![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ciuszki, dodatki, różne rozmiary
ZAPRASZAM DO WYMIANY!
Zasady są proste: -> -> Co do wysyłki ustalimy razem, która wysyła pierwsza lub czy równocześnie, zawsze poleconym!, -> Akceptuję linki, podpis na czarno oznacza, że rzecz jest, a na szaro, że nie mam już ![]() -> Zawsze dołączam zdjęcia i tego też wymagam od Was ![]() Mam nadzieję, że miło będzie nam się współpracować! ![]() ZAPRASZAM! CIUSZKI W POŚCIE 7 i 9-> KILK, KLIK2 MP4, PORTFEL I RÓŻNOŚCI W POŚCIE 10->KILK3 1. Bransoletki drewniane niebieska i brązowa Niebieska jest wąska, na szczupłą rękę, brązowa już normalna. 2. Czarna koralikowa bransoletka na drucie Można ją rozszerzyć, pasuje na każdy nadgarstek ![]() 3. Wisiorek zloty ze sznurkiem Kiedyś był do gazety, zupełnie nie mój styl. 4. Wisiorki, świetna ozdoba! Trzy wisiorki, każdy osobno lub razem, kółeczko, kluczyk i serduszko z diamencikiem ![]() 5. Ozdoba do włosów- czarny cekinowy motyl! Nigdy nie noszona- nie do moich włosów. Piękny motyl, świetna ozdoba kitki! 6. Trzy klamry/spinki do włosów Do każdego koloru włosów! 7. Delikatne gumka do włosów ze złotymi różami Idealna do delikatnych włosów, ładnie się prezentuje. 8. Frotki srebrna i czarna Ozdabiane srebrną nitką, możliwość wzięcia max trzech sztuk z każdego koloru 9. Różne kolczyki i wisiorek Kolczyki srebrne kółeczka.-> Leci do mucia18 Kolczyki srebrne serduszka. Kolczyk z czerwonymi kryształkami, niestety tylko jeden ![]() Wisiorek na szyję, fioletowy(jasny) kamień. 10. Podgrzewacze Pachnące niesamowitą pomarańczą ![]() 11. Koszula S, kolorowa Koszula S, prawie wcale nie noszona, zielona z różowymi paskami, rękawy 3/4 długości. 12. Spódnica czarna, ciężka 36 Za kolana, z matowego grubego materiału i z podszewką. DOKŁADKA! 13. Opaska do spania na oczy! Nieużywana, przecudownie mięciutka, lekko ubrudzona gąbką do suchych kwiatów(leżała w tej samej szufladzie) ![]() ![]() 14. "kieszonka" do przechowywania wkładek Alldays W sam raz do schowania wkładek higienicznych do torebki ![]() 15. Grzebień brązowy Bardzo wytrzymały, nieużywany od dwóch lat, umyty, do każdych włosów. 16. Czarna opaska do włosów w kwiaty Jest niesamowita, bo nie da się jej złamać! Wygina się we wszystkie strony i nigdy nie pęka co jest cudowne ![]() 17. Złoty łańcuszek do okularów Nienoszony, bardzo przydatny. 18. Złoty łańcuszek Ale chyba tylko w kolorze ![]() 19. Złota zawieszka- serduszko. To już z tego co pamiętam prawdziwe złoto. 20. Ołówki i brelok-miarka metrowa Nowe ołówki, jeden z tabliczką mnożenia, brelok do kluczy abra z wysuwaną metrową miarką. 21. Paski! Śliskie różowy i cappucino oraz materiałowy, oliwkowy, na zdjęciu wyszedł jak złoty ![]() Przepraszam, że nie są poukładane fotki, ale przez moje sprzątanie pomieszała się kolejność, mam nadzieję jednak, że dacie radę. Edytowane przez Moniaszka Czas edycji: 2010-08-11 o 18:41 Powód: zmiana tytułu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dodatki!!!
4. Wisiorki, świetna ozdoba!
Trzy wisiorki, każdy osobno lub razem, kółeczko, kluczyk i serduszko z diamencikiem 5. Ozdoba do włosów- czarny cekinowy motyl! Nigdy nie noszona- nie do moich włosów. Piękny motyl, świetna ozdoba kitki! cos u mnie? ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- ok tylko napisz mi dzis lub jutro bo na czasie mi zalezy
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, może jak będziesz robiła dokładki to się odezwij
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- niestety nadal nic
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1280315198
link do mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post20958344 i napisz u mnie czy coś wybierasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś za
4. Wisiorki, świetna ozdoba! Trzy wisiorki, każdy osobno lub razem, kółeczko, kluczyk i serduszko z diamencikiem 5. Ozdoba do włosów- czarny cekinowy motyl! Nigdy nie noszona- nie do moich włosów. Piękny motyl, świetna ozdoba kitki! ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- tak się zastanawiam czy będą się opłacać koszty wysyłki może masz cos z mojej wish? ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- tylko że nazwy niewiele mi mówią tych zapachów co do przesyłki - polecony ekon lub prio czy adresów to się z reguły ustala na prv ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- jednak podziękuję przepraszam za kłopot ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic. chyba że masz coś poza wątkiem ?
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Fotki telefonowe, dlatego takie "gorące" piksele i kolory nie zawsze identyczne.
