![]() |
#1 |
Paul's girl
|
Dove, L'oreal, Avon, Garnier i inne
Nieaktualne
Witam serdecznie ![]() Chętnie wymienię: 1. Dove Hydro Fresh Beauty Body Lotion (Balsam nawilżający) 250ml nowy, nieotwierany 2. Dove Silk Glow Silkening Body Lotion (Jedwabisty Balsam do ciała rozświetlający skórę) 250ml nowy, nieotwierany 3. Dove Silk Glow Beauty Body Lotion (Balsam do ciała) 250ml nowy, nieotwierany 4. Dove Summer Glow (Delikatnie opalizujący balsam do ciała do ciemnej karnacji) 250ml zostało ponad 3/4 5. L'oreal Pure Zone żel głęboko oczyszczajacy z pompką 200ml nowy, nieotwierany 6. L'oreal Pure Zone Hydra Pure krem nawilżający przeciw przetłuszczaniu się skóry tubka 75 ml użyty raz, zostało 99% 7. L'oreal Pure Zone Przeciw Zaskórnikom krem nawilżający przeciw niedoskonałościom tubka 50ml użyty raz, zostało 99% 8. L'oreal Pure Zone Deep Control krem regulujący przeciw niedoskonałościom opakowanie z pompką 50ml użyty raz, zostało 99% - rezerwacja 9. Garnier Podstawa pielęgnacji Tonik dynamizujący z żywą wodą z owoców, skóra normalna i mieszana 200ml zostało 3/4 opakowania (ponad napis "Garnier") - rezerwacja 10. Avon Clinical Laser "Esencja doskonałości" do cery naczynkowej i z przebarwieniami 15ml nowy, nieotwierany, w kartoniku (bez folii), data ważności 21.03.2010. Oddaję, bo nie zdążę zużyć. 11. Sun Ozon Mleczko do poalania dla dzieci SPF 50 200ml ubytek minimalny albo żaden (nie pamiętam czy w ogóle użyłam, ale na pewno został otwarty w sierpniu 2009r.) 12. Lilliputz krem dla dzieci (ze smokiem) tuba 150ml, została połowa data ważności 03.2010. 13. Exclusive Balsam do zmęczonych nóg tubka 75ml została połowa 14. Avon Planet Spa Kremowy peeling do twarzy z białą herbatą tubka 75ml nowy, nieotwierany, data wazności 14.11.2009. 15. Avon Planet Spa Emulsja do mycia twarzy Wody Mineralne Islandii tubka 75ml zostało 99%, po terminie ważności! (16.07.2009.), nie zmienił właściwości, zapach ok, konsystencja też 16. Avon Perełki Rozświetlające została połowa, brak kartonika 17. Yves Rocher Protectyl Vegetal Mleczko przedłużające opaleniznę tubka 30ml nowy, nieotwierany, data ważności 02.2010. 18. Lecithine 1200 Forte dirmy Ortis - z opakowania 48 kapsułek nie ma 2 sztuk, termin ważności 03.2010. Oddaję, bo nie zdążę zużyć. Suplement diety przeznaczony dla osób w stanach obniżonej pamięci i koncentracji lub przy zwiększonym wysiłku umysłowym. Sposób użycia: 1 kapsułka dziennie przed posiłkiem. (inf. z opakowania) 19. Lovely lakier Crystal Strenght Supertrwały lakier o wysokim połysku nr 298 10ml, świeży, kolor w buteleczce bordowy (ciemniejszy niż na zdjęciu), z połyskiem(migoczące drobinki) otwarty, nieuzywany 20. Varixinal Żel (Walmark) Lekkość i piękno Twoich nóg Żel do masażu zmęczonych nóg 75ml nowy, nieotwierany, w kartoniku, data ważności 22.01.2010. Może znajdziesz coś w moich książkach? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post14672880 Moje kosmetyki są czyste i zadbane. Mają długą datę ważności (o ile nie zaznaczyłam inaczej w opisie kosmetyku). Na życzenie zrobię zdjęcia. Osoby z negatywnymi lub neutralnymi przekupkami oraz posiadające poniżej 15 przekupek wysyłają jako pierwsze (ja też kiedyś byłam początkującą wizażanką i też musiałam zaufać osobom starszym stażem na targowisku ![]() Edytowane przez istari Czas edycji: 2010-10-16 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Dove, L'oreal, Avon, Garnier i inne
Hej.Interesuje mnie:
1. Dove Hydro Fresh Beauty Body Lotion (Balsam nawilżający) 250ml nowy, nieotwierany 2. Dove Silk Glow Silkening Body Lotion (Jedwabisty Balsam do ciała rozświetlający skórę) 250ml nowy, nieotwierany 3. Dove Silk Glow Beauty Body Lotion (Balsam do ciała) 250ml nowy, nieotwierany Numer 2 i 3 to chyba to samo??? Zapraszam do siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś u mnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za jeden z balsamow dove:
1. Dove Hydro Fresh Beauty Body Lotion (Balsam nawilżający) 250ml nowy, nieotwierany 2. Dove Silk Glow Silkening Body Lotion (Jedwabisty Balsam do ciała rozświetlający skórę) 250ml nowy, nieotwierany 3. Dove Silk Glow Beauty Body Lotion (Balsam do ciała) 250ml nowy, nieotwierany i 5. L'oreal Pure Zone żel głęboko oczyszczajacy z pompką 200ml nowy, nieotwierany 8. L'oreal Pure Zone Deep Control krem regulujący przeciw niedoskonałościom opakowanie z pompką 50ml użyty raz, zostało 99% 19. Lovely lakier Crystal Strenght ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Znajdziesz coś dla siebie za: 5. L'oreal Pure Zone żel głęboko oczyszczajacy z pompką 200ml nowy, nieotwierany i w dalszej kolejności za: 6. L'oreal Pure Zone Hydra Pure krem nawilżający przeciw przetłuszczaniu się skóry tubka 75 ml użyty raz, zostało 99% 7. L'oreal Pure Zone Przeciw Zaskórnikom krem nawilżający przeciw niedoskonałościom tubka 50ml użyty raz, zostało 99% 8. L'oreal Pure Zone Deep Control krem regulujący przeciw niedoskonałościom opakowanie z pompką 50ml użyty raz, zostało 99% Zapraszam do siebie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Paul's girl
|
Słoniku, niestety nic.
