|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię kosmetyczne różności! Zapraszam!
NIEAKTUALNE - W PODPISIE LINK DO NOWEGO WĄTKU
WITAM I ZAPRASZAM DO WYMIANKI ![]() KOLOR CZARNY - RZECZ DOSTĘPNA KOLOR CZERWONY - DOKŁADKA KOLOR SZARY - WYMIENIONE Post 2 : Pielęgnacja Post 3 : Minerały Post 5 : Kolorówka Post 6: Zapachy Post 7: Próbki i Odlewki
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-03-29 o 13:00 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię kosmetyczne różności! Zapraszam!
PIELĘGNACJA:
Avon, Little Black Dress Dezodorant perfumowany antyperspiracyjny w kulce - NOWY Avon, Foot Works, Lavender Intensive Treatment Cream (Krem do stóp z lawendą) - użyty trzykrotnie Avon Care, Dry Skin SOS, Body Lotion Rice Oil Moisturizing Complex (Nawilżający balsam do ciała do skóry suchej) - pojemność początkowa to 400 ml, użyłam go raz A-Derma, Gel moussant (Żel do kąpieli i pod prysznic) - początkowa pojemność to 250 ml - użyty dwukrotnie Oriflame, Cranberry, Winter Face Cream (Krem do twarzy z żurawiną) - początkowa pojemność to 75 ml - brak połowy opakowania Oriflame, Cranberry, Winter Soothing Lip Balm (Kojący balsam do ust z żurawiną) - użyty trzykrotnie Cien med - pielęgnujący olejek do masażu z oliwą z oliwek - początkowa pojemność to 100 ml - ubytek widoczny na zdjęciu WYMIENIONE: Giorgio Armani, Emporio Armani Diamonds - balsam perfumowany do ciała - pojemność początkowa to 200 ml - ubytek widoczny na zdjęciu Dermedic, Prosensiv, Delikatny żel pod prysznic - NOWY Galderma, Cetaphil, Emulsja do twarzy - ciężko ocenić ubytek, podejrzewam, że brak 1/3 Herbapol, Kwiat nagietka - Maseczka ziołowa dla każdej cery - użyta dwukrotnie La Roche Posay, Anthelios AC SPF 30 (Fluid ochronny do skóry tłustej i trądzikowej) - tu także ciężko ocenić ubytek, podejrzewam, że brak 1/3 Versace, Versus, Time for Energy, Żel pod prysznic w saszetce - 3 sztuki Tołpa, Huminea Hydrativ, Maska- peeling hydroenzymatyczny - ubytek widoczny na zdjęciu L'Oreal, Elseve Nutri - Blask Light, Spray ułatwiający rozczesywanie włosów - ubytek widoczny na zdjęciu Nivea Hair Care, Diamond Gloss, Spray Treatment (Odżywka w sprayu 'Diamentowy blask') - ubytek widoczny na zdjęciu Organique, Flower Water - Hydrolant różany - początkowa pojemność to 125 ml - ubytek widoczny na zdjęciu
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-03-24 o 15:27 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
MINERAŁY/EVERYDAY MINERALS
WYMIENIONE: Korektor - Kolor: Abbot's Perk Me Up - ubytek niewielki Kaolin Powder (Puder kaolinowy) - Kolor: Sunlight - połowa dużego opakowania, jednak opakowanie zostawiam dla siebie, a zawartość przesypuję Cień - In The Garden - użyty raz Paletka cieni - Everyday Resort - ubytek niewielki Cień - Kolor: Hot Chocolate - ubytek niewielki Korektor - Kolor: Morning (Hydrating Sunlight) - użyty raz Cień - Kolor: On The Phone - ubytek niewielki Korektor - Kolor: Dawn (Hydrating Mint) - użyty raz ODSYPKI/EVERYDAY MINERALS WYMIENIONE: Róż - Memphis Rose Róż - Theme Park Róż - Come What May Róż - Wishing Well Cień - Lover's Lane EGM - Podkład, June Puder Natural Reflections, kolor Summer Bronze Puder - Natural Reflections, Bronzer
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-03-26 o 16:11 |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Dermedic, Prosensiv, Delikatny żel pod prysznic - NOWY