ZAPRASZAM! BLUZKI, BLUZECZKI, SWETERKI 1. Sweterek cienki, w paseczki, za pupę Ładny wiązany sweterek, szaro-czarne paseczki, rozmiar L, choć jak dla mnie śmiało na M a nawet S ![]() 2. Czarna bluzka na ramiona Też rozmiar L, choć dla mnie i na M jak się patrzy. 3. Golf futrzany Granatowy, mięciutki, w sam raz na zimę po domu ![]() 4. Bezrękawnik Ciemnoszary, na zamek, rozmiar M, prawie nienoszony. 5. Koszulka XS/S, biała w różowym motywem. 6. Golf biały Długi z rękawami 3/4. 7. Koszula lekki błękit XS/S, rękawy 3/4. 8. Bluzka panterka Cienka, S, ładnie leży na ciele, półgolf. 9. Czarny golf Ze wzorami czarnymi-listkami. 10. Letnia bluzeczka Kremowa, marszczona, z czarnymi wiszącymi koralikami. 11. Bluzka czerwono-czarna Z guzikiem, bardzo fajna ![]() 12. Garsoneczka w kartkę Grubsza, rozmiar chyba M. 13. Koszula ciemnozielona Na zdjęciu wyszedł zupełnie nie ten kolor, rozm. S/M Przepraszam za mało dokładne opisy, nie wiedziałam, że tyle tego aż ;/ Oczywiście dokładnie opiszę stan, wyślę nowe fotki i co tylko chcecie, jeżeli coś wybierzecie ![]() Edytowane przez Moniaszka Czas edycji: 2010-08-11 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
I jeszcze brakujące
![]() Edytowane przez Moniaszka Czas edycji: 2010-08-07 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
SPÓDNICE, SPODNIE, DODATKI
14. Kaptur zimowy z futerkiem i od razu szalikiem ![]() Bardzo ładny, NOWY, kaptur z futerkiem czarny, na końcu "szalika" pompony futerkowe. Kiedyś dostałam w prezencie, ale to nie mój styl. 15. Krótkie spodenki Łososiowe i żółte, niby rozmiar 20 napisane, ale na szczupłe dziewczyny na pewno w sam raz! 16. Jeansy jasne, długie Prawie nienoszone, 28, talia 42. 17. Rybaczki Jasny róż, mega wygodne, na szczupłe dziewczyny, z przodu dwie czy trzy drobniutkie plamki, niewidoczne podczas noszenia. 18. Spódniczka Kremowa mini z wyższym stanem, tylko dla szczypiorków. 19. Spódnica letnia Zwiewna, turkusowa, od wzrostu zależy długość- u mnie lekko przed kostki (na 165) 20. Spodnie Szerokie nogawki z kieszeniami, takie prawie bojówki ![]() 21. Spódniczka w kartkę! Z kieszeniami, krótka ![]() 22. Spodnie w kant Eleganckie, szaro-błękitny kolor. Edytowane przez Moniaszka Czas edycji: 2010-08-07 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA! Uszkodzone MP4
1. MP4, uszkodzone MP4 obecnie nie działa. Podobno jest wyładowana- przestała działać po tym, jak wejście USB przestało "stykać" i tym samym jej ładować. Wejście jest odmontowane, nowego nie montowałam, bo mi na niej nie zależało, dlatego nie wiem też jak będzie z jej naprawą(koszta). Ma 512 MB pamięci, tylna klapka to lusterko. Jest trochę porysowana- widać na zdjęciach. Wejście na słuchawki to mini jack, czyli aby podłączyć te "normalne"potrzeba przejściówki, która jest taniutka. Nie odpowiadam za jej dalsze losy, ponieważ nie podejmowałam się naprawy i podałam wszystkie usterki jakie są. 2. MP3 bez klapki Mam jeszcze na zbyciu MP3, działające, ale bez klapki na baterię i z częściowo zdrapanym napisem(mogę zdrapać cały papierem ściernym, powinno lepiej wyglądać). 1GB pojemności, kwadratowa, można poszerzyć pamięć wkładając kartę SD. Firma Apacer. Normalne wejście jack. Drobne ryski mało widoczne, miejsce na zawieszkę. -> Leci do mucia18 ![]() 3. Portfel nieużywany! Złoty, duży portfel z kokardką, dużo kieszeni!-> rezerwacja dla Shirinn 4. Artykuły szkolne Zakładki samoprzylepne- kilka wyrwanych. Zszywki 1000 szt- całe opakowanie. Zakładka laminowana- czasowniki nieregularne z angielskiego, dwustronna. Blok milimetrowy, 13 arkuszy A4, kartki idealny stan. 5. Przedłużki do biżuterii Jedna jest trochę dłuższa. W granicach ok 7/8 cm długości ![]() 6. Wsuwki do włosów Czarne, z brokatem niebieskim i srebrnym. Nowiutkie, oddam kilka sztuk ![]() Edytowane przez Moniaszka Czas edycji: 2010-08-20 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
raczej nic chyba że Ci zależy na nich to możesz mi zaporoponować coś spoza wątku
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
1. Sweterek cienki, w paseczki, za pupę
Ładny wiązany sweterek, szaro-czarne paseczki, rozmiar L, choć jak dla mnie śmiało na M a nawet S ![]() cos u mnie?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
przepraszam cie umknal mi twoj post, wiec tak, bluzka-bokserka wolna, prostownica tez, natomiast maszynka do golenia Gillette i antyperspirant Nivea (nie wiem co cie interesuje z tego zdjecia) w rezerwacji dla jednej dziewczyny ktora pojechala na wakacje i nie skonczylysmy negocjacji
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1280512643?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
wiesz co , ale tej prostownicy nie oddam za twoj sweterek, a ja u ciebie juz nic nie dobiore do tego sweterka
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Dot.: Ciuszki, dodatki, różne rozmiary
za motylka znajdziesz cos?
odpisz u mnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=453582 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
moge wymienic:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1277929492 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1277930085 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1277930395 za: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1281181909 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1280328231
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie? mam bluzy
![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- a masz coś poza wątkiem? bo opaski na oczy aktualnie nie potrzebuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
niestety chodzi mi o co innego
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.