![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
~~Wątek coca_coli! wczystko czego potrzebujesz : )
Nieaktualny
Moja wish najróżniejsze t-shirty, longi ,bokserki S Okulary muchy!!!! kardigany Pumpy TOREBKI!! tusz do rzęs getry perfumy bielizna nowa dół XS,S góra 75B pończochy Wymieniam się głównie za rzeczy napisane powyżej. Za rzeczy dodane w załącznikach oddam sporo Zasady
MILE WIDZIANE DZIEWCZYNY Z KRAKOWA Edytowane przez Coca_colaa Czas edycji: 2010-05-02 o 23:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ~~Wątek coca_coli! wczystko czego potrzebujesz : )
Czerwone butki mam z wymianki rozmiar 36/37 są śliczne z new yorkera widoczne niewielkie ślady użytkowania wymienię za coś na prawdę fajnego lub kilka rzeczy dł wkładki to 22,5-23cm NIE MA
Różowe klapeczki 37 Platformy 37 tylko za inne but na obcasie Balerinki atmo w panterkę rozmiar 38 tylko za inne Czarne czółenka rozmiar 37 bez fleków ale poza tym w bdb stanie ![]() Edytowane przez Coca_colaa Czas edycji: 2010-03-31 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Zielona koszula XS rezerwacja Sportowy top do joggingu lub ćwiczeń ma siateczkę wentylacyjną Piżamka hello kitty jak nowa ponieważ w ogóle z nije nie korzystałam Imprezowa fioletowa bluzeczka rozm S/M Jasne rurki rozm. 32 sa na prawdę na szczupłą osobę dł 102 cm szer biodra 40 cm pas 34 uda 29 a sam dół 12 cm Czarna kurtka S Bluzka na ramiączkach dużym wycięciem na pleckach Bielizna nowa! bez metek mama mi przywiozła z Anglii ale trochę przeceniła moje walory ![]() Czerwony płaszczyk S nie ma Boleka: Ciemno różowe z bufkami uni BRAK jasno różowe wiązane Next uni Białe zpinane na guziczek S/M Edytowane przez Coca_colaa Czas edycji: 2010-04-06 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jeansowa ołówkowa S
Jasno zielona mini rozm uni Koszula w kratkę S nie ma spodnie rozm 38 nie zrobię zdjęć na sobie gdyż są na mnie za duże ale mogę podać wymiarki ![]() ołówkowa czarna z wzorkami śliczna S/M spodenki 38 atmosphere za coś super, super extra : P NIE MA kamizelka H&M Biały Top czarna z satynową górą bardzo fajna S r Edytowane przez Coca_colaa Czas edycji: 2010-04-11 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
biała na ramiączkach S
różowa atmosphere S/m golfik z rękawkami 3/4 S rurki na 160 cm siateczka S/M tuba reserved S/M koszulka nike nietoperz atmosphere S/M bokserka żółta w stanie średnim ma dwie maciupie dziurki od agrafki i na dole rozprutą podszewkę śliczny sweterek S Edytowane przez Coca_colaa Czas edycji: 2010-03-30 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Bluza S
t-shirt butik XS Snoopy S butik kamizelka S/M plamki z winy aparatu paski wiązane Wszystkie spodnie na 165 biodra 80 cm top w groszki S/M Suknia balowa S/M Edytowane przez Coca_colaa Czas edycji: 2010-03-20 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Spodnie new yorker na 160 cm biodra 80+/-
różowa z napisem XS torebka atmo mała nie ma spodnie na 165 cm biodra 85 +\- sukienka biała w kwiaty S Top biało zielony S z wężem S na 165 +/- biodra 80 golfik S szary spodnie 165 biodra 80 Edytowane przez Coca_colaa Czas edycji: 2010-04-11 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
golfik szary XS
biała z napisem S w paski S W paski S butik malinowa S małe M nietoperz czarny S/M ołówkowa S nie ma golfik biały S/M strój nowy góra B dół 36/38 torba tylko za inną Edytowane przez Coca_colaa Czas edycji: 2010-04-06 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
świeczki
mleczko do demakijażu klem przeciwzmarszczkowy na dzień +30 spirytus salicylowy kostki musujące do kąpieli świeczki bluzeczka różowa S But long różowy Cubus S/M sweterek biała tunika duża szary rękawy 3/4 S biały sweterek S brak long w paski czarno przeźroczyste S bezrękawnik elegancki S rurki na 160 biodra 80 Edytowane przez Coca_colaa Czas edycji: 2010-04-06 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Nietoperz zółty S/M