Galderma, Cetaphil, Emulsja do twarzy - ciężko ocenić ubytek, podejrzewam, że brak 1/3 La Roche Posay, Anthelios AC SPF 30 (Fluid ochronny do skóry tłustej i trądzikowej) - tu także ciężko ocenić ubytek, podejrzewam, że brak 1/3 cos un mnie? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
KOLORÓWKA:
Cienie Clinique (miniatura) - kolor: Pink Tweed - użyte kilkakrotnie Cienie Isa Dora - kolor: Blush Brown Inglot, Lakier do zdobienia paznokci - kolor biały - użyty kilkakrotnie WYMIENIONE: La Roche Posay, Toleriane, Podkład do cery wrażliwej - kolor 11 - Light Beige - zostało mniej niż połowa Cienie Clinique (miniatura) - kolor: Sierra Glaze - użyte kilkakrotnie Clinique, tester szminki Colour Surge Butter Shine Lipstick - kolor 419 Cienie BeYu - Catwalk Trio Eyeshadow
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-03-24 o 04:34 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
ZAPACHY:
Hoggar EDT, Yves Rocher - pojemność początkowa to 75 ml - ubytek widoczny na zdjęciu WYMIENIONE: Coty, Night Life by Esprit - pojemność początkowa to 75 ml - ubytek widoczny na zdjęciu w poście 2 Yves Rocher, Zielona herbata, Fraîcheur Végétale de Thé Vert - pojemność początkowa to 125 ml - ubytek widoczny na zdjęciu Miniatura Prada - pojemność początkowa to 5 ml - ubytek widoczny na zdjęciu Max Marra EDP - tester - pojemność początkowa to 70 ml - ubytek widoczny na zdjęciu Yves Rocher, Werbena, Fraîcheur Végétale de Verveine - pojemność początkowa to 125 ml - ubytek widoczny na zdjęciu
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-03-25 o 21:38 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
PRÓBKI I ODLEWKI:
WYMIENIONE: Karl Lagerfeld, Sun Moon Stars - NOWA Chanel, Cristalle Hermes, Un Jardin Sur Le Nil Carolina Herrera, Carolina Herrera EDT Parfums Gres, Cabotine L'Occitane, Honey & Lemon EDT Roberto Cavalli, Roberto Cavalli for Women Givenchy, Organza Indecence Roma, Laura Biagiotti Mauboussin, Histoire d'Eau Amethyste EDT
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-03-20 o 10:29 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Hoop !!!
Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-03-11 o 23:31 |
|
|
|
|
#9 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Coś u mnie za: Kaolin Powder (Puder kaolinowy) - ponad połowa dużego opakowania Toleriane o ile bardzo jasny wszystkie zapachy ?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadły mi w oko:
Herbapol, Kwiat nagietka - Maseczka ziołowa dla każdej cery - użyta dwukrotnie Organique, Flower Water - Hydrolant różany - ubytek widoczny na zdjęciu Cienie BeYu - Catwalk Trio Eyeshadow Dermedic, Prosensiv, Delikatny żel pod prysznic - NOWY Galderma, Cetaphil, Emulsja do twarzy - ciężko ocenić ubytek, podejrzewam, że brak 1/3 Zapraszam do moich 3 wątków, mogę też poszukać poza, bo zależy mi na tych rzeczach. |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
witam, znajdziesz cos za cienie BeYu?
miniaturka prady mnie też interesuje
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2010-03-12 o 00:55 |
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Organique, Flower Water - Hydrolant różany - ubytek widoczny na zdjęciu
Kaolin Powder (Puder kaolinowy) - ponad połowa dużego opakowania cos u mnie? jaka jest Twoja wish?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Witam,ja chętnie przyjmę coś z tego/lub wszystko:
Galderma,Dermedic,Herbapo l i miniaturkę Prady. Zapraszam
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za MaxMarę?
