![]() -Maybelline Define-a-lash (KWC) brązowy tusz do rzęs kilka razy użyty Próbki perfum: F - fabryczna R - robiona S - w saszetce (fabryczna) +A - z atomizerem Adidas Natural Vitality (F+A) Anna Sui Sui Dreams (F) Annick Goutal Quel Amour! (F) Cacharel Amor Amor Tentation (F+A) Demeter Hawaiian Surf (R) Frapin Esprit de Fleurs (R) Givenchy Ange ou Demon (S) Givenchy Ange ou Demon Tendre (F+A) Guerlain Idylle (F+A) Hugo Boss Deep Red (F+A) Lancome Hypnose Homme (F+A) Lancome Hypnose Senses (F+A) Lancome Magnifique (F+A) L’artisian Parfumeur The pour un Ete (F) L’artisian Parfumeur Mimosa pour Moi (F) Ormonde Jayne Ormonde Woman (F+A) Ralph Lauren Notorious (F+A) Rocco barocco Tre Tendre (F) Salvador Dali Purplelips (R) Yves Rocher Neonatura Cocoon (R) Udanych wymian! ![]()
Edytowane przez just green Czas edycji: 2009-12-22 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumy i kosmetyki: Vera Wang, CK, Cacharel, Lancome, D&G...
jestem zainteresowana odlewką AA Tent. Znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Zgłaszam się po księżniczkę a także po kilka innych zapachów ![]() Zapraszam ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za
Inglot Integra, potrójny cień do powiek nr 21 (delikatne odcienie piaskowo-beżowe) i Dolce&Gabbana pour homme 125ml (EDT) z pudełkiem ? proszę odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie D&G pour homme
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Czego szukasz za D & G pour Homme ?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj Olga,
może tym razem,także znajdziesz coś u mnie za : Calvin Klein Euphoria 15ml (EDP) bez kilku psików (oryginalne opakowaniez atomizerem Vera Wang Princess Lancome Tresor, miniaturka 7/7,5ml (EDP) z pudełeczkiem Mam nadzieję,że coś Ci się spodoba ![]() ![]() Pozdrawiam !
kosmetyczka : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post63244266 biblioteczka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63243921 Szafa: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post51948481 Edytowane przez justyne3ka Czas edycji: 2009-11-08 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
Maybelline Define-a-lash, brązowy tusz do rzęs kilka razy użyty Nina Ricci L’air du Temps, miniaturka 3ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Oki, mogę podpowiedzieć, że teraz w Douglasie się pojawiły
![]()
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Kochana które dokładnie chcesz z tych rzeczy?
![]() Ghost Sweetheart, balsam perfumowany 50 ml, użyty kilka razy Artdeco baza pod cienie - zużycie ok. 25-30% (tylko za Lumene) Avon, sypki migoczący cień czekoladowy - tylko przetestowany Cień Avon, podwójny, beż i brąz, użyty kilka razy Cień Bell, matowy kawa z mlekiem, przetestowany Lemax, superbłyszczący cień złoto-łososiowo-czekoladowy- użyty kilka razy wybierz, a ja się dostosuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za demeter frezję?
![]() ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- ależ bardzo chętnie ![]() ![]() ah, u mnie wysyłka do anglii, czy to pasuje?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cis uy mnie
Cacharel Amor Amor Tentation odlewka 10ml w atomizerze (EDP) # Demeter Caramel 15ml, Pic-Me-Up Cologne # Yves Rocher Vanille Bourbon 20ml (EDT) # Yves Rocher Poire (gruszka) 20ml (EDT) Farmona Tutti Frutti, masło do ciała karmel&cynamon, 300ml, dwa razy maźnięte
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Cacharel Amor Amor 30ml (EDT) bez kilku psików
Cacharel Amor Amor Elixir Passion 8-10/30ml (EDP) Cacharel Amor Amor Tentation 2/30ml (EDP)(dla kolekcjonerów buteleczek ![]() Cacharel Amor Amor Tentation odlewka 10ml w atomizerze (EDP) niestety - cienie sypkie juz nieaktualne ![]() reszta jak najbardziej tak a znalazłabyś cos u mnie za te rzeczy co wymieniłam powyżej?? prosze o odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Lancome Tresor, miniaturka 7/7,5ml (EDP) z pudełeczkiem Cacharel Amor Amor Tentation odlewka 10ml w atomizerze (EDP) Cacharel Amor Amor Elixir Passion 8-10/30ml (EDP) ? pozdrawiam ![]()
![]() |
#19 |
BAN stały
|
kochana i jak z naszą wymianką?
![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- pasuje mi taka wymianka ![]() ![]() ![]() czyli Ralph Lauren za: -Ghost Sweetheart balsam perfumowany 50ml -matowy cień bell kawa z mlekiem -sypki migoczący cień czekoladowy avon -artdeco baza pod cienie jeśli znajdziesz coś za Princess to odpisz, a jeśli nie to zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a co powiesz na 5ml z jednego i 5ml z drugiego?
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- a gdyby było samo wet garden? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Czy za powyższe upatrzysz sobie może coś u mnie ? ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
-Demeter Freesia 15ml, Pic-Me-Up Cologne
-Demeter Caramel 15ml, Pic-Me-Up Cologne cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Napisałam że interesuje mnie Demeter Freesia 15ml i
Demeter Caramel 15m a Ty mi napisałaś że podoba Ci się Iris Noir i Infusion d'Iris, w takim razie co proponujesz ? ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Oddam miniaturę Iris Noir i odlewkę Infusion d'Iris 5ml za Demeter Freesia 15ml. W takim razie czekam na prywatną wiadomość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
-Yves Rocher Poire (gruszka) (KWC) połowa z 20ml (EDT)
-Lancome Poeme (KWC) miniaturka 3,5/4ml (EDP) z pudełeczkiem -Lancome O de Lancome (KWC) miniaturka 5/7,5ml (EDT) trochę podniszczone pudełeczko, starte napisy na flakoniku od noszenia w kosmetyczce -Nina Ricci L’air du Temps (KWC) miniaturka 3ml coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Jestem na tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Bardzo podoba mi się u Ciebie Cacharel Amor Amor. Niestety za serum to trochę za mało
![]() Byłabym również zainteresowana Euphorią.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.