|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Problem z doborem odpowiedniego podkładu
Cześć
![]() Mam 20 lat.Mam cerę mieszaną(suche skórki, świecąca się twarz) + małe niedoskonałości skóry(plamy po trądziku) oraz okropne sińce pod oczami. Kochane/ni pomóżcie mi znaleźć odpowiedni podkład! Najlepiej gdyby miał lekką konsystencję, nie zapychał porów, lekko nawilżał i matował skórę-mam nadzieję, że coś takiego istnieje ![]() ![]() Apropo korektora-używam Dermacol juz chyba 3 rok, dzień w dzień...znacie coś bardziej "lekkiego" ale równie kryjącego? Boję się, że zaraz zmarszczek dostanę chociaż staram się kłaść go jak najmniej i uważać na tę część skóry. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z doborem odpowiedniego podkładu
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Polecam wyszukiwarkę i KWC.
Wierz mi, każda z nas poszukiwała/poszukuje idealnego podkładu. Podkład, który opisałaś, jest szczytem marzeń każdej Wizażanki ![]() Nie piszę tego złośliwie ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Mi tu przychodzą na myśl podkłady Bourjois. Popytaj o próbki w perfumeriach i wypróbuj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie da rady niestety na oko dobrac podkladu. To co dobre dla mnie, nie musi byc dobre dla Ciebie. Dlatego trzeba testowac, az w koncu sie znajdzie. Ja mam akurat to szczescie, ze znalazlam.
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam za odpowiedzi
![]() Miałam nadzieję, że któraś z Was zna idealny i nie drogi podkład ![]() ![]() Karola_20 poszukam tego podkładu, brzmi zachęcająco! Szkoda, że w moim mieście nie istnieją takie sklepy, gdzie panie mogłyby mi doradzić...zazwyczaj sprzedawczynie wciskają mówiąc"oj takkk! doskonały jak dla Pani! (a kolor produktu-pomarańcza..), albo się po prostu nie znają ![]()
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Wiesz co a spróbuj może Max Factor w kompakcie. Nie zatyka porów, beztłuszczowy i fajnie kryje ja używam numer 45 i na pewno nie jest pomarańczowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.