|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Różne kosmetyki na wymianę
NOWE PRODUKTY POST #33 !!!
Dokładka - MINERAŁY: Podkłady mineralne-próbki:
Wymienię - NOWE, NIGDY NIE UŻYWANE, ŚWIEŻE: 1) orzechy piorące ok. 100 gram w lnianym woreczku 2) Pielęgnujące mleczko skóra bardzo sucha NIVEA BODY 150 ml 3) Olejek do masażu CIEN WELLNESS z arniką 250 ml - zawiera naturalne oleje, świetny do masażu po wysiłku fizycznym, na bolące mięśnie, przeciwko rozstępom, w ciąży - dla mam 4) Oriflame Sól do kąpieli Swedish SPA 125 gram 5) Dezodorant Roll-on Rexona Nutritive 6) Płatki nawilżane do demakijażu twarzy i oczu ISEREE z miodem i olejkiem migdałowym -bardzo delikatne, o subtelnym zapachu,nie drażnią skóry, 2 płatki wystarczą do zmycia makijażu z twarzy i oczu 7) Płatki nawilżane do demakijażu twarzy i oczu ISEREE z aloesem 8) PRÓBKI Podkładu Rimmel Lasting Finish 16H kolor 201 classic beige z minerałami - 4 szt. 9) PRÓBKI Podkładu ASTOR 16h Mineral Match kolor 003 - 2 szt. DOKŁADKA: NOWE, NIGDY NIE UŻYWANE, ŚWIEŻE: 10) AA Espresso Slim Intensywne Serum antycellulitowe w żelu-o zapachu kawy, silnie chłodzi! 200 ml (użyte 1 raz dla sprawdzenia zapachu, ubytek minimalny) 11) SPA Aromatherapy Kremowy płyn do kąpieli IMBIR 200ml 12) Oriflame tonik różany - cudny zapach, odświeża , łagodzi i nawilża 13) Oriflame tonik Optimals - świeży i delikatny zapach, dobrze odświeża, do każdego rodzaju cery 14) Oriflame Swedish Spa Minerals żel wyszczuplający i antycellulit 15) Oriflame zmiękczający krem do stóp BIG OPAKOWANIE ! 150 ml 16) Garnier Skóra Muśnięta Słońcem do skóry śniadej mleczko 400 ml - BIG OPAKOWANIE ! 17) Nivea My Silhouette! żel wyszczuplający i modelujący sylwetkę 18) Kolastyna Samooaplacz w spay'u HIT KWC !!! Wymienię - UŻYWANE, ALE Z WAŻNĄ DATĄ TRWAŁOŚCI: 1) Żel Aloe Vera po opalaniu, świetnie łagodzi skórę po opalaniu oraz po depilacji, przywieziony z Grecji, zakupiony w aptece, z 200 ml zużyto ok.1/4. 2) Oriflame Silk&Smooth opóźniający odrost włosków po depilacji - pojemność 200 ml - ubytek 1/2 op. 3) AVON Planet Spa - pelling/kąpiel do stóp winogronowy - poj. 200ml - zużyto połowę 4) odsypkę puder Pierre Rene Exclusive Loose Powder Face&Body Illumination Opal 01 - pozostały 2 próbki wielkość sampli EDM ( w torebce lub małym pudeleczku ).Puder ma jasno beżowy kolor (szampański) i mnóstwo świecących drobinek. Idealny jako rozświetlacz do twarzy, oczu i całego ciała. Super na imprezę! Można go dosypać także do balsamu. 5) Maybelline Pure Mineral Powder 04 Vanilla Rose - podkład z minerałami w pudrze, kolor średni beż, dodałam do niego EDM Linen Intensive co zwiększyło zawartość minerałów poprawiło stopień krycia oraz rozjaśniło puder, dobry do jasnych/średnich cer. Ubytek ,ok. 1/2 - 1 łyżeczki?6) Baza pod makijaż GG Oriflame - zużyto mniej niż 1/3 - świeża,otwarta przed 2 miesiącami, zdatna do użytku przez rok od zaczęcia, data trwałości 07/2011 7) pędzel wachlarzowy do pudru Oriflame - użyty raz i wyprany, stan bardzo dobry 8) pędzel do różu L'OREAL Paris - użyty raz i wyprany, raczej mały, stan bardzo dobry 9) cień do powiek Oriflame GG Dolce Vita - kolor zielono-turkusowy "Treasured Sea" - maźnięty raz, ubytek prawie niewidoczny 10) Dax Cosmetics Perfecta Peeling enzymatyczny - ubytek mniej niż 1/2 op. 11) Avon Jogurtowy balsam do ciała "Jeżyna i Wanilia" - zużyto mniej niż 1/2 z 200 ml. DOKŁADKA:
