|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Firmowe ciuszki - Atmosphere, NEXT, New Look, Internationale - rozm. xxs/xs/s/m
Nieaktualny!!
Zapraszam! Moje zasady: 1. Ciuszki są zawsze wyprane i pachnące. Tego samego wymagam od Ciebie. Prasuję tylko na życzenie. 2. Jeśli masz mniej przekupek - wysyłasz pierwsza. 3. Odpisuję u Ciebie - Ty odpisuj u mnie. 4. Jeśli nic u Ciebie nie znajdę, nie odpisuję. 5. Wymienione ubranka usuwam. 6. Nie rezerwuję. Interesują mnie tylko i wyłącznie modne ciuszki, eleganckie, w stylu boho, retro, sporadycznie sportowe. Nie proponuj mi bazarkowych ciuchów - interesują mnie tylko ubrania znanych i cenionych firm - H&M, Atmosphere, Bershka, Zara, Stradivarius, Cubus itp. Każdym kolorem można mnie skusić, ale preferuję biel, czerń, szarość i brąz, a z żywszych kolorów czerwień, pomarańcz, żółć, zieleń, ostatnio także kolor morski. Wish: ekoskórka, najchętniej czarna lub szara, oddam dużo. botki lub saszki, takie na jesień, rozmiar 36/37, również dużo oddam! marynarka długa, patrz załącznik. najchętniej czarna, ciemno szara, chabrowa lub fiolet, ale inne też rozpatrzę. prawdziwe rurki w rozm. xxs/xs - preferuję ciemne, ale jasne też mogą być, zwykły prosty fason - dwie kieszonki z tyłu, dwie z przodu, bez żadnych udziwnień. chętnie z zameczkami na dole. Innych spodni proszę mi nie propoponować. tuniki xs/s - pasujące do leginsów i rurek. chętnie odcinane pod biustem, zawiązywane, z paskem. torebki - małe, duże, byle nie wyglądały jak po babci. kolory raczej stonowane, nie żadne żółte itp, ktore były modne pare sezonów temu. buciki rozm. 37 - tylko nowe. mogą być na słupku, koturny, ale nie bardzo wysokie. balerinki też chętnie, najlepiej gładkie, proste. chętnie z kokardką. spódniczki i sukienki bombki - zarówno eleganckie, jak i na codzień. nie sportowe szorty, bermudy, rozm. xxs/xs/s - mogą być z podwyższonym stanem, chętnie białe. czerwony pasek na talię, ale inne kolory też mogą mnie zainteresować. przykłady w załącznikach. Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-10-01 o 16:00 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Firmowe ciuszki - Atmosphere, NEXT, New Look, Internationale - rozm. xxs/xs/s/m
genialne, nowe platformy NEXT.
rozmiar 37, ale są troszkę większe. podeszwa jest plastikowa, robiona na wzór korka, ale to nie korek. nie wiem czy oddam, ale można kusić. trochę kosztowały. tylko i wyłącznie za ekoskórkę, długą marynarkę jak w załączniku lub firmowe rurki Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-09-30 o 16:58 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Firmowe ciuszki - Atmosphere, NEXT, New Look, Internationale - rozm. xxs/xs/s/m
nowe szorty river island, rozm 34.
ciepłe, z dodatkiem wełny. są śliczne. były baardzo drogie, 130 zł. są na mnie za duże, ale nie wiem czy je oddam. spodenki z podwyższonym stanem warehouse. rozmiar 34/36. zdjęcia rozjaśnione. stan bdb. Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-08-17 o 22:13 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
śliczne, nowe bolerko new look, rozm 34.
rękawki do łokcia. w rzeczywistości prezentuje się o wiele lepiej niż na zdjęciu. kusić! nowy sweterek atmosphere rozmiar 36. nie wiem czy oddam. sweterek atmosphere, taki jak poprzedni. rozmiar też 36. kolor petrol. Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-09-08 o 17:45 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
skinny internationale, rozm. 36.
cienki jeans z dodatkiem elastanu. zwykły prosty fason, bez udziwnień. są świetne, ale na mnie za krótkie, ubrane tylko raz. stan idealny. będę wybredna. rurki vero moda. rozmiar 32 (xxs), ale są trochę większe, tak na 34. kolor kruczoczarny. zdjęcia rozjaśnione. stan idealny. Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-09-08 o 17:47 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
nowe rurki, rozm 38.
ciemny granat. były drogie. brak metek. świetnie leżą (na mamie, bo na mnie za duże). niebieskie przecierane rurki. rozmiar 26. stan bardzo dobry. Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-09-08 o 17:50 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
świetny, gruby kardigan.
