|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() MAC, Clinique, Sephora, NYX-zapraszam :)
Witam
![]() Mam na wymianę kilkanaście kosmetyków. Większość z nich była tylko przetestowana. Do wielu z nich posiadam oryginalne kartoniki. Single eyeshadow NYX To pojedyńczy cień prasowany znanej amerykańskiej marki NYX w kolorach Sunrise (intensywna ciepła czerwień z drobinkami) nieużywany Peach (połyskujący ciepły brąz złamany brzoskwinią) 2 sztuki-nieużywane Purple (odcień intensywnego fioletu) nieużywany White (biały, matowy) nieużywany Skin (cielisty) nieużywany Cienie mają aksamitną konsystencję, świetnie aplikuje się je na powiekę, idealnie łączą się z innymi cieniami. Kolory są nasycone i trwałe Zostały kupione niedawno-niektóre kilka miesięcy temu, reszta całkiem niedawno ![]() Szminka do ust Make up Factory 218 (zgaszony elegancki róż) To wygładzająca pomadka do ust, o wyjątkowo przyjemnej, kremowej konsystencji. Nadaje ustom jedwabisty, subtelny połysk dzięki czemu usta wyglądają na większe i pełniejsze. Szminka została użyta 2 razy, kupiłam ją w ubiegłym roku. Round Lipstick NYX w kolorach: Peach (piękny stonowany połyskujący odcień winnego różu, niezwykle elegancki) Champagne (połyskujący beż złamany brudnym różem) Pomadka wygładza usta, nadaje im aksamitny wygląd oraz trwały kolor. Obie zostały kupione kilka miesięcy temu, użyłam ich najwyżej 2 razy. MAC Prep + Prime Face Protect SPF 50/ PA++ (Baza pod podkład z filtrem SPF 50) Baza pod podkład z filtrem SPF 50 przedłuża trwałość makijażu, wygładza, a przy tym ogranicza wydzielanie sebum, w związku z czym nadaje się także do cery mieszanej i tłustej. Skóra jest jedwabista, bez efektu silikonu czy tłustej warstwy na twarzy. Wysoki filtr zapewnia ochronę przed słońcem, pomaga ochronić skórę przed przebarwieniami, przedwczesnym starzeniem, wysuszaniem i innymi efektami promieniowania UV. Przeznaczony do wszystkich rodzajów skóry. (opis pochodzi z KWC) Zakupiona w ubiegłym roku w londyńskim sklepie MAC. Użyłam jej najwyżej kilkanaście razy. Puder sypki Clinique Blended Face Powder Sypki, lekki puder odpowiedni dla każdego rodzaju cery, także najtłustszej. Sprawia, że pory są mniej widoczne, skóra ujednolicona, nadaje makijażowi matowe, ale jednocześnie naturalne wykończenie. Trzyma się dobrze, nie ciemnieje i matuje na około cztery godziny cerę tłustą. Odcień 08 Transparency Neutral. Zostało ok. 1/5-1/4 z 35 g. Kod A47. Kupiony w zeszłym roku na www.strawberrynet.com. Brak pędzelka i kartonika. Baza pod makijaż Sephora Sublimateur De Teint Luminizer Zawiera specjalne mikrogąbeczki, które regulują poziom sebum. Wygładza i matuje cerę. Zostało ok. 3/4 z 15 ml Kod 72750 Cienie Pupa Ombretto Duo Mam je już jakiś czas, użyłam kilka razy, zużycie na zdjęciu Kod Z095 Co chcę w zamian? Coś profesjonalnego do włosów (maski, nabłyszczacze, do prostowania itp) jedwab do włosów Joanny oraz jedwab WAX Moc Natury ![]() odlewki, miniaturki, próbki perfum (np. Alien, Crystal Noir, Secret Obbsesion) porządna zalotka, sztuczne fantazyjne rzęsy, klej Duo do sztucznych rzęs puder diamentowy z Biochemii Urody wymienione: Paleta 4 cieni prasowanych MAC Kolory w paletce to: piękny nasycony granat flashtrack urzekająca śliwka sketch błyszczący elegancki fiolet creme de violet matowy neutralny brąz, bardzo uniwersalny, rewelacyjnie nadaje się do modelowania oka charcoal brown Cienie zostały zakupione w londyńskim sklepie firmowym w zeszłym roku i są oryginalne, posiadam kartoniki zarówno do cieni jak i do paletki. Były użyte kilka razy, nie widać ubytku (jedynie na brązowym cieniu jest niewielki odprysk w górnym rogu). wymienione Pola_ Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-04 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
okrutnica jakaś... |
Dot.: MAC, Clinique, Sephora, NYX-zapraszam :)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
znajdziesz cos u nie za baze maca?? zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za puder Clinique?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za Paleta 4 cieni prasowanych MAC?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Dot.: MAC, Clinique, Sephora, NYX-zapraszwitaj:)zam :)
