![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Tuniki, nietoperze,longi, wisiorki, torebki! Vintage
Witam!
Postanowiłam załozyć nowy wątek, gdyż tamten miał juz 17 stron i trudno było się w nim połapać.. Regulamin: * Osoby z negatywami wysyłają pierwsze * Osoby poniżej 5 przekupek również wysyłają pierwsze * Proszę o rzetelne informacje nt. ubrań-dokładny rozmiar i stan. * Jeżeli nie jestem czymś zainteresowana, to nie odpisuje, przepraszam;P Moja wish lista: Profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji włosów: matrix,goldwell(szczegoln ie mleczko nice balance) profukty farouka itp. ![]() 1. Perfumy: Nina Ricci- czerwone, Bright Crystal Versace, D&G Light Blue, Euphoria Blossom CK, In2UCk, Moschino- I love love lub Happy Fizz. 2. Tuniki 3. Bluzki o kroju baby doll 4. Kolorowe rajstopy 5. Bielizna- TYLKO NOWA- najlepiej staniki typu push up- 75A, ew gorsety 6. Ogromne korale 7. Chusty ludowe 8. Buty rozmiar 39/40 9. duza lakierowana torba najchetniej pikowana z łancuszkiem 10. Wszystkiego z ogromnymi guzikami ![]() 11. Spodnic ołówkowych 12. Rurek 27/34 lun 32 13. ciekawych kamizelek 14. sweterków na guziczki ![]() 15. bluzki koszulowe, eleganckie- z zabotami lub zawiazywane na kokardke ![]()
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-07-21 o 00:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tuniki, nietoperze,longi, wisiorki, torebki! Vintage
1. Grzybek Stradivarius- xS/S - nie wiem, czy chce wymienic
![]()
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2009-03-07 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
wisiorki
1. Koń miss selfridge 2. czarne jabłko atmosphere 3. Tusz l'oreal -volume schocking-uzyty raz nic.nie.ma
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2009-03-07 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1,2,3,5- nowe z metkami atmosphere
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-07-23 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
1. Bluzeczka w grochy awear roz S, nowa
2. Bluzka z motywem karcianym ![]() 3. nietoperz miss selfridge roz 36-38 4. warehouse tunika z koralikami-36
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-07-20 o 23:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Rzeczy za które będe wybredna
1. Biały golfik Bershka, krótki ręka- raz załozony, nosiłam go do getrów, lub jako tunika roz.S rezerw. 2. Niebiesko-czerwona torebka atmosphere 3. Fioletowa tuniczka-nietoperzowa-rozmiar S, 4.Kwiatowy nietoperz ![]() 5. niebieska bluzka z wymianki, na mnie za duza
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-07-28 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dokładka
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-07-16 o 00:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Biały sweterek 36-38
korale kryształki i żółte koszula zielona diverse-s bez paska Bezowe nowe spodenki z metka S retro torba atmosphere, nie w8iem czy chce oddać.
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-07-16 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Spodenki H&M roz 34, ale beda dobre na 36 napewno
Kombinezon TOPSHOP roz 8 czyli 36, kupiony rok temu w Irlandii za niemała kwote, nałozony raz- nie wiem czy chce oddać.. Tunika w stylu lat 80, z mozliwoscia zawiązania kokardki TOPSHOP-36/38 Tunika, nowa z urwanymi metkami red hearring ros S z wycieta łezką z tyłu Tunika " na szelkach" nowa, roz 38
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-07-16 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
1. Tunika, tuba new look, roz 36/38
2. Zakiet w idealnym stanie 36. 3. retro sukienka. a'la Marylin, duze guziczki-36,38 za cos co na prawde mi się spodoba.. 4. proste spodnie ok 26.27 w pasie
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-07-16 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
brak
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-07-20 o 23:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Peep toe Bershka 39/40 - Oddam jedynie za inne buty 39/40 najlepiej na małym obcasie z kokardką!
Koturny New Look 39/40 Bransoletki H&M- uszkodzone, co widac na zdjęciu, jak komuś bedzie sie chcialo 'złapać' te niteczki to bransoletki mozna dalej nosic ![]()
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-07-19 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
patrolówka brazowa atmosphere, nowa
czerwony tshirt bad girl s koszula w kratke zawiazywana S Oldschoolowa bluzeczka S/m zolte polo s
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-07-19 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
1. H&M divided tunika 36
2. Czarne rurki Stradivarius 38- oddam za inne spodnie lub cos co bardzo mi sie spodoba, typ skinny 3. Bluzka Marks&Spencer- czarna elegancja, z błyszczącą broszką i zawiązywana z tyłu na kokardkę- roz 38 - za coś extra 4. H&M Sweterek S
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-07-19 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Nowa z metkami letnia tunika H&M zawiązywana na kokardkę, fajnie wygląda z grubym pasem! roz 34/36
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-07-19 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
1. Sportowa bluzeczka elastyczna, nowiutka- bez metek, ma wbudowany stanik- idealny do uprawiania wszelkich sportów. z usa rozmiar S
2. Spodnica mini S 3. Zdjęcie plamki z karcianej bluzeczki
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-07-19 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
1. Zielona bluza na zamek S
2. Pomaranczowa bluza z USA, S 3. Sweterek biały MORGAN -S 4. Spodniczka TOPSHOP-S 5. Bluzka VON DUTH s 6. Bluzka reebok s
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-07-29 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Bluzka xs/s - house
Long-podwójny ma małe dziurki na dole, ja nosilam z grubym paskiem ![]() Bluzka nietoperzowa Cropp xs/s
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-07-29 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1. Long Bershka- nowy bez metek, jedynie przymierzony roz. S-36
i naszyjnik z konikiem morskim. Coś u mnie? Odpowiedz u mnie, pozdrawiam;*
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1215958666 i ta torebka czarna (o ile jest czarna ![]() może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Spodnie z prostymi nogawkami, fabrycznie gniecione roz 36, prawie nowe
Spodnica w pepitke, z koronka-36 Maseczka Dior Spodniczka plisowana roz 38/40 torebka house telefon samsung x450 , dla chetnych real foto+pudełko+ładowarka Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-08-07 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.