biały sweterek S kalendarz 2010 puste opakowania na płytki mam dużo w różnych rozmiarach białe karteczki nietoperz fioletowy M różowa S butik gorset amisu XS/s notes mam sporo czapka pilotka ma jedną wadę info dla zainteresowanych Edytowane przez Coca_colaa Czas edycji: 2010-03-22 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
spodnie moro XS cubus
spodnie czarne satynowe 36 szalik różowy z frędzlami zielone krótkie spodenki 36 flet i kosmetyczka okulary przeciwsłoneczne i duża bransoletka bransoletka czarna na większą rękę. 3 bransoletki różowy wisiorek Edytowane przez Coca_colaa Czas edycji: 2010-04-03 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
perełki sztuczne własnoręcznie robione
broszka pierścionek na większy palec za coś super rezerwacja kolczyki srebrne zawieszka na naszyjnik w kształcie węża bransoletki kolczyki pozłacany plastikowy wisiorek 2 pary kolczyków i trzy zawieszki na naszyjnik( nie ma z różyczką) wisiorek w kształcie motyla Edytowane przez Coca_colaa Czas edycji: 2010-04-12 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
-Sztuczne kwiaty każdy kolor osobno
-szal fioletowy nie ma -czarna kamizelka -perfumy słodkie z Francji mama mi przywiozła lezą już dość długo na półce zostało tyle ile na zdjęciu Na jednym zdjęciu: dwie gąbeczki nie używane paleta cieni za coś super jest rozwalona nakładka na nią ale ja skleiłam ja taśmą i nie jest najgorzej. róż cienie różowo niebiesko fioletowe podkład rekomendowany przez firmę revlon zostało 50% do ciemnej karnacji próbki szminki Oriflame Beauty jedwab dla ust lakier jasno niebieski z brokatem 70% lakier ciemno niebieski perłowy 50% -drugie zdjęcie przybliżone -seria książek dla nastolatek tytuły i autor widoczny na zdjęciach -naboje do pióra około 50 sztuk --gąbeczki do pudru i podkładu niektóre lekko przybrudzone co widać na zdjęciu a niektóre nowe ![]() -koszula w kratę S nie wiem czy chcę oddać rezerwacja Edytowane przez Coca_colaa Czas edycji: 2010-04-11 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Kapelusz w paseczki
Śliczna cieniutka żółta kurteczka przeciw deszczowa, ale może być noszona tez na co dzień XS mydełko miodowe marks& spencer 80% leginsy czarne za kolano z kokardkami S nie ma Edytowane przez Coca_colaa Czas edycji: 2010-04-16 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
-Bluzeczka czarna z fajnym tyłem, bluzeczka z wymianki zdjęcie zapożyczone od pati324 mam nadzieję, że się nie pogniewa
![]() Koszula-tunika w kratkę Wymienię za kilka rzeczy bądź: białą koszulową tunikę podobną jak na zdjęciach załączonych w poście #1 wymiary: rozmiar z metki - S długość całkowita - 81/82 cm szerokość pod pachami - 34/35 cm szerokość na wysokości paska - 32 cm (znajdują się tam ściągacze, może być szerzej ![]() długość rękawka - 17/18 cm rzeczywisty kolor tuniki jest na drugim zdjęciu. Edytowane przez Coca_colaa Czas edycji: 2010-04-16 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za baletki w panterke, zolta bokserke, rozowy tshirt atmo i biala bluze?
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Moze wymianka?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1269085407 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1269085407
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1269083378 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1269083378 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1269083378 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1269083610 ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1269082227? ![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Super, mogłabyś podać wymiarki tej sukienki? I która torebka podoba Ci się?
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Aaa i mogłabyś zrobić zdjęcie na sobie?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.