![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Różności kosmetyczne :)
Witam
![]() To mój pierwszy wątek, zobaczymy jak pójdzie ![]() Co do wysyłki paczek: Wysyłam tylko poleconym, priorytetem (czasami list wartościowy) i oczekuję tego samego od osoby wymieniającej się ze mną! Jeżeli masz CHOCIAŻ JEDNĄ negatywną przekupkę, wysyłasz pierwsza. Oto, co mam na wymiane: - mogę zrobić odsypki pudru bambusowego z BU, wielkość odsypki do ustalenia - Ralph Lauren, Ralph, 30ml bez dwóch psików, EDT, bez kartonika -> lilmary - próbka 3 kroków pielęgnacji Clinique, oczyszczająca, każda po 1,5ml -> lilmary -Garnier Skin naturals: modelujący roll-on płaski brzuch 100ml, ubytek jakieś 15%, ważność około pól roku - Eveline Slim extreme 3D termoaktywne serum wyszczuplające antycellulit (czerwona tubka), próbka-tuba 30ml - Farba do włosów Garnier color naturals kolor 1 czarny, zawiera również odżywkę po koloryzacji. - Garnier skin naturals: bodytonic, żel antycellulitowy-efekt chłodzący, 200 ml, zostało około 20% - Avon senses, balsam do ciała Re-charge: mandarin & spice, 250ml, ubytek około 15% - Dove Summer Glow dla cery jasnej i normalnej, 250ml, zostało ok. 60% - C-thru Emerald, 30ml, zostało ok. 40% - Elizabeth Aarden: Green Tea, EDP, 50ml, nowe, zafoliowane - nigdy nie używane -> sunprince - Luksja Vitalise Shower Gel, Pomegranate & Fig, próbka 10ml - Gliss Kur hair repair, Satin Brown, odżywka bez spłukiwania - Inglot, transparentny puder matujący sypki, odcień 210, 1.5g, użyty 3 razy i to bardzo oszczędnie, bo jest wydajny - 2 podwójne plastry z woskiem Veet z ekstraktem z mięty - pasta cukrowa, polowa pojemnika 0.25l - serum na zniszczone końcówki Avon, została 1/3 -. Balsam do ciała Dove Summer Glow, do jasnej karnacji, zużyte około 50% -. Woda toaletowa Chantal vaporisateur, 50 ml, psiknięte 1 raz -. Podkład matujący Sensique nr 102, 30ml użyty raz -. Błyszczyk Wibo spicy lip gloss, jasny błyszczacy roz, na ustach pol transparentny, 3ml uzyty okolo 4 razy -. Squeezy Lip Smacker blyszczyk w tubce Watermelon 5,9ml, użyty jakies 3 razy -> sunprince -. Konturowka do ust Rimmel 050 tiramisu, nie używana -. Rozswietlacz do cery w sztyfcie Avon - Cynthia Rowley, 9g, ubytek to niecałe 10%, waznosc jeszcze ponad rok -. Blyszczyk do ust Avon colortrend brights z drobinkami brokatu, royal escape, pojemnosc okolo 4ml, raz uzyty -. Biosilk, Silk Therapy Odżywka, 50ml, pozostało ok. 20% Moja wishlista: - Wszelkiego rodzaju produkty firmy Freeman, uwielbiam je ![]() - Cienie do oczu Inglot (i nie tylko tej firmy) - zapach Britney Spears - Fantasy - zapachy Demeter Za te rzeczy jestem w stanie wiele wymienic ![]() Będę sukcesywnie dopisywala, jezeli cos mi wpadnie na wymiane ![]() Pozdrawiam i czekam na odzew ![]() Edytowane przez P-o-n-y Czas edycji: 2010-01-29 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności kosmetyczne :)
"laser" ma jeszcze okolo 5 miesiecy daty waznosci, od otworzenia jest 12mcy
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- słonik, interesuje mnie: ++ Sypki cień Casuelle - brzoskwinka - z wymiany z lipgloss ![]() w zamian za "laser" ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- lub ++ Aquolina - Żel peelingujący z arbuzem - ubytek na zdjęciu (pierwotna pojemnosc 300ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
witaj
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u ciebie:
1. Loreal Studio, Hot Liss, krem wygładzający do prostowania włosów, użyty 2 razy 2. Balsam do ciała AA, Malinowy z witaminą A,300 ml, zuzyte okolo 30% 3. Krem "laser" na popękane naczynka, Avon, 100 ml, zuzycie okolo 20%, nie wiecej Znajdziesz coś w moich wątkach?