13) BOURJOIS 10 hours sleep effect, kolor 73 beige clair (dla średniej karnacji) - podkład odświeżający we fluidzie, beztłuszczowy, o świeżym zapachu, myslę, że z 30 ml pozostała połowa. 14) Oriflame GG Adaptive kolor Light Ivory - jasno beżowy, dla jasnej cery, bardzo ladnie wtapia się w skórę, nawilża, odświeża, niezbyt kryjący. Prawie cały ok. 20-25 ml z 30 !!! - bratowa się skusiła KSIĄŻKI : 1) A.Taylor, A. Collins, Moja uroda w moich rękach. 2) E.M.Kub, S.Sedlmaier, Stylizacja twarzy. 3) Avanti wyd.specjalne 1/2008, 1000 kremów. PŁYTY: 1) Leisa Hart's, Jestem w formie, DVD Video 2) Vita, Bollywood Dance, DVHD-lektor polski 3) Vita, Ćwicz i chudnij - płyta z muzyką do areobiku+głos instruktora , CD 4) Shape, Kardio marszobieg terenowy, trening do zgrania na mp3 i mp4, muzyka+instrukcje, audio mp3 5) Schudnij skutecznie-Twój indywidualny program odchudzania (osobisty dietetyk), diety+ćwiczenia+licznik kalorii, program na CD SZUKAM:
Na szaro będę zaznaczać produkty, których już nie posiada,bo poszły w świat albo które już mam z mojej listy SzukamNa zielono dokładki produktów ! Na Wasze zgłoszenia Ja odpisuję na Waszym wymiankowym i odwrotnie. INFORMUJĘ, ŻE JEŚLI ZNAJDĄ SIĘ CHĘTNI NA PRODUKTY WŚRÓD RODZINY I ZNAJOMYCH, ZOSTANĄ ONE WYCOFANE Z WYMIANY. Edytowane przez mysha25xx Czas edycji: 2010-04-19 o 05:45 Powód: dokładka produktów |
|
|
|
|
#2 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Różne kosmetyki na wymianę
1) orzechy piorące ok. 100 gram w lnianym woreczku
Coś u mnie? ![]()
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Pretty Nina, N. Ricci. - 4 ml.Nowa, nieużywana, z zestawu miniatur.Śliczne, maleńkie cacuszko-jabłuszko z listkami.Jest kartonik.Link do zestawu,z którego pochodzi miniat.
http://tagomago.pl/nina-ricci-nina-z...-pi-10344.html ? Wartość orzechów to ok. 10zł - coś dobierasz? |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
5) Maybelline Pure Mineral Powder 04 Vanilla Rose - podkład z minerałami w pudrze, kolor średni beż, dodałam do niego EDM Linen Intensive co zwiększyło zawartość minerałów
poprawiło stopień krycia oraz rozjaśniło puder, dobry do jasnych/średnich cer. Ubytek niewielki,ok. 1/2 łyżeczki?coś u mnie? mam jeszcze pół podkłądu x-ceptional Gosh, odcien Natural.
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
6) Baza pod makijaż GG Oriflame - zużyto mniej niż 1/3 - świeża,otwarta przed 2 miesiącami, zdatna do użytku przez rok od zaczęcia, data trwałości 07/2011, cos umnie?
|
|
|
|
|
#6 | |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Nie za orzechy piorące
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Coś jeszcze u mnie? ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- A może na książkę "Ja, Klaudiusz"? Edytowane przez mysha25xx Czas edycji: 2009-03-29 o 09:28 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post11673134 cos za puder Maybelline
?
|
|
#9 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() - 2 nowe mini żele pod prysznic Dove Go Fresh z ogórkiem po 50ml każdy ![]() - 2 mini lakiery do włosów Diamond Gloss Nivea po 50ml nowe ![]() Możemy się targować
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam za to jeszcze wiecej balsamów i zeli ogórkowych, mam także miniature 50 ml Szamponu Clear Soft i zelu pod prysznic grejpfrutowego Luksja - oba nowe ) hm szukac dalej??
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
0) Dax Cosmetics Perfecta Peeling enzymatyczny - ubytek mniej niż 1/2 op.
