|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Akcesorii do tipsów żelowych,kufra,kosmetyków ,ciuszków,telefonu
niekatualne
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-01-21 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Akcesorii do tipsów żelowych,kufra,kosmetyków ,ciuszków,telefonu
PILNIE SZUKAM TOREB DUZYCH WORKOWATY I INNYCH XXL W KOLORZE SLIWKOWYM,CHABROWYM,CZERW ONYM ORAZ W TAKICH SAMUCH KOLORACH MALUTKICH TOREBECZEK NA DŁUGIM PASKU CZY ŁANCUSZKU
EW CZARNE Inne: Duży metalowy kufer który pomieści lampe uv ! Pen drive min 2gb aparat cyfrowy powyzej 5mpx psp sony play station 3 frezarka telefon komórkowy jakiś lepszy czyste płyty dvd foremki do pieczenia ciasteczek parafiniarka mini piekarnik/opiekacz toster taki zamykany na kanapki z serem:d tabletki do zmywarki tabletki meridia lub zelixa 15 srebrna łancuszki-długie i bransoletkii pierscionki ze srednica min 1.7cm polfabrykaty do wyrobu bizuteri - srebrne i posrebrzane szkło weneckie kamienie kryształy swarovskiego rozne popielicziczki,swieczki,s wieczniki,latarki ciuszki: Czapki zimowe pilotki lub krasnale/smerfowe-takie wiszące rajstopy 20/40/60/80 den rozm 4/5 podkolanówki,zakolanówki getry rozm 4/5 legginsy jw tuniki z dekoldami rozm xl/xxl sweterki dłuższe rozm jw koszulowe tuniki rozm jw różne buty rozm 40/41 dł wkładki 26cm spodnie rybaczki pas 45cm*2 spodnie długie pas 45*2 długosc min 105cm biustonosze 80d,85d,85d różne kolory chetnie komplety strój kapielowy 2 czesciowy usztywniana góra rozm jw kurtka eko pod pachami szer min 56cm*2 zimowa kurtka plaszczyk jw sportowa torba puma duza materiałowa lub z eko skórki plecak na wycieczki taki duzy na 1-2-3 dni ksiazki: O wampirach-poza saga zmierzch o wizazu,kosmetologi,ziolol ecznictwie,makijazu fotograficznym etc o narkotykach,prostytucji psychologiczne
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-01-13 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A gofrownica do robienia gofrów też moze być?Zamykana właśnie tak jak toster z tym ,że ma do wymiany kabel bo jest uciety(kiedyś go przypaliłam gorącą pokrywą ).Użyta była dosłownie dwa razy i leży w szafie.Firma MPM Product Chrupiąca linia.
A interesuje mnie Twój Benefit cień i jedwab do włosów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a masz może coś poza wątkiem
![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=386455 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387743 Edytowane przez pysiak103 Czas edycji: 2009-12-20 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
szkoda bo mam troszkę rzeczy z Twojej wish, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestety chyba nic nie mam z wish listy
![]() ale zerknij do mojego watku dalam nowe zdjecia - moze cos znajdziesz bo sa o wiele lepsze ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
z Twojej listy mam po za watkiem :
czarny zimowy płaszczyk dlugi, cieplutki roz 44/46 ale wymienilabym go na inny plaszczyk kurteczke w tym rozmiarku ew.jakas fajna torebke...
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
W wątku mam śliczne rybaczki w kratę, poza wątkiem jeszcze waniliowy grubszy kardigan z kieszonkami z przodu, na metce 18/20, kupiłam go jako oversized i koszulę czerwoną w szkocką kratę, nosiłam ją do legginsów, rozmiar ok 40, krem do stóp Eveline Satynowe Stopy nieotwierany; daj znać czy jesteś czymś zainteresowana, to zrobię zdjęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
u mnie torba workowata ale w kolorze braz xxl (nie oddam latwo)
u Ciebie podoba mi sie : czarna tunika xl/xxl czarne baleriny atmosphere (jaka dlugosc wkladki) i kilka kosmetyków ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.