Hisoka - podobają mi się u Ciebie zapachy (odlewki i próbki) - czy wymieniasz je tylko na inne zapachy? Twitter - u Ciebie: Givenchy Organza Indecence (nowa wersja, ok. 1 ml) Sephora Karmelownilia 10 ml Princess Vera Vang 5 ml Chanel nr 5 edp Edytowane przez istari Czas edycji: 2009-10-11 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
8. L'oreal Pure Zone Deep Control krem regulujący przeciw niedoskonałościom opakowanie z pompką 50ml użyty raz, zostało 99% 9. Garnier Podstawa pielęgnacji Tonik dynamizujący z żywą wodą z owoców, skóra normalna i mieszana 200ml zostało 3/4 opakowania (ponad napis "Garnier") ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety nie mam takich.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Paul's girl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
zależy za które
![]() Mi u Ciebie podobają się balsamy: 2. Dove Silk Glow Silkening Body Lotion (Jedwabisty Balsam do ciała rozświetlający skórę) 250ml nowy, nieotwierany 3. Dove Silk Glow Beauty Body Lotion (Balsam do ciała) 250ml nowy, nieotwierany 4. Dove Summer Glow (Delikatnie opalizujący balsam do ciała do ciemnej karnacji) 250ml zostało ponad 3/4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Wszystko dostępne, tylko Karmelowanilię będę musiała rozbić na atomki 2* 5 ml, bo mi się dyszki wykończyły. Chanel no 5 ile ml byś chciała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1. Dove Hydro Fresh Beauty Body Lotion (Balsam nawilżający) 250ml nowy, nieotwierany
2. Dove Silk Glow Silkening Body Lotion (Jedwabisty Balsam do ciała rozświetlający skórę) 250ml nowy, nieotwierany 3. Dove Silk Glow Beauty Body Lotion (Balsam do ciała) 250ml nowy, nieotwierany cos u mnie?? zapraszam ![]()
![]() |
#16 |
Paul's girl
|
Hisoka, Twitter - na razie podziękuję, bo moim priorytetem nie są w tej chwili zapachy. Jeśli nie uda mi się znaleźć tego czego szukam a nadal będę miała interesujące Was kosmetyki to odezwę się u Was w wątkach.
*nulka* - podoba mi się Biotherm, Sense Aquaradiance.niestety pojęcia nie mam jaki to odcień (szukam jasnego). jutro podejdę do Sephory i obadam. Nicole - kusi mnie odlewka Aquoliny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W razie czego, będę za tydzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
1. Dove Hydro Fresh Beauty Body Lotion (Balsam nawilżający) 250ml nowy, nieotwierany 2. Dove Silk Glow Silkening Body Lotion (Jedwabisty Balsam do ciała rozświetlający skórę) 250ml nowy, nieotwierany 3. Dove Silk Glow Beauty Body Lotion (Balsam do ciała) 250ml nowy, nieotwierany 16. Avon Perełki Rozświetlające została połowa, brak kartonika daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
5. L'oreal Pure Zone żel głęboko oczyszczajacy z pompką 200ml nowy, nieotwierany
6. L'oreal Pure Zone Hydra Pure krem nawilżający przeciw przetłuszczaniu się skóry tubka 75 ml użyty raz, zostało 99% 7. L'oreal Pure Zone Przeciw Zaskórnikom krem nawilżający przeciw niedoskonałościom tubka 50ml użyty raz, zostało 99% 8. L'oreal Pure Zone Deep Control krem regulujący przeciw niedoskonałościom opakowanie z pompką 50ml użyty raz, zostało 99% cos u mnue?
![]() |
#22 | |
Paul's girl
|
Cytat:
Szminka w wielkim mieście Piąte dziecko jutro dokładniej przejrzę wątki i odezwę się u Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Zauważyłam krótką datę ważności lecytyny, nie wiem czemu jej wcześniej nie widziałam
![]() ![]()
![]() |
#27 |
leśny stwór
|
Dove Hydro Fresh Beauty Body Lotion (Balsam nawilżający) 250ml nowy, nieotwierany
Dove Silk Glow Beauty Body Lotion (Balsam do ciała) 250ml nowy, nieotwierany L'oreal Pure Zone Hydra Pure krem nawilżający przeciw przetłuszczaniu się skóry tubka 75 ml użyty raz, zostało 99% Avon Clinical Laser "Esencja doskonałości" do cery naczynkowej i z przebarwieniami 15ml nowy, nieotwierany, w kartoniku (bez folii), data ważności 21.03.2010. Oddaję, bo nie zdążę zużyć. może coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Paul's girl
|
Cytat:
Twitter pamiętam cały czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.