|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jak poderwać kierowcę z busa?
Hej. Mam problem. Zauroczyłam się w kierowcy nyski, którą jeżdżę do szkoły. Mam 17 lat, a on ma 23. Ma urodę prawdziwego Włocha. Tylko z tego co wiem, on ma dziewczynę. Codziennie ze sobą rozmawiamy, mówi do mnie "laska" i wtedy czuje jakbym miała "motyle brzuchu", gdy się do mnie uśmiecha serce bije mi jak szalone! I mam jedno, zasadnicze pytanie... Co zrobić by on zwrócił na mnie uwagę, nie jak na koleżankę, ale jak na kobietę, z którą mógłby być. I oczywiście jak zdobyć jego numer telefonu
. Proszę o rady.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak poderwać kierowcę z busa?
On jest z kimś, nie rozbijaj związku....potem on rzuci Cię dla innej
To co, ze mówi "laska", nie wróży najlepiej, nie szanuje Cię, niejednej tak mówi. Jakoś trzeba zabić nudę w trasie. Skąd wiesz, ze chce zmienić partnerkę, pomyślałaś o tamtej dziewczynie? Potem się niektóre osoby dziwią, że są porzucane a same wcześniej wpychają sie z butami. Który to już taki wątek......
Poszukujesz kota/psa? Nie zależy ci na rodowodzie? Nie kupuj w pseudohodowlach Zajrzyj TU i TU ----- Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij.......... Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2010-02-11 o 20:50 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
rowniez popieram
![]() ps. asiunia738 czytaj opisy for zanim cos napiszesz, to nie jest pytanie techniczne ![]() aniolek |
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się z iloneczk1 ... jak ty byś się czuła??
|
|
|
#8 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Po drugie: nie gniewaj się, ale normalny 23 latek, to raczej dziewczynę w Twoim wieku ma za gówniarę. Po trzecie: jest już parę podobnych wątków. Po czwarte: nie jestem jakąś romantyczką, ale niech mi ktoś wyjaśni, co to za czasy, żeby powiedzenie do dziewczyny "laska" było największym komplementem, pod którym miałybyśmy się rozpływać?
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
Skorzystać z wyszukiwarki. CO NAJMNIEJ 2 identyczne wątki są już na forum. Ze nie wspomnę o drobnym fakcie, iż jeden z nich jest zadziwiająco podobny...
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro on ma dziewczynę to po co chcesz do ''niego startować'' ?
Chcialabyś zeby jakaś dziewczyna przykładowo rozbijała Twój związek. Dla mnie facet, który ma dziewczynę=nietykany :P\ Nie chcę być cyniczna, ale może mówi do Ciebie ''laska'' bo nie zna Twojego imienia;>
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Jak już go poderwiesz, to potem pilnuj, żeby jakaś pasażerka busa Ci go nie odbiła.
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
...swoją drogą miałam kiedyś taką przygodę z pewną małpą (co oczywiście nie znaczy, ze Ty, Autorko, jesteś małpą).
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Co masz zrobić? Ano zostawić zajętego faceta w spokoju. Raczej żadna z nas nie udzieli Ci porady jak rozbić komuś związek.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Chciałabyś byc z facetem,który zostawił dziewczyne?Bo uległ innej... Ja chyba nie...bo siedzialo by mi caly czas w glowie,ze mna moze postapic tak samo
![]() Odpusc sobie, nie wchodz miedzy wódke i zakąske...
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
No gdybym ja usłyszała "laska", to raczej nie miałabym motyli
![]() Zostaw .. ma dziewczynę.
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Kup mu parę litrów oleju do tego busa - zdobędziesz jego serce za oryginalność. ![]() Jeżeli ktoś Cię nazywa laską, a Ty masz od razu motyle w brzuchu, to mi naprawdę zaczyna brakować słów ![]() Facet jeździ w kółko cały dzień tą sama trasą, nudzi mu się, gada z pasażerami i pewnie nie jednej powiedział już "laska" ![]() A poza tym: ma dziewczynę, więc daj sobie spokój
|
|
|
#20 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To ja się pytałam, dlaczego dziś, jak ktoś powie do mnie "laska", to mam się czuć miss świata ![]() Droga autorko, będę szczera: za bardzo to ja się na facetach nie znam, ale wydaje mi się, że gdybyś podobała się panu busiście, to on już by dawno coś zrobił, żeby się z Tobą umówić, a nie poprzestał na tych "komplementach"
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Jakby ktoś do mnie powiedział "laska" to bym go wyśmiała. Jakby chciał to pewno sam by do ciebie zagadał, ale myślę, że w bardziej inteligentny sposób. Nudzi mu się w drodze to zagaduje do ciebie. Odpuść sobie busistę.
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
hmm.
![]() no mi przychodzi do głowy tylko to, że jeżeli widzisz, że ma dziewczynę a coś tam do Ciebie wywija, raczej oczywiste jest, że nie do końca w porządku facet, nie ? ![]() to samo zrobi z Tobą.. a i jeszcze ! co do urody prawdziwego Włocha ![]() jedź do Włoch. to chyba najlepsze wyjście biorąc pod uwagę to, że tam połowa przedstawicieli płci męskiej jest tak koszmarnie przystojna
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
Edytowane przez wobbly Czas edycji: 2010-02-14 o 15:55 |
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
uśmiecham się zalotnie i zasypiam na jego ramieniu. podziałało. byłam z nim miesiac
(to był-jak w temacie: kierowca z busa. ale nie kierowca busa )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

. Proszę o rady.