![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wymiana - markowe ciuszki xs/s
Witam!
To mój pierwszy wątek - wcześniej czytałam forum, teraz zapragnęłam się powymieniać ![]() Ciuszki wysyłam oczywiście wyprane i wyprasowane, jestem też chętna na wymianę "z ręki do ręki" na terenie Poznania/bliskich okolic ![]() Szukam kopertówek, ciekawych dodatków, wszystkiego, co wpadnie mi w oko ![]() Na życzenie doślę zdjęcia "przymierzone", wymiary, lub jakiekolwiek inne informacje. Dokładki str. 1 i 2 ![]() DOKŁADKA: 1) białe, lniane spodenki, firmy Troll, prawie nie noszone, gładkie (bez kieszonek z tyłu), w pasie wiązane sznureczkiem z tego samego materiału. Rozmiar to teoretycznie S, wg mnie jednak XS. - nie ma, pojechały do Oolesi 2) ciemnobrązowy sweterek H&M, dość długi, dekolt "w serek", rękaw 3/4. Założony i wyprany raz (wszelkie plamki to wina aparatu lub mojego monitora, może gdzie indziej ich nie widać ![]() 3) szary bawełniany golfik Amisu, rozmiar XS. Miałam go na sobie raz. 4) baby doll ZARA, w biało - niebieską kratkę, bez ramiączek. Rozmiar M, ale jest dobry na S, wejdzie też na małe L - guma się mocno rozciąga. Stan idealny 5) bluzeczka na ramiączkach DEEP, rozmiar S, stan bdb/idealny. 6) tuba AMISU, rozmiar M, ale dobra też na S. Ozdoby na przodzie nie błyszczą aż tak, to są raczej małe ćwieki niż kryształki ![]() 7) biały kardigan H&M, rękaw 3/4, odcinany pod biustem i lekko rozszerzony, stan idealny. - nie ma 8) bokserki H&M, biała i czarna, obie rozmiar 34, stan bdb. 9) czarny, mięciutki kardigan z długim rękawem, stan idealny - rezerwacja 10) szara bokserka AMISU, rozmiar XS, stan bdb. 11) błękitna koszulka Reserved, z serii Active, spod spodu wychodzi bokserka, na wierzchu krótki rękawek. Założona 2 razy - stan idealny. Rozmiar S. 12) woda toaletowa Yves Rocher o zapachu brzoskwinii, poj, 100 ml., zużycie - niecała 1/4, widać na zdjęciu. 13) białe szorty z czerwonymi wykończeniami, z tyłu jedna kieszonka zapinana rzepem, metka Ryłko. Stan db+, rozmiar S. 14) czarna sukieneczka marki QUIZ z lekkiego materiału, na regulowanych ramiączkach. Pod biustem czarna tasiemka z kokardką. Cała sukienka w drobne pliski. Nie trzeba jej prasować ładnie się układa, nie jest obcisła. Długość materiału: 60 cm (ale trzeba mierzyć od pachy, bo dochodzą ramiączka) rozmiar: 8 UK, pasuje na S. Stan bdb. Zapraszam i pozdrawiam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez roisin Czas edycji: 2009-09-10 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymiana - markowe ciuszki xs/s
Coś za brazowy sweterek
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za sweterek h&m?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hey
![]() cos u mnie za 1) białe, lniane spodenki, firmy Troll, prawie nie noszone, gładkie (bez kieszonek z tyłu), w pasie wiązane sznureczkiem z tego samego materiału. Rozmiar to teoretycznie S, wg mnie jednak XS. 2) ciemnobrązowy sweterek H&M, dość długi, dekolt "w serek", rękaw 3/4. Założony i wyprany raz (wszelkie plamki to wina aparatu lub mojego monitora, może gdzie indziej ich nie widać ![]() też jestem z Poznania ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za sweter H&M? zależy mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Witam
![]() Coś u mnie za sweterek i białe lniane spodenki? ![]() moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post12922918 moja wish: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post13174562 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A moze masz cos jeszcze poza watkiem
![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Chętnie się wymienię. Jeżeli cos u mnie widzisz to dobierz sobie coś jeszcze do sweterka orsay. Prosiłabym o wymiarki sweterka, jeżeli nie dzis to w najbliższych dniach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA!
1) dżinsowa mini, Fishbone, rozmiar S, stan bdb. Nie wiem, czy chcę wymienić ![]() 2) plisowana dżinsowa mini Cropp, rozmiar S, w rzeczywistości bardziej granatowa niż na zdjęciu ![]() 3) szorty H&M Young na 164 cm, dobre na małe S (wymiary na życzenie), raz założone. 4) biała mini DEEP, z różowymi wykończeniami. Stan idealny, rozmiar XS, ale jest raczej na normalne S/małe M. 5) niebieski haftowany stanik z katalogu Miriale, śliczny! Niestety na mnie sporo za mały ![]() 6) śliczny, czarno-biały stanik ze śliskiego materiału (podobnego do satyny), lekko usztywniany. Rozmiar: (małe) 70 B 7) bordowy, sportowy stanik - top Atlantic, stan idealny, rozmiar 75 A. 8) czarna maseczka na oczy do spania, dla fanek Carrie Bradshaw ![]() ![]() Edytowane przez roisin Czas edycji: 2009-09-08 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
coś za sweterek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1247408050 ?
