![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
YSL Clinique Shiseido Givenchy
nieaktualne zapraszam do nowego uporządkowanego wątku
Wymienię kilka nowych i używanych kosmetyków. Przedmioty są zadbane, nie pozaklejane taśmą, pudry myziane czystymi pędzlami, do większości są kartoniki. BARDZO zależy mi na wymianie na czyste, zadbane kosmetyki Poszukuję rzeczy co do których jestem przekonana, ze będą przydatne, za duzo nagromadziłam zalegających i nieużywanych kosmetyków Wszystko oczywiscie oryginalne pochodzące z drogerii oraz truskawy, żadna rzecz nie pochodzi z aukcji czy wymianek. Dziękuję za odsypki i odlewki (w jakiejkolwiek formie) i produkty w kilkunastu próbkach. Nie szukam pielęgnacji ani odzieży (chyba że coś z Esprita, rozmiar "s", 34-36, spodnie 27/34) Dziękuję za wszelkiego rodzaju cienie do oczu - nie używam ich. Ze względu na to, ze jakiś składnik kosmetyczny mnie bardzo podrażnia, w tej chwili muszę zrezygnować z wszelkiego rodzaju nowych mazistych kosmetyków kolorowych oraz wszelkiej pielęgnacji. Najbardziej łasa jestem na perfumy. Przyjmę najchętniej
Przesyłki oczywiście polecone, chętnie odb. osobisty we Wrocławiu. Oddam:
Edytowane przez majade Czas edycji: 2010-12-03 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: YSL Clinique Shiseido Givenchy
znajdziesz cos u mnie w obu watkach w zamian za:
CIinique Pink Chocolate Mleczko po goleniu męskie ZIRCH Clinique Turrnaround Concentrate 30 ml NOWY NIE UZYWANY z kartonikiem i ulotką ? odp prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze znajdziesz cos? interesuje mnie glownie turnaround i baza.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Clinique Turrnaround Concentrate 30 ml NOWY NIE UZYWANY z kartonikiem i ulotką
coś u mnie ? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post15453807 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za ACTI Mine Givenchy zielona korygująca baza pod makijaż zużycie około 10-15% z kartonikiem oraz/lub Clinique Turrnaround Concentrate ??
Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2009-11-23 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() CIinique Pink Chocolate 112 paletka czwórka żużycie ok 10-20 % Platinium Illuminator Lauder, z kartonikiem, zuzycie około 30 % Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lady of Harley-Davidson
|
YSL touche blush. Biały rozświetlacz 2,3 gramy. Kolor 18, śnieżna skrząca biel. Z aplikatorem gabeczką i lusterkiem. NOWY, nie używany, gąbeczka nie dotykana, stan pojemnika idealny, pudełeczko ma ryski
Platinium Illuminator Lauder, z kartonikiem, zuzycie około 30 % CIinique Pink Chocolate 112 paletka czwórka żużycie ok 10-20 % , najbardziej zużyty jasny róż, kartonik, aplikatory cos u mnie?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do siebie
![]() ![]() Jak byś znalazła coś u mnie, to dorzucę gratis odsypki minerałów EDM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
perfumove love
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Miałabym ochotę na Clinique
Sunkissed i Turrnaround zerknij proszę do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379805 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za:Clinique true bronze - 02 sunkissed . Zużycie około 10-20-%, puderniczka z ryskami wynikającymi z noszenia jej w kosmetyczce. Kartonik?
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
pisze u Ciebie bo niepotrzebnie odpisalam w swoim watku, wstyd, nawet nei wiedzialam ze mialam jeszcze stary...
