|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Ludzka stonoga/ The human centipede
Cześć Dziewczyny! Niedawno oglądałam Ludzką stonogę (chyba najobrzydliwszy film, jaki człowiek mógłby wymyślić). Mam negatywne zdanie na jego temat, ale jestem ciekawa czy któraś z was wie kiedy w internecie znajdzie się jakaś konkretna informacja na temat premiery drugiej części tego filmu. Szukałam już kilka razy, ale nic z tego. Może wam się uda.
Może Wy też oglądałyście ten film? Tu macie Trailer do drugiej części filmu: http://www.youtube.com/watch?v=v4s2m...eature=related |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzka stonoga/ The human centipede
to nie jest najobrzydliwszy film, nie martw sie
obrzydliwsze sa chociazby wszystkie czesci pily oraz Serpski Film, ktorego nie polecam ogladac, skoro ludzka stonoga byla dla ciebie okropna |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
a masz jakieś informacje na temat drugiej części Ludzkiej stonogi?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Nie mam i nie poszukuje, gdyz nie planuje ogladac drugiej czesci :d
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
...
Edytowane przez klaki Czas edycji: 2012-08-14 o 21:55 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
obrzydliwe i chore
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
http://www.imdb.com/title/tt1530509/releaseinfo
Film już miał premierę, ale w internecie krąży na razie tylko wersja ocenzurowana, a u nas oczywiście nie będzie go w kinach. Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Ja czaję się od jakiegoś czasu na ten film, ale muszę złapać odpowiednią fazę ^^ Mam nadzieję, że będę miała ochotę wymiotować za biurko, bo to będzie znaczyło, że film jest mocny
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ja w ogole nie rozumiem po co ktos to robi, czemu ludzie to ogladaja :O ( ja nie ogladalam kolega ogladal i opowiadal)
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
ogladalam to w tamtym roku:P masakra hehe zeby to wymyslic ktos musial miec niezle na*&#$ne w glowie
do tego jest strasznie tandetny chocby sam poczatek dziewczyny ktorym zepsol sie(??) samochod w lesie .. Nastepnej czesci nie zamierzam ogladac
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
w drugiej czesci maja polaczyc wiecej osob
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widzialam tego filmu bo obrzydzil mnie sam trailer, wiec mam prosbe, czy moglybyscie mi strescic po co oni w ogole byli tak polaczeni? Czy ten film ma jakies przeslanie, moral, etc?
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale doszedł do wniosku, że nie będzie teraz rozdzielał ludzi, ale ich łączył ze sobą. Najpierw w ramach eksperymentu połączył ze sobą swoje psy, ale to dla niego było za mało, więc postanowił połączyć ze sobą ludzi. Przesłania ani morału nie ma, bo to chory film. ![]() Ciekawostka 1: reżyser i scenarzysta wpadł na pomysł, kiedy znajomi opowiedzieli mu żart, że pedofilie w ramach kary za swoje czyny powinny być przyszywani ustami do odbytów kierowców ciężarówek. ![]() Ciekawostka 2: w jednym z odcinków South Parku sparodiowali ludzką stonogę - odcinek z tego co pamiętam ma tytuł: Human CentIpad
Edytowane przez otako Czas edycji: 2011-11-03 o 18:26 |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawa jestem jak sie konczy pozniej ten ffilm. zapewne umieraja ?
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- A co to za film, bo na filmwebie nie moge znalezc?
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Nie za ma co
Mnie też wystarczył sam opis i wrażenia koleżanki, która widziała ten film. No, jeszcze trailer obejrzałam, bo byłam ciekawa jak oni pokazali tych złączonych ludzi. Więcej nie potrzebuję.
|
|
#19 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
|
|
|
#20 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
"Guinea Pig" to nietypowa seria japońskich filmów spod znaku gore, która wśród miłośników gatunku szybko uzyskało miano bestselleru. Produkcja doczekała się kilku części, oto pierwsza z nich...
http://horror.com.pl/filmy/recka.php?id=310 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Miałam okazję obejrzeć ostatnio drugą część i... szczerze mówiąc- chory film
Główny bohater jest przerażający, a to wrażenie potęguje jeszcze fakt, że przez cały film nie mówi ani słowa. Ogólnie nie jestem zbyt wrażliwą na takie sceny osobą. Zniosę wiele- i widok zszywanych ust z odbytem, i widok biegunki takiej stonogi (fuj!!!).. ale motyw z kobietą w ciąży w tym filmie jest dla mnie absolutnie nie do przyjęcia
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszą część widziałam,mówiąc szczerze nie zrobiła mnie mnie większego wrażenia, faktycznie przy Srpskim filmie czy Guinea Pig to pikuś. Drugiej części nie zamierzam oglądać, przynajmniej w najbliższym czasie.
Swoją drogą planowana jest jeszcze podobno część trzecia The Human Centipede III (Final Sequence). Aż strach się zastanawiać co wymyślą. A najbardziej rozbawiła mnie wypowiedź reżysera "the third film will answer some "lasting questions," will have a strange happy ending, and will be the last of the series as he does not want to do any more Centipede films." To w tym filmie były jakieś pytania? Dobrze wiedzieć
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner Edytowane przez Maqda Czas edycji: 2011-11-06 o 22:15 |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
ja właśnie obejrzałam jedynkę - sam film nie zrobił na mnie aż takiego wrażenia jak sam pomysł.
Nie czułam obrzydzenia ani strachu, ale z ciekawości na pewno obejrzę 2
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogł-abys coś więcej napisac na ten temat?ja z ciekawości oglądałam urywkami na YT. dla mnie był obrzydliwy i nie przesadzając, w jakis sposób odbiło się to na mnie przez kilka późniejszych dni.. ale ciekawość zwyciężyła.. dlatego też zastanawia mnie co też mogli wymyślić z kobietą w ciąży...?
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
ten film jest ta chory i przygłupawy zarazem, że do tej pory wypominam sobie, że zmarnowałam 90 minut życia na taki chłam. chociaż pewnie 2 obejrzę i znowu będę sapać, po co ja to zrobiłam
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cały czas jeżeli bohaterowie mieli do wyboru rozwiązanie złe i gorsze to wybierali gorsze, zupełnie bez sensu, naciągane po całości i te bandaże zamiast zszycia:P To nawet nie było obrzydliwe, bo nie było krwi, mięsa czy nawet kupy widać
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
najgorszy film . ever
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

67,7 67 66 65 64 63 62 61 60

do tego jest strasznie tandetny

Najpierw w ramach eksperymentu połączył ze sobą swoje psy, ale to dla niego było za mało, więc postanowił połączyć ze sobą ludzi. 

mogł-abys coś więcej napisac na ten temat?