|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() dietka
.
Edytowane przez aneczqaa0 Czas edycji: 2013-05-07 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: dietka
Cytat:
Co do diety i cwiczen - podwieszone watki na fitnessie i dietetyce, tam naprawde wszystko jest.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Aneczqo, tak jak powiedział Wyrak - bez podwieszonych wątków na ditetyce i fitnesie ani rusz. Nie ma sie co rozpisywać, bo tam jest wszystko napisane co powinnas wiedziec. rWiec poświec na to troche czasu, przeczytaj i przeanalizuj.
Ja nie jestem fanką diet któe mają nazwe jakies fazy i eliminowanie białek nie białek węgli nie węgli. Dla mnie dieta to zmiana nawyków żywieniowych na całe życie. Ten wątek nie powinien tu byc. Jeśli szukasz wsparcia, to forum dietetyka ma swoje podforum "wspólne odchudzanie" - znajdziesz je na samej górze, tam sa grupy wsparcia. Ja ze swojej strony moge zaprosic do "Po świetach, zostało nam pół roku" ostatnio nawet doszły 2 nowe dziewczyny wiec bedzie Ci się łatwiej wkręcic. Stosujemy diete redukcyjną lub MŻ/WR - Mniej Żreć/ Wiecej Ruchu i kilogramy spadają. Zapraszam ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wszystko ladnie, ale uwiez ze bedzie ci o wiele lepiej chudnac gdzi do diety dolozysz troche ruchu. Nawet jesli nie lubisz fikac na silowni, to chociaz spacer, cokolwiek, .. na pewno pomoze.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja osobiście polecam dietę proteinową. Co prawda jest bardzo "ciężka", wymaga bardzo dużo silnej woli, asertywności i wiary w siebie, ale za to jakie daje efekty. No cóż ja sama próbowałam jej nie raz, ale przyznaję się że nic z tego nie wyszło bo jestem uzależniona od owoców. A na tej diecie takowych jeść nie można. Więc wszystkie moje starania kończyły się fiaskiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Każda nowa osoba pisząca na dietetyce przedstawia nam swój 'przypadek', który jest taki jak miliony innych.
Po przeczytaniu podwieszonych wątków wszyscy wszystko wiedzą - wystarczy posiedzieć na forum, zrozumieć co się czyta i brać do roboty . Od siebie życzę powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.