u góry sa trzy guziki, a niżej jest nie zapinany. rozm. 34/36. nowy z metkami. był strasznie drogi, więc będę wybredna. czarny, milutki kardigan. rozmiar S. zdjęcie rozjaśnione. Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-09-15 o 15:31 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
nowa tunika atmosphere, rozm. 36.
dość duża. śliczna bluzeczka z paskiem. nowa, bez metek. rozmiar S, ale dość duże. kolor pistacjowy/miętowy. Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-09-18 o 21:01 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
śliczny kardigan next, rozm. 36.
serduszka są w kolorze różowym/fioletowym. leciutko zmechacony, więc stan -bdb. uwielbiam go, więc będę wybredna. Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-09-28 o 18:37 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
nowa bluzeczka calliope terranova, rozm. S
dość duże bufki, bardzo fajny fason. pasek nie jest na wymianę. tuniczka NEXT. rozmiar dziecięcy, 134 cm, ale pasuje na xs, może nawet S. Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-08-17 o 22:17 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
bermudy top secret.
rozmiar xs, ale to s. plamy to wina aparatu. kolor szary wpadający w beż. Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-09-20 o 20:40 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
mini fishbone, rozm. xs
stan idealny. nie muszę oddawać. |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
śliczna biała bluzeczka H&M
rozmiar 36. stan idealny. Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-09-15 o 15:33 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
czarna tunika cubus, rozm. 36 (dość duży).
na zdjęciu widać plamki, ale to wina aparatu. . Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-09-28 o 18:37 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
nowa bokserka atmosphere.
rozmiar 36. lekko przeswitująca. nowa bokserka atmosphere. rozmiar. 36. brak metki. parę razy ubrana bokserka atmosphere. rozmiar. 36. Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-08-13 o 18:40 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
nowa koszulka z primarku, rozmiar xs
kolor: brudny brąz. nowy t-shirt atmosphere, rozm. 36-38. to taki luźniejszy fason, świetnie leży na xs. nowe polo londsale, rozm. 36. oddaję, bo na mnie za duża. droga była. nowa bluzeczka atmosphere, rozm. 36, ale jest większa. niższej osobie może posłużyć jako tunika. nowa koszulka bershka. rozmiar 36. mocny róż. Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-08-16 o 12:53 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
sliczny sweterek atmosphere, rozmiar 36.
fajnie dopasowuje się do sylwetki. stan idealny, mimo, że używany. |
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
nowa kamizelka atmosphere, rozm. 36.
dość gruba. kolor ceglasto-pomarańczowy. pasek nie na wymianę. sweterek internationale. rozmiar M. nowy, bez metek. Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-09-08 o 18:00 |
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
nowa kangurka atmosphere, rozm. 38.
cieniutka. bluza long atmosphere, rozm. 36. nie umiałam zrobić jej zdjęcia. świetnie leży. |
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
nowe szorty bershka, rozmiar 32 (to malutkie).
były skracane i prawdopodobnie jedna nogawka jest minimalnie krótsza, ale jest to nie widoczne kompletnie. świetnie leżą. |
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
nowy żakiecik atmopshere.
rozmiar 36. ze śliczną przypiętą różą i bufkami! kolor szary. nie wiem czy oddam. nowy grzybek atmosphere. rozmiar 36. ażurkowy. styl retro. Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-09-28 o 15:28 |
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
świetne trampki atmosphere.
rozmiar 37. wyszłam w nich, przeszlam parę metrów i stwierdziłam że są za małe, więc wróciłam. tak więc stan idealny, jak nowe. tylko podeszwa lekko szara. kolor: czarno-kremowe. Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-08-14 o 11:12 |
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
nowa mini terranova.
rozmiar xs. brak metek. cudna spódniczka atmosphere. nowa, z metkami. kolor szary + żółty lakierkowy paseczek nie wiem czy ją oddam... Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-09-08 o 17:54 |
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
bluzeczka z bufkami.
dość długa. rozmiar xs/s. ażurkowy sweterek atmosphere. rozmiar 36 ubrany raz. śliczny. fioletowa bluzeczka house rozmiar xs. troszkę krzywo uszyta, ale na osobie jest to nie widoczne. Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-09-08 o 17:56 |
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
nowe bolerko/nietoperzyk new look, rozm. 36.
dość grube. kolor idealnie czarny. dwa ostatnie zdjęcia rozjaśnione. będę wybredna. Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-08-16 o 12:52 |
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
nowa tuniczka internationale, rozm. 36.
szyfonowa, przewiązywana w talii. z metkami. na mnie niestety za duża, dlatego zdjęcie jest takie jakie jest ![]() Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-09-03 o 14:27 |
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
torba new yorker.
kolor żółty/musztarodwy. mieści A4. za coś fajnego. Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2009-09-08 o 17:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.