![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
**************błyszczyki Chanel, Givenchy, rozświetlacz EL
nieaktualne
Jeżeli ktoś ma ochotę, chętnie wymienię: Chanel Aqualumiere nr 69 - zgaszony beżowo-koralowy odcień, super lekka konsystencja, z pędzelkiem, ubytek 5 proc. Givenchy najnowszy błyszczyk, lady plump kolor lady beige - ciemno-beżowy odcień, konsystencja kremowa, ubytek 5 proc., tester Estee Lauder Platinium Illuminator - rozświetlacz z efektem mokra tafla - jasno-złoty, cudo, ale mam obecnie dużo kulek guerlain, które w pełni mi wystarczają, ubytek 5 proc. M.A.C. limitowana paleta cieni - royal assets mettalic eyes, niedostępna, rocznik jesień 2007, dwa rozświetlacze, bardzo oryginalny brąz opalizujący zielenią, miedziano-złoty, dwie czernie, z których jedna opalizuje na granat. moim zdaniem idealna do niebieskich/zielonych oczu. Loreal szampon Absolut Repair - do suchych, zniszczonych włosów, zostało ok. 1000/1500 ml, w razie zainteresowania, podam bliższe dane zużycia. bliższe dane: 3/4 butli, conajmniej 1000 ml, myślę, że 1100. Shiseido podkład z wysokim filtrem (niebieskie opakowanie), jaśniuteńki - końcówka na 1,2 testy. Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-04-18 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: **************błyszczyki Chanel, Givenchy, rozświetlacz EL
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- podoba mi się napewno tbs brasil nut scrub i tusz MF. ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-04-12 o 08:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
cos za chanel?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Myślę,że tak,ale jeszcze bym to przemyślała
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę do pracy,wieczorem dam Ci ostateczną odpowiedź,dobrze?
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() acha, sprawdziłam szampon, moim zdaniem jest 75 proc. z 1500 ml, czyli napewno 1000 ml, a może troszkę więcej. maska goldwell to ultra volume gel-conditioner, 100/200 ml. oba produkty świeże, szampon kupiłam niedawno, może z m-c temu. Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-04-12 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Witaj! Oferuję cały mój wątek (poza sypańcem Clinique) za :
Loreal szampon Absolut Repair - do suchych, zniszczonych włosów, zostało ok. 1000/1500 ml, w razie zainteresowania, podam bliższe dane zużycia. Estee Lauder Platinium Illuminator - rozświetlacz z efektem mokra tafla - jasno-złoty, cudo, ale mam obecnie dużo kulek guerlain, które w pełni mi wystarczają, ubytek 5 proc. Uprzejmie proszę o odpowiedź u mnie w wątku bądź na gg -5476589 (praca uniemożliwia mi sprawną obserwację wątków) . Bardzo dziękuję. Buźka!
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
Loreal szampon Absolut Repair - do suchych, zniszczonych włosów, zostało ok. 1000/1500 ml, w razie zainteresowania, podam bliższe dane zużycia. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ok, szkoda. pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
Shiseido podkład z wysokim filtrem Czy to Shiseido Sun? Jaki ma kolorek? Ile ml go zostało? Co byś chciała za niego?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
jaką wymiankę byś proponowała?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? za:
Estee Lauder Platinium Illuminator - rozświetlacz z efektem mokra tafla - jasno-złoty, cudo, ale mam obecnie dużo kulek guerlain, które w pełni mi wystarczają, ubytek 5 proc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
M.A.C. limitowana paleta cieni - royal assets mettalic eyes, niedostępna, rocznik jesień 2007, dwa rozświetlacze, bardzo oryginalny brąz opalizujący zielenią, miedziano-złoty, dwie czernie, z których jedna opalizuje na granat. moim zdaniem idealna do niebieskich/zielonych oczu.
chyba już trochę po terminie są? I tak chętna jestem. Coś u mnie? Odpisz proszę u mnie... Albo napisz,że odp u Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Shiseido podkład z wysokim filtrem (niebieskie opakowanie), jaśniuteńki - końcówka na testy.
cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słoniku, Aneta myśli nad oddaniem angela różanego, jeżeli się nie zdecyduje, byłabym chętna na peeling tbs i pewnie coś jeszcze ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
u Ciebie w wątku nic nie widzę, bo masz same ubranka, których ja nie szukam. ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za szampon?
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
nie ma pompki, ale dzisiaj będę u mojego fryzjera, może będzie miał zbędną pompkę, to go poproszę. nie dali pompki do tego szamponu. wrócę dzisiaj bardzo późno, bo fryzjera mam na 21, przyjmie mnie przed swoim wylotem, więc dam znać jutro rano, ok?
![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- nic nie znalazłam, pozdrówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
A znalazlabys cos za Estee Lauder Platinium Illuminator ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Aneta, niestety mój fryzjer nie miał zapasowej pompki, więc nie wiem, czy pasuje Ci bez pompki?
![]() Słoniku, dam znać, tak czy inaczej ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- z tego, co w wątku, to nic nie znalazłam, ale skoro masz pastele, to może masz jeszcze coś fajnego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.