witaj
![]() znajdziesz cos u mnie w zamian za: Paleta 4 cieni prasowanych MAC Kolory w paletce to: piękny nasycony granat flashtrack urzekająca śliwka sketch błyszczący elegancki fiolet creme de violet matowy neutralny brąz, bardzo uniwersalny, rewelacyjnie nadaje się do modelowania oka charcoal brown MAC Prep + Prime Face Protect SPF 50/ PA++ (Baza pod podkład z filtrem SPF 50) Baza pod podkład z filtrem SPF 50 przedłuża trwałość makijażu, wygładza, a przy tym ogranicza wydzielanie sebum, w związku z czym nadaje się także do cery mieszanej i tłustej. Skóra jest jedwabista, bez efektu silikonu czy tłustej warstwy na twarzy. Wysoki filtr zapewnia ochronę przed słońcem, pomaga ochronić skórę przed przebarwieniami, przedwczesnym starzeniem, wysuszaniem i innymi efektami promieniowania UV. Przeznaczony do wszystkich rodzajów skóry. (opis pochodzi z KWC) ? poza watkiem posiadma szampon i maske WAX z miodem po polowie w oryginalnych opakowaniach. edit: dodalam tez profesjonalne ampulki do wlosow alfaparf. ![]() odpisz prosze u mnie, pozdrawiam, lilmary ![]() Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2009-08-24 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
cosik za bazę MAC?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
MAC Prep + Prime Face Protect SPF 50/ PA++ (Baza pod podkład z filtrem SPF 50)
coś u mnie? oddam dużo poza wątkiem mam spray nabłyszczający Tigi headrush
WYMIANA KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=749490 odpisuj proszę u mnie ![]() oraz nowe skórzane sandałki 37 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=749824 Edytowane przez reflection Czas edycji: 2009-08-24 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Baza pod makijaż Sephora Sublimateur De Teint Luminizer
nie mam nic z twojej wish listy, ale moze jednak znajdziesz cos dla siebie poza watkiem mam jeszcze roz bourjois
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może chciałabyś moje próbki perfum?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
okrutnica jakaś... |
dzięki za zainteresowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Moze zainteresuje Cie cos za cienie prasowane MAC..
Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy cos ode mnie Cie zainteresuje z te cienie? pozdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Hmm... Spray użyty ok. 10 razy, pozostało myślę że 90% to spokojnie, bo jest bardzo wydajny. Pojemność 200 ml. Świetne oceny na MUA
http://makeupalley.com/product/showr...yling_Products= w sumie oddaję go, bo używałam go tylko jak prostowałam włosy (od wielkiej okazji, bo zwykle nie mam na to czasu), wtedy super nabłyszczał, włosy robiły się takie miękkie w dotyku i do tego bardzo łanie pachniał.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
To mnie interesuje:
Paleta 4 cieni prasowanych MAC Znajdziesz coś za tę paletkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
okrutnica jakaś... |
zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz cos u mnie za:
Puder sypki Clinique Blended Face Powder Sypki, lekki puder odpowiedni dla każdego rodzaju cery, także najtłustszej. Sprawia, że pory są mniej widoczne, skóra ujednolicona, nadaje makijażowi matowe, ale jednocześnie naturalne wykończenie. Trzyma się dobrze, nie ciemnieje i matuje na około cztery godziny cerę tłustą. Odcień 08 Transparency Neutral. Zostało ok. 1/5-1/4 z 35 g. Kod A47. Kupiony w zeszłym roku na www.strawberrynet.com. Brak pędzelka i kartonika.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() znajdziesz cos umnie za cienie nyx? ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
witaj
znajdziesz coś u mnie za bazę mac, dwa cienie i szminkę NYX? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
MAC Prep + Prime Face Protect SPF 50/ PA++
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
mnie tez interesuje baza MAC
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.