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
hej,
może coś u mnie za La Roche Posay, Anthelios AC SPF 30 (Fluid ochronny do skóry tłustej i trądzikowej) - tu także ciężko ocenić ubytek, podejrzewam, że brak 1/3 ?
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Herbapol, Kwiat nagietka - Maseczka ziołowa dla każdej cery - użyta dwukrotnie
Cień - Kolor: Hot Chocolate - ubytek niewielki Cień - Kolor: On The Phone - ubytek niewielki coś u mnie? |
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
mexx'a i gosh'a mogę oddać tyle ile zostało...z buteleczkami
dioras i CK wolałabym odlewki![]() ps.a jak tam z datą ,,spożycia'' fluidu?
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za:
cos z pielegnacji i Carolina Herrera, Carolina Herrera EDT Parfums Gres, Cabotine Givenchy, Organza Indecence Roma, Laura Biagiotti
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
coś za...
Paletka cieni - Everyday Resort - ubytek niewielki Cień - Kolor: Hot Chocolate - ubytek niewielki Kaolin Powder (Puder kaolinowy) - ponad połowa dużego opakowania masz gdzieś wish ? mogłabym wynaleźć coś spoza wątku.
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Avon, Foot Works, Lavender Intensive Treatment Cream (Krem do stóp z lawendą) - użyty trzykrotnie Herbapol, Kwiat nagietka - Maseczka ziołowa dla każdej cery - użyta dwukrotnie Versace, Versus, Time for Energy, Żel pod prysznic w saszetce - 3 sztuki Tołpa, Huminea Hydrativ, Maska- peeling hydroenzymatyczny - ubytek widoczny na zdjęciu Giorgio Armani, Emporio Armani Diamonds - balsam perfumowany do ciała - pojemność początkowa to 200 ml - ubytek widoczny na zdjęciu Yves Rocher, Zielona herbata, Fraîcheur Végétale de Thé Vert - pojemność początkowa to 125 ml - ubytek widoczny na zdjęciu Miniatura Prada - pojemność początkowa to 5 ml - ubytek widoczny na zdjęciu Coty, Night Life by Esprit - pojemność początkowa to 75 ml - ubytek widoczny na zdjęciu w poście 2 Carolina Herrera, Carolina Herrera EDT Givenchy, Organza Indecence |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za cienie kliniczka, szmineczke kliniczka i cienie isadory?
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisałam u siebie
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
Tołpa, Huminea Hydrativ, Maska- peeling hydroenzymatyczny - ubytek widoczny na zdjęciu Puder kaolinowy - jaki ma kolor?
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
powiedz w takimrazie jakie ilości którego zapachu Cię interesują
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, znajdziesz coś u mnie? Kilka rzeczy mi się podoba
Odp u mnie
|
|
#29 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Najbardziej mnie interesuje:
Yves Rocher, Zielona herbata, Coty, Night Life by Esprit Karl Lagerfeld, Sun Moon Stars Chanel, Cristalle Hermes, Un Jardin Sur Le Nil Carolina Herrera, Carolina Herrera EDT Parfums Gres, Cabotine L'Occitane, Honey & Lemon EDT Roberto Cavalli, Roberto Cavalli for Women Givenchy, Organza Indecence Roma, Laura Biagiotti Mauboussin, Histoire d'Eau Amethyste EDT Daj propozycję co byś za to chciała z tego, co wymieniłaś i ile. |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Cień - Kolor: Hot Chocolate - ubytek niewielki
Korektor - Kolor: Dawn (Hydrating Mint) - użyty raz Korektor - Kolor: Morning (Hydrating Sunlight) - użyty raz Kaolin Powder (Puder kaolinowy) - ponad połowa dużego opakowania coś u mnie? szczególnie za morninga i dawna dużo oddam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.