|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Moje Wzorki - Tosiaczek
Moje pierwsze szpice na formie..
1. zdjęcie na tipsie 3. zdjęcie forma. Proszę o rady co źle robię ;[ ;[ Edytowane przez Tosiuleczka Czas edycji: 2010-02-28 o 12:35 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Moje Wzorki - Tosiaczek
Zapraszasz do oglądania, ale ja pozwole sobie skomentować
![]() Ten pierwszy french... po trzech latach zajmowania sie pazurami i po kursie(bo takie info wyczytalam z Twojego bloga) jest wrecz niedopuszczalny... pazury sa krzywe, strasznie bulowate, boki do poprawy, krzywej C nie wiac wiec sie nie wypowiadam, brak usmiechu. Szpice są ok tylko ten serdeczny jakos faluje albo tak go fotka zlapała, rozowe tez sa ok tylko lekko boczki w co niektorych do zwęzenia. I stosuj oliwkę na skorki bo to estetyczniej wyglada na fotkach ![]() Dodam jeszcze ze nie zaplacila bym Ci 70zł za tego pierwszego frencha 9bo podejrzewam ze jest na tipsie) nie jest tyle wart. poćwicz jeszcze pozdrawiam
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Pazurki podobają mi się od 3 lat ale kurs mam od pół roku i jestem jeszcze lewa w tym. Bo nie robię często pazurków. Mam szkołę i pracę i jakoś nie ma czasu.. ;[
Edytowane przez Tosiuleczka Czas edycji: 2010-02-28 o 12:36 |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Co to znaczy pazurki mam w glowie od 3 lat ? To ze byly dawno robione i maja prawo Ci tak wyjsc to moim zdaniem nie jest dobre wytlumaczenie
![]() Napisalam wyzej co robisz źle wiec troche pracy jescze przed Toba, poczekaj jeszcze na opinie innych dziewczyn zobaczysz co one Ci powiedza.
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Wiem że długa droga przede mną ;[ teraz jestem na eta[ie uczenia się frencha robić ;[ Wiem że nie wychodzi ale jak poćwicze to może wyjdzie ładny..
Edytowane przez Tosiuleczka Czas edycji: 2010-02-28 o 12:38 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
co to jest za edytowanie? :/
no kolezanka wyzej ma racje... Nie powiedzialabym, ze jestes po kursie i masz 3letnie doswiadczenie, co do frencza duzo do poprawy, szpice ok, ale uzylabym kamuflazu, bo podejrzewam, ze go nie uwazasz. A te trzecie jakies takie bezksztaltne, wiec ksztalt do poprawy. To wg mnie, gdzie ja specjalistka nie jestem. Wiec dziewczyny pewnie jescze czegos sie dopatrza:P Nie odczytuj tylko tego jako zlosliwosci, tylko postaraj sie poprawic bledy
Edytowane przez Sieciunia Czas edycji: 2010-02-28 o 12:10 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie się posty podziały? Czyżby autorka wątku oczekiwała samych ochów, a rzeczywistość zweryfikowała oczekiwania?
Niszczenie zawartości wątku.
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
nieeeeeeeeeeeeee..
stwierdziłam ze to bez sensu. i ze nie chce żeby ten wątek istniał.. będe dodawała zdjęcia jak już się nauczę to robić.. bo jestem jak na razie do dupy... i krytyki się nie boję tak dla jasności..l |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
poczytaj jakie bledy zrobilas i stopniowo je poprawiaj
A niszczenie zawartosci watku jest wbrew regulaminowi |
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
kurs mam od pół roku.. pazurki PODOBAJĄ mi się od jakiś 3 lat..więc nie umie większości rzeczy a wątek stworzony był po to żebyście mi pomogły..I stwierdziłam że jeszcze poćwiczę i wtedy tu coś dodam. Ale nie wyszło..
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Tosiaczku dziewczyny które wytknęły Ci błędy mają całkowita racje co do budowy Twoich paznokci.Wiem jakie to uczucie czytać krytyczne uwagi ale uwierz mi to bardzo pomaga w osiąganiu coraz to lepszych prac(doświadczyłam to na swojej skórze i jestem wszystkim baaardzo wdzięczna).Jeśli zaczniesz poprawiać swoje błędy i studiować to forum to możesz osiągnąć bardzo wiele
Trzymam kciuki
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
krytyki sie nie boje
ale wstawilam jakies maszkarony i myslslalam ze mnie pochwala powiedzieli ze jest brzydko to zabieram swoje foremki i ide poplakac... ilez jest sprzecznosci w tobie dziewczyno... nie chcesz zeby istanial watek??? obawiam sie ze za niedlugo i ty mozesz przestac istniec na tym forum
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Ale skoro dodalas teraz to nie marudz i sie nie poddawaj tylko wez sie za robote. Przeczytaj co zrobilas zle i sprobuj to poprawic. Poogladaj inne galerie i zobacz jak paznokcie powinny wygladac dobrze zrobione paznokcie
a zdjecia dodawaj to dziewczyny Ci pomoga
|
|
|
|
|
#14 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
szczerze to mnie to wali wiesz? a krytyki się nie boje ale nie no ty pewno wiesz lepiej czego ja się boje ;] Nie umiesz czytać to .... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie umiem...
sorki od 10 lat siedze w USA i troche mi sie juz polski jezyk zapomnial wybacz...
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
i co w USA robisz też maszkarony? fajnie się tak gnoi osobę która dopiero zaczyna robić pazury? ciesz się że ja ciebie nie zgnoiłam bo by ci szczena opadła..
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
O jejku jak tutaj nieprzyjemnie się robi
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Frau zamknij może ten żenujący wątek, a użytkowniczce by się przydało kilka punktów na opamiętanie.
|
|
#19 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jakie tam sa maszkarony na poczatku to malo gdzie uswiadczysz i to jak mnie na poczatku sprowadzono na ziemie to tez malo kogo troszeczke pokory kolezanko tak tyci tyci a tak btw jak to latwo czlowieka rozgryzc
|
|
|
#20 |
|
Ordnung muss sein!
|
watek nie nadaje sie do zamkniecia,a Tosiuleczka powinnas uwazac na slownictwo.
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
ojć.. koleżanka bardzo wrażliwa na krytyke, zgadzam sie z Potty troche pokory by Ci sie przydalo. Nikt tu nie jest zlosliwy ale jesli nie umiesz przyjąć do siebie krytyki to proponuje najpierw tego sie nauczyc a dopiero pozniej zabierac sie za pazury. pozdrawiam
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam to głeboko gdzieś ... tzn w DUPIE chce zeby mikonto usuneli ;] ![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:![]() :ju pi: :pala :![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : pala:
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i ze ty niby krytyki nie znosisz? |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
![]() :brzyda l:![]() ????????????????????????? ???
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyno nie wiem po co w ogole zakladalas ten watek? Oczekiwalas pochwal?
po co tak zaczepiasz.... EHhh |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.

Trzymam kciuki 

klask i: