|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() moja pierwsza wymiana kosmetyków
Wymienię;
L'OREAL hot style iron finish- za bardzo obciaza moje wloski takze uzyłam 2 razy. Jeśli ktos lubi- kupiłam u mojego fryzjera za 58 zł jakies 4 m-ce temu BIOSILK silnie utrwalajacy lakier do włosów z jedwabiem. Kupiłam go 3 miesiace temu i doszłam do wniosku ze przecież nie potrzebuje lakieru do włosów- Uzyty z 3 razy. Brak zatyczki. FRUTTINI SMOOTHIE- balsam do ciała BOURBON Vanilla- nie używany-nie odpowiada mi jego słodki zapach ![]() AVON- Migdałowy balsam do ciała -zostało 2/5 Płukanka srebrna Delia- prawie cała Odsypki cieni MAC kupione na allegro, uwielbiam je, mam z 20 kolorów- te akurat mi nie podpasowały w kolejnosci na zdjeciu -3D silver -pieknie sie mieni -naked-klasyczny beż -reflects blue- swieci na niebiesko -black black-czysta czern Cienie magnetyczne INGLOT tez praktycznie nie uzywane kwadratowe- -złota zgnila zieleń -fioleto brąz podłuzne- -zimny klasyczny sredni brąz -bordo ze srebrnymi drobinkami -zalotka do rzęs stan bardzo dobry zapraszam do wymiany Poniewaz jestem na wizaz od dzis paczuszke wysyłam jako pierwsza. Poszukuje najchętniej wszelkiego rodzaju nabłyszczaczy do twarzy i ciała, i odzywek do włosów ![]() Edytowane przez malowanalalala Czas edycji: 2009-05-02 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: moja pierwsza wymiana kosmetyków
cos u mnie za fruttini albo balsam avon??
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Odsypki cieni MAC
w kolejnosci na zdjeciu -3D silver -pieknie sie mieni -naked-klasyczny beż -black black-czysta czern coś u mnie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
FRUTTINI SMOOTHIE- balsam do ciała BOURBON Vanilla- nie używany-nie odpowiada mi jego słodki zapach
AVON- Migdałowy balsam do ciała -zostało 2/5 -3D silver -pieknie sie mieni -black black-czysta czern cos u mnie?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
FRUTTINI SMOOTHIE- balsam do ciała BOURBON Vanilla- nie używany-nie odpowiada mi jego słodki zapach
![]() AVON- Migdałowy balsam do ciała -zostało 2/5 cos u mnie?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
witaj, interesuje mnie:
L'OREAL hot style iron finish- za bardzo obciaza moje wloski takze uzyłam 2 razy. Jeśli ktos lubi- kupiłam u mojego fryzjera za 58 zł jakies 4 m-ce temu zapraszam do mojego wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Kerastase Nectar Termique - balsam działający pod wpływem ciepła, odpowiednik cementu; stosowałam oba według mnie nektar jest dla bardziej zniszczonych włosów, gdyż mocniej nawilża, włosy są bardziej lejące - ja nie mam tak przesuszonych włosów i wolę efekt puszenia bo mam mało włosków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
L'OREAL hot style iron finish
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-04-14 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
BIOSILK silnie utrwalajacy lakier do włosów z jedwabiem. Kupiłam go 3 miesiace temu i doszłam do wniosku ze przecież nie potrzebuje lakieru do włosów- Uzyty z 3 razy. Brak zatyczki - chętnie przygarnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
L'OREAL hot style iron finish- za bardzo obciaza moje wloski takze uzyłam 2 razy. Jeśli ktos lubi- kupiłam u mojego fryzjera za 58 zł jakies 4 m-ce temu
FRUTTINI SMOOTHIE- balsam do ciała BOURBON Vanilla- nie używany-nie odpowiada mi jego słodki zapach ![]() Odsypki cieni MAC kupione na allegro, uwielbiam je, mam z 20 kolorów- te akurat mi nie podpasowały w kolejnosci na zdjeciu -3D silver -pieknie sie mieni -naked-klasyczny beż -reflects blue- swieci na niebiesko -black black-czysta czern Znajdziesz coś u mnie ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=317918 za FRUTTINI SMOOTHIE- balsam do ciała BOURBON Vanilla- nie używany ...? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Niestety narazie nic ciekawego nie znalazłam;(
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
zapraszam
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() coś w moim nowym wątku? ![]()
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Zapraszam
![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za
FRUTTINI SMOOTHIE- balsam do ciała BOURBON Vanilla- nie używany-nie odpowiada mi jego słodki zapach ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Odsypki cieni MAC
-3D silver -pieknie sie mieni -black black-czysta czern Coś u mnie? ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz cos u mnie za -3D silver -pieknie sie mieni i
-naked-klasyczny beż ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj!
Coś u mnie za: RUTTINI SMOOTHIE- balsam do ciała BOURBON Vanilla- nie używany-nie odpowiada mi jego słodki zapach ![]() -naked-klasyczny beż -zimny klasyczny sredni brąz ale najbardziej mi zależy na balsamie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za balsam waniliowy i mac czarny??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
L'OREAL hot style iron finish- za bardzo obciaza moje wloski takze uzyłam 2 razy. Jeśli ktos lubi- kupiłam u mojego fryzjera za 58 zł jakies 4 m-ce temu
BIOSILK silnie utrwalajacy lakier do włosów z jedwabiem. Kupiłam go 3 miesiace temu i doszłam do wniosku ze przecież nie potrzebuje lakieru do włosów- Uzyty z 3 razy. Brak zatyczki. -zalotka do rzęs stan bardzo dobry Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za:
L'OREAL hot style iron finish FRUTTINI SMOOTHIE- balsam do ciała BOURBON Vanilla ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.