|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Za te rzeczy oddam u siebie po kilka sztuk, i nie zartuje!
NIEAKTUALNE!!!
A oto moja wish: - karbownica - lokowka - depilator - firmowe buty sportowe 28/39 - eleganckie buciki, balerinki 38,39 - nowa bielizna, biustonosze 80D, dół L,XL - bluzeczki z twarza i jakimis ciekawymi napisami L,XL - golik z krótkim rekawkiem L, XL - ladne bluzeczki z zabotem Xl - ogolnie bluzki 42,44 -legginsy l,xl - spodnie dresowe lub komplet l,xl - nietoperki uni, L,XL -sukienka r. 44 - spodnie rurki, proste ale nie dzwony 42, 44 - wiosenna kurtka XL - przerozne torebki i to bardzo chetnie - ciuszki na chlopca 3 lata - wody perfumowane avon, perfumy - ozdoby do paznokci - tusze do drukarki hp - ozdoby do akwarium - ladna dizuteria, najlepiej srebro - zegarek na rękę - nowa farba nieotwierana do wlosow ciemny braz, czarny i wszystko co jest w kolorze czarnym czerwonym, niebieskim, zielonym szarym i w rozmiarach xl, prosze piszcie jezeli cos macie bo jestem sklonna oddac po kilka a moze i wiecej rzeczy i daje slowo ze to zrobie Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2010-03-17 o 14:05 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Za te rzeczy oddam u siebie po kilka sztuk, i nie zartuje!
zajrzyj do mnie
mam buty sportowe i eleganckie i parę innych https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380574
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
u mnie czarne eleganckie baleriny rozmiar 38
![]() zapraszam
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Zapraszam do mnie, mam kilka rzeczy, ktore moga Ci sie spodobac
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
mam butki i torebki
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

mam buty sportowe i eleganckie i parę innych
[/CENTER]
*