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Hm nie wiem jak z tunkiką housa ponieważ trwaja negocjacie z inną wizazystką, ale sukienka jest wolna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA!
Witam ![]() dokładam kilka rzeczy, następna tura wieczorem. Na początek: - żółta bokserka ADIDAS, świetna na siłownię, trening, jogging itd. ![]() Rozmiar to teoretycznie 40, ale na mnie - rozmiar S pasuje idealnie, jest z grubej rozciągliwej bawełny. (na życzenie podeślę "przymierzone" zdjęcie). Bluzeczka była noszona, ale nie ma śladów użytkowania: żadnych plam, zmechaceń, zaciągnięć itd. W środku ma oryginalne metki. Świetna jakość, oddam za coś fajnego ![]() - żółta bluzka-tuba z Colloseum (metka OneLove). Bluzeczka założona kilka razy, wygląda jak prosto ze sklepu. Na dole ozdoba - 3 malutkie kryształki. Rozmiar XS. Długość bluzki: 54 cm. Szerokość bez rozciągania: 30 cm, spokojnie rozciąga się do 35-37. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
1) białe, lniane spodenki, firmy Troll, prawie nie noszone, gładkie (bez kieszonek z tyłu), w pasie wiązane sznureczkiem z tego samego materiału. Rozmiar to teoretycznie S, wg mnie jednak XS.
cos u mnie??? ile maja cm w biodrach?
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA!
Dwie bluzeczki: 1) bluzeczka DEEP, wiązana na szyi, zielona, również praktycznie nie noszona (jedno pranie). Żadnych śladów użytkowania. Rozmiar M, ale pasuje też na S (jest rozciągliwa) Długość: 29 cm (mierzyłam tył). Szerokość: 33 cm. 2) zielona bluzeczka Pimkie, kupiona w Niemczech. Lekko śliski materiał (ale nie błyszczący ![]() ![]() Zapraszam! ![]() Edytowane przez roisin Czas edycji: 2009-07-13 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
a jakie sweterek ma wymiary?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1247408050
a ten sweterek?
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Bluzeczkę mogę Ci oddać za spodenki bez problemu chyba, że znajdziesz coś jeszcze za sweterek H&M bo na nim też mi zalęzy. Niestety kamizelka jest w rezerwacji dla kokietka...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Wymiarki podam Ci za 2 godzinki dobrze? Musze dzieci, że tak nieładnie napisze "obrobić"
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA!
Dwie sztruksowe spódniczki, szyte przez krawcową: 1) czarna, prosty krój, bez podszewki, długość 46 cm., szerokość 39, z boku zapinana na zamek; świetna do sportowych marynarek, kozaczków; po jednym praniu ![]() 2) ciemnobrązowa, na podszewce, rozkloszowana na dole, fajnie się układa (mogę dosłać zdjęcie na sobie). Długość 56 cm, szerokość 38., również zapinana z boku na zameczek. Mało noszona, stan idealny ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA!
1) granatowa bluzeczka BENETTON, rękawek 3/4, rozmiar - na metce brak, wg mnie małe S; na dole rękawka mała czerwono-biała tasiemka - rękaw można na końcu ściągnąć i zrobić kokardkę, słodki detal ![]() 2) czerwona bluzeczka Cropp, rozmiar XS, rękawek 3/4, z przodu nadruk (jak artykuły z gazety ![]() 3) granatowy golf Lee Cooper, rozmiar L. Nie znoszony, jedynie wycięta boczna metka (gryzła), jak nowy. 4) czarne polo Amisu, rozmiar S, na 6 zatrzasków, stan idealny. 5) brązowa bluzeczka, z tyłu wiązana na ciemnozłotą tasiemkę, na górze wstawka z lekko błyszczącego materiału w drobne kwiatuszki, gdzieniegdzie sypnięte złotym brokatem (ale jest go bardzo mało). Długość 36 cm, szerokość 32 cm. Stan idealny. 6) biała koszula na haftki, rękaw z szerokim mankietem, bardzo ładna. Rozmiar 36, stan bdb. (mało noszona, bez plam, kolor - jak każdy biały po kilku praniach, ale wciąż BIAŁA ![]()
damsel in distress Edytowane przez roisin Czas edycji: 2009-07-14 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA!
1) białe rybaczki, wpuszczone kieszenie z przodu, z tyłu gładkie, na jednej nogawce kieszonka ze sprzączką, taka sama sprzączka z tyłu w pasie. Na dole tasiemki. Długość 75 cm, szerokość 34. Rozmiar na metce 36. Stan idealny. 2) eleganckie, szare spodnie, w delikatne czarne prążki, szyte przez krawcową; proste nogawki (szerokość nogawki: 22 cm (x2 :P)). Dugość 102 cm, szerokość 37 cm, krok: 22 cm. Stan idealny!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.