|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
C'est la Fete, Gloria Vanderbilt, Very Irresistible Sensual i inne zapachy
Wątek się zdezaktualizował był!
Wymienię zapachy: Christian Lacroix - ' C'est la Fete' - 50 ml (raz użyte) Gloria Vanderbilt 'Gloria Vanderbilt' - 30 ml (użyte kilka razy) Givenchy - 'Very Irresistible Sensual' - 4 ml (ubytek 1 ml) idzie do chytrusek_lisek chętnie zrobię próbki/odlewki z dużych flakonów. Dysponuję następującymi pachnidłami: Kenzo - ' Flower' EDP - do 10 ml John Galliano EDP - do 10 ml Prada - 'Prada' EDP - do 10 ml Jean Paul Gaultier - 'Classique' - do 10 ml Vivienne Westwood - 'Boudoir' koniakowy (ze złotym korkiem) - do 4 ml Zdjęcia flakonów do odlewek, na dowód, że nie są jakąś bazarową taniochą wkleję jutro :P Nie mam niestety atomizerków więc w razie zainteresowania - wysyłam w szklanych fiolkach ![]() Co interesuje mnie w zamian? Perfumy, perfumy i jeszcze raz perfumy ![]() ![]() (proszę o odpowiedzi w moim wątku) Zapraszam ![]() Edytowane przez Regina Phalange Czas edycji: 2010-04-22 o 17:01 Powód: zdjęcia, modyfikacja tytułu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: C'est la Fete, Gloria Vanderbilt, Very Irresistible Sensual
Ceith - interesowałyby mnie próbeczki z Twoich flakonów (Envy, Moments, Magnetism...może coś jeszcze) tylko widzę, że narzekasz na brak atomizerów. A masz może fiolki w które mogłabyś przelać perfumy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: C'est la Fete, Gloria Vanderbilt, Very Irresistible Sensual i inne
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: C'est la Fete, Gloria Vanderbilt, Very Irresistible Sensual i inne
![]()
![]() |
#7 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: C'est la Fete, Gloria Vanderbilt, Very Irresistible Sensual i inne zapachy
Hej
![]() Nie zauważyłam Twojej odpowiedzi. Myślę, że znalazłabym trochę buteleczek, z tym, że o większych pojemnościach i raczej do zwrotu ![]() Odpisz proszę (najlepiej u mnie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: C'est la Fete, Gloria Vanderbilt, Very Irresistible Sensual i inne zapachy
Christian Lacroix - 'C'est la Fete za Moschino oh! de moschino 75 ml 2 * psiknięty ( tester z zakrętką i kartonikiem)???????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
chytrusek_lisek - z Twoich rzeczy przygarnęłabym wszystko
![]() ![]() CAAAT - Nawet nie wiem jak pachnie Twoja propozycja, więc podziękuję. Pozdrawiam
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za odlewki: Kenzo - 'Flower' EDP, John Galliano EDP,
Jean Paul Gaultier - 'Classique' ?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.