|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
moja wish lista - ODDAM ZA TO CAŁY WĄTEK!
NIEAKTUALNE
Moja wish - lista: Za te rzeczy (drukowanymi literami - oddam wiele, wiele, wiele....) - TRAMPKI CZARNE, ZA KOSTKĘ, ROZMIAR 40, Converse - PLECAK SPORTOWY NADAJĄCY SIE DO CHODZENIA W GÓRY - POJEMNOŚĆ OK 20L, KONIECZNE USZTYWNIANE PLECY I "ODDYCHAJĄCY" MATERIAŁ - NIEPRZEMAKALNE SPODNIE DO CHODZENIA PO GÓRACH - BUTY DO CHODZNIA PO GÓRACH, ROZMIAR 40 - KIJKI NORDIC WLAKING - CIEPŁEGO ŚPIWORA - BUTÓW, TAKICH JAK NA ZDJĘCIU!!! Na drugim miejscu: - WSZYSTKIEGO DLA PIESKA!!! OBRÓŻEK SMYCZY SZELEK ZABAWEK SZAMPONY GRYZAKI POIDEŁKO MISEK ETC. - beżowe baleriny, rozmiar 40; -brązowa eko skóra; - spieniacz do mleka -ciekawe przypinki o tematyce muzycznej; -getry - szare, wełniane, do kolan; - leginsy (czarne, do kostek) - ciepła bluza z kapturem, najlepiej trochę dłuższa i z futerkiem w środku; - sukienki na lato, nie eksponującej brzucha, luźniejsze -RAMONESKA !!! -spódnice, sukienki zip; - pojemna, CZARNA, BEŻOWA, SZARA, torba -jasny podkład (najjaśniejszy z palety); średnia i górna półka, najlepiej do cery mieszanej lub tłustej, ale inne też się przydadzą; za Revlon colorstay odcień Ivory oddam dużo! - dobra brązowa kredka do oczu (górna i średnia półka); -maseczka do rąk i paznokci; - dobry krem na cellulit -odżywki i szampony do włosów blond lub osłabionych, wypadających, zniszczonych; - ZIAJA med: ketozen, szampon przeciwłupieżowy włosy suche i normalne - ZIAJA PRO: maseczka uspokajająca do cery naczynkowej -kremy nawilżające oraz wszelkie praparaty (maski, żele, toniki) - do cery naczynkowej, wrażliwej, etc.; - dezodoranty (najlepiej w kulce); - żele/mydła pod prysznic; - preparaty do mycia twarzy - cera naczynkowa lub trądzikowa; - pasta do zębów wrażliwych, np. SENSODYNE
wszystkowątek Edytowane przez LucyJordan Czas edycji: 2010-09-07 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: moja wish lista - ODDAM ZA TO CAŁY WĄTEK!
mam kilka bluz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie, m.in. bluza z futerkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mam buty - skorzane trapery, r.40, jakas amerykanska firma, dostalam je jakies 2 lata temu ze Stanow i tak leza, byly uzywane ale nie przeze mnie, sa zakurzone i trzeba je wyczyscic, nie sa ocieplane, cale skorzane, podeszwa antyposlizgowa, jesli ci wpadna w oko, to doprowadze je do porzadku, na zywo wygladaja o wiele lepiej niz na zdjeciach
![]() u ciebie podoba mi sie sporo rzeczy zwlaszcza po dokladkach ![]() moj watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=441352
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2010-07-18 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.