obecny spis rzeczy na wymianke jest tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...5#post13268205 poza watkiem tez kompakt Noubamat nr 43 ok 15-20% zuzycia baza jestem bardzo zainteresowana wiec przejrzyj i daj znac czy cos by Cie interesowalo ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie podkład:
Shiseido Benefiance - podkład liftingująco- nawilżający
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Clinique Turrnaround Concentrate 30 ml NOWY NIE UZYWANY z kartonikiem i ulotką
moze cos u mnie? zapraszam do wszytskich watkow
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Odpisz u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem chętna na Clinique Concentrate.Może w moich obu wątkach coś znajdziesz.Poza wątkiem mogłabym oddać :
-wychwalany peeling enzymatyczny Kanebo(trochę wieksze 3\4 opakowania) -emulsję do cery mieszanej Kanebo Emulsion 1 (ubytek malutki ze 100 ml,kartonik), -apteczny krem SVR Lysanel Active dwa razy użyty z 40 ml -nowe perfumy Yves Rocher Cedre Blue edc (jeden psik testowy ),kartonik w idealnym stanie wiec mogą być na prezent,125 ml -nowość So Elixir YR miniaturka 5 ml,kartonik(nowe,mogą być na prezent) -Gucci Envy edt z wątku ok 6\30 ml. -nowość pomadka Clarins odcień 06 Russian ,z wymianki ale ubytek tylko testowy. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-6...ty-peeling.htm Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-11-23 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiku podobaja mi się u Ciebie: Clinique shimmering tones- szachownica w odcieniu in the pink- oddam tylko za cos super z wish listy. Clinique High Impact Mascara miniatura- nowa! 4g Dior- roz 829, rose dragee, zuzycie bardzo male, oddam za cos super z wish listy to tak wstępnie ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
Cytat:
EDM- Linen Intensive 1/2 sampla słoiczka pluję sobie w brodę, że właśnie odświeżyłam zapasy Baby Doll ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Basiulek, niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;15457794]Miałabym ochotę na Clinique Sunkissed i Turrnaround zerknij proszę do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379805[/QUOTE] Dusiu same smakołyki ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15461085]Cos u mnie za Clinique Turnaround?[/QUOTE] Hmmmm Thrrrob i być może Elle ale musiałabym niuchnąć ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() Shiseido Benefiance - podkład liftingująco- nawilżający - kolor O2 natural light ochre. Żółty i jasny. Pierwotnie 30 ml z higieniczną pompką, zużycie oceniam na około 50 % ale sądzę, ze jest go więcej. Kartonik. Stan buteleczki idealny oraz Platinium Illuminator Lauder, z kartonikiem, zuzycie około 30 % |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio się zaprawiłam takim fioletowym błyszczykiem i nie chciałabym powtórzyc wpadki ![]() A poza tym same fajne rzeczy tylko, ze nic dla mnie ![]() Dziewczyny muszę zrobić różowy rachunek sumienia, macie przepiękne i pasujące mi róże a ja właśnie niedawno podjęłam decyzje o wstrzymaniu się z nowymi. Potrzebuję kilka dni na decyzję. I co tu zrobić...
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
A ta marna ilość Gucciego i któreś z wymienionych perfum nie chciałabyś?Wydaje się,ze jest ich mało ale na jakiś czas wystarczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
hmmm....mi najbardziej zalezy na turnaround. A Tobie na czym zalezy najbardziej? Zastanawiam sie jeszcze nad baza givenchy. Jaki ona daje efekt? Mocno kryje zaczeriwienienia czy tylko delikatnie koryguje? Wybiela? Ma jakies drobinki?
![]() |
#26 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Baza jest delikatna, bezdrobinkowa, jest b. jasna ale nie bieli. Daje takie matowo- satynowe wykończenie
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej,
mi bardzo zależy na tym: Shiseido Benefiance - podkład liftingująco- nawilżający Więc poszukaj czegoś u mnie i opisz mi odcień podkładu.
![]() |
#29 |
perfumove love
|
Czwarte podejście do tej wiadomości już robię, nie ma to jak roboczy komputer
![]() A więc. Jak najbardziej jestem zainteresowana obiema rzeczami, ale Gucio jest już w pertraktacjach i generalnie niektóre z moich flaszek oddałabym najchętniej za inne flaszki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie Clinique Turrnaround Concentrate 30 ml NOWY NIE UZYWANY z kartonikiem i ulotką
Mam meski krem regenerujacy w nowych probkach z kartonikiem i ulotka po 5ml 10szt Lancome Men Energizer Total Concentrate anti-Fatigue hyddrant |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.