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
SweetButterfly, chetnie wymienilabym sie na Zdjęcie nr 9: bransoletka w kolorze turkusowym w zamian za 2. Balsam do ciała AA, Malinowy z witaminą A,300 ml, zuzyte okolo 30% .
Co Ty na to? ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- analaya, chetnie wymienilabym sie na Pupa- zestaw 3 iskrzących się cieni do powiek, 4 g, jedynie testowane. w zamian za Hot Liss'a. Czy moglabys zamiescic zdjecia tych cieni? ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- słonik, jeszcze poszperam, jezeli nie masz nic przeciwko ![]() Edytowane przez P-o-n-y Czas edycji: 2009-06-07 o 17:33 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. Loreal Studio, Hot Liss, krem wygładzający do prostowania włosów, użyty 2 razy
3. Balsam do ciała AA, Malinowy z witaminą A,300 ml, zuzyte okolo 30% cos u mnie?
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
witam
![]() a oto i one: ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- podoba mi sie fioletowy topik bez ramion w kwiatki, ale boje sie troszke, jak bedzie leżał... hmmm... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A znalazłabyś coś jeszcze u mnie za Loreal Studio, Hot Liss, żeby wymianka nam się obu bardziej opłacała (chodzi o koszty przesyłki) ?
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
alez oczywiście, że nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Balsam do ciała AA, Malinowy z witaminą A,300 ml, zuzyte okolo 30%
Zel pod oczy nawilzajaco-rozswietlajacy Avon, 15 ml, zuzyte okolo 20% Squeezy Lip Smacker blyszczyk w tubce Watermelon 5,9ml, użyty jakies 3 razy Dermacol, podkład silnie kryjący kolor to chyba 212, w kazdym razie bardzo jasny, 28g, uzyte jakies 3 kropelki, data przydatnosci to ponad rok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
łe, szkoda
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- nie bardzo moge sie rozeznac w kolorach opisow ;> coz za rzeczy sa opisane kolorkiem czerwonym? ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- o, juz sie rozeznalam :P interesuje mnie odsypka pigmentu Mac - wielkość odsypki 0,5 g, widoczne na zdjęciu co Ty na to? ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- niestety, nic juz nie znalazlam, co by mnie interesowalo... Edytowane przez P-o-n-y Czas edycji: 2009-06-08 o 18:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Tak, Mac i próbka balsamu cukier puder Aquoliny za laser na naczyńka
![]() Jeśli tak, to zapraszam na PW w celu wymiany adresów ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
1. Loreal Studio, Hot Liss, krem wygładzający do prostowania włosów, użyty 2 razy 3. Balsam do ciała AA, Malinowy z witaminą A,300 ml, zuzyte okolo 30%
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
INGLOT - cienie integra trio. Kolor różowy. Zużycie: najbardziej widoczne w najjaśniejszym kolorze, lekkie wgłębienie w średnim, lekko muśnięta góra w najciemmniejszym. Zestaw z pacynką. (zdjęcie post #79) FREEMAN - balsam tonizujący kokos i guawa 400ml - pozostało mniej niż 3/4 kosmetyku. co Ty na to, Ally_ ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Perfume Lover
|
przykro mi, ale niestety nic nie znalazlam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.