|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zrzucanie wagi - jk to zrobić zeby sie nie narobic :) ?
Mam pytanie odnośnie odchudzania. Właściwie to nigdy się nie odchudzałam bo moja waga była zawsze ok. Mam 165 cm wzrostu i ważę 59 kg (nigdy tyle nie ważyłam...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zrzucanie wagi - jk to zrobić zeby sie nie narobic :) ?
jeszcze nikt na swiecie nie wymyslil jak zrzucic wage bez pracy niestety
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bez silnej woli, checi i narobienia sie w zyciu Ci sie nie uda.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
chrom pomaga zwalczyć nadmierny apetyt i ochotę na słodycze
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1) odchudzenie/ fittnes - masz działy na wizażu tam jest mnóstwooo rad
2) prawda jest taka, że jeżeli jesteś zdrowa to nie ma siły na świecie żebyś jadła tylko troszkę więcej niż kiedyś ale za to znacznie więcej ćwiczyła i tyła.. uwierz nie ma albo zaczynają ważyć mięśnie - ale skoro chcesz schudnąć to wątpie - albo bzdety wygadujesz jak znaczna większość osób które chcą schudnąć : wszystkie jak jeden brat twierdzą, że jedzą jak wróbelki a tyją i to niewyobrażalne weź sobie zeszyt, kartkę i spisz co danego dnia jesz i podlicz kalorie to się zdziwisz ile naprawdę jesz aha i nie oszukuj - każda szklanka coli, każdy cukierek - wszystko podlicz bo to pewnie twój głowy problem - niby nie widać że jesz a kalori wrzucasz w siebie więcej niz w porządny obiad
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Nie stresujcie dziewczyny
![]() Po pierwsze wagę cały czas masz ok, nie musisz chudnąc, no chyba ze się źle czujesz z tym jak jest. Po drugie , jeśli nigdy sie nie odchudzałaś, to pewnie metabolizm masz bardzo dobry i małe zmiany nawyków spowodują ze szybko schudniesz.. Nie próbuj czasem żadnych głodówek czy diet cud, bo szkoda zdrowia naprawdę Spróbuj zamienić te słodycze na owoce ( nie z dania na dzień, stopniowo), ja jak chce mi się na słodko jem jogurt naturalny z rodzynkami, orzechami, suszonymi daktylami ( może nie brzmi, ale smakuje naprawdę super ![]() Prawda, ze to nie tak dużo ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jak byłam grubsza wystarczyło ograniczyć spożywane potrawy i 1 kg tygodniowo gubiłam. Ograniczyć potrawy, ograniczyć słodycze. Ale gdy doszłamdo wagi 55 kg to choćbym się nogami i rękoma zapierala, tygodniami nie jadła - niżej nie chciało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.