3) AVON Planet Spa - pelling/kąpiel do stóp winogronowy - poj. 200ml - zużyto połow 7) Płatki nawilżane do demakijażu twarzy i oczu ISEREE z aloesem 8) PRÓBKI Podkładu Rimmel Lasting Finish 16H kolor 201 classic beige z minerałami - 4 szt. 9) PRÓBKI Podkładu ASTOR 16h Mineral Match kolor 003 - 2 szt. cos u mnie?>
|
|
#12 | |
|
Rozeznanie
|
-2 nowe mini balsamy Dove do skóry suchej po chyba 50ml każdy
![]() - 2 nowe mini żele pod prysznic Dove Go Fresh z ogórkiem po 50ml każdy ![]() - żel pod prysznic grejpfrutowy Luksja próbka -C Thru Pearl Garden 2x2ml Może być? Ale zaznaczam, że to jest tylko podkład, pędzelek zostawiam! ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
pasuje
zapraszam na pv
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=mysha25xx;11673873]-2 nowe mini balsamy Dove do skóry suchej po chyba 50ml każdy
![]() - 2 nowe mini żele pod prysznic Dove Go Fresh z ogórkiem po 50ml każdy ![]() - żel pod prysznic grejpfrutowy Luksja próbka -C Thru Pearl Garden 2x2ml Może być? Ale zaznaczam, że to jest tylko podkład, pędzelek zostawiam![COLOR="Silver"] Jasne
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za pedzel L'Oreal??
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mowiac to tylko moge Ci zaoferowac Stowarzyszenie wedrujacych dzinsow, pamietnik ksiezniczki 1 i 2
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
1) orzechy piorące ok. 100 gram w lnianym woreczku
2) Pielęgnujące mleczko skóra bardzo sucha NIVEA BODY 150 ml 3) Olejek do masażu CIEN WELLNESS z arniką 250 ml - zawiera naturalne oleje, świetny do masażu po wysiłku fizycznym, na bolące mięśnie, przeciwko rozstępom, w ciąży - dla mam 4) Oriflame Sól do kąpieli Swedish SPA 125 gram 6) Płatki nawilżane do demakijażu twarzy i oczu ISEREE z miodem i olejkiem migdałowym -bardzo delikatne, o subtelnym zapachu,nie drażnią skóry, 2 płatki wystarczą do zmycia makijażu z twarzy i oczu 7) Płatki nawilżane do demakijażu twarzy i oczu ISEREE z aloesem 1) Żel Aloe Vera po opalaniu, świetnie łagodzi skórę po opalaniu oraz po depilacji, przywieziony z Grecji, zakupiony w aptece, z 200 ml zużyto ok.1/4. 2) Oriflame Silk&Smooth opóźniający odrost włosków po depilacji - pojemność 200 ml - ubytek nieco więcej niż 1/3 3) AVON Planet Spa - pelling/kąpiel do stóp winogronowy - poj. 200ml - zużyto połowę 7) pędzel wachlarzowy do pudru Oriflame - użyty raz i wyprany, stan bardzo dobry 10) Dax Cosmetics Perfecta Peeling enzymatyczny - ubytek mniej niż 1/2 op. 11) Oriflame płyn 2-fazowy do demakijażu - ubytek ok.1/4 opakowania 12) Avon Jogurtowy balsam do ciała "Jeżyna i Wanilia" - zużyto mniej niż 1/2 z 200 ml. cos u mnie? |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
sweter to typowe na m, na l też da radę
![]() spodobały mi się pędzle do różu i rexona w kulce zainteresowała mnie jeszcze odsypka pudru pierre rene ![]() oddałabyś te rzezcy za sweter?
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~ Edytowane przez karateczka000 Czas edycji: 2009-03-30 o 15:42 |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za:
8) PRÓBKI Podkładu Rimmel Lasting Finish 16H kolor 201 classic beige z minerałami - 4 szt. 9) PRÓBKI Podkładu ASTOR 16h Mineral Match kolor 003 - 2 szt. PŁYTY: 1) Leisa Hart's, Jestem w formie, DVD Video 2) Vita, Bollywood Dance, DVHD-lektor polski 3) Vita, Ćwicz i chudnij - płyta z muzyką do areobiku+głos instruktora , CD 4) Shape, Kardio marszobieg terenowy, trening do zgrania na mp3 i mp4, muzyka+instrukcje, audio mp3 5) Schudnij skutecznie-Twój indywidualny program odchudzania (osobisty dietetyk), diety+ćwiczenia+licznik kalorii, program na CD odpisz proszę u mnie pozdrawiam ![]()
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie?
TyGrYSeK Ciuszki: NOWY