|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
SHALIMAR Edt Guerlain
Witam
![]() mam ok 20-22/30 ml Shalimar Edt. Jednak uwaga - flakon nie jest w 100% sprawny, nie ma korka a psikacz jest bez tej osłonki, kołnierzyka, nie wiem jak to opisać.Dodam zdjęcie jutro bądź pojutrze. Zapraszam wielbicielki zapachu dla których mały defekt buteleczki nie ma dużego znaczenia ![]() Chętnie wymienię na lżejszy, wiosenny zapach ( ale można proponować również inne, każdą propozycję rozważę) Edytowane przez beta-ina Czas edycji: 2010-03-26 o 19:55 |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: SHALIMAR Edt Guerlain
Może coś u mnie:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=413076 C'est la Fete jest całkiem wiosenne
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Moze cos u mnie?
|
|
|
|
|
#6 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
Chętnie Ci oddam CK, jednak mam dwie uwagi:1. czekam jeszcze do jutra na odpowiedź od innej Wizażanki w sprawie eternity, zobaczę, co z nią uzgodnię 2. biorąc pod uwagę stan Shalimara i nieco mniejszą wartość cenową - mogłabym liczyć na jakieś gratisy? ![]() Pozdrawiam. ps. czemu na flakonie nie ma napisu? |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Shalimar występuje w butelkach i z napisem i bez_ tu przykład:
http://www.bizrate.com/perfume-and-c...ette-shalimar/ Hm..Eternity Moment jest droższy od Shalimara? z tym akurat nie mogę się zgodzić ![]() Ok -ja też muszę się zastanowić, poczekam jeszcze na inne propozycje wymiany. Pzdr |
|
|
|
|
#8 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Na początek chciałam napisać, że jednak się pomyliłam co do ceny :P Są raczej równo-warte cenowo, czasem nawet CK jest tańszy. Ja się zasugerowałam akurat na szybko jedną perfumerią Internetowo i stąd mój post Tak czy siak wciąż jestem zainteresowana i prosiłabym o Twoją decyzję, bo mam jeszcze drugą chętną na CK i nie chciałabym przedłużać Oczywiście nie musisz dać odpowiedzi na "już", ale jak się zdecydujesz to proszę, daj znać ![]() Pozdrawiam. Edytowane przez Ceith Czas edycji: 2010-03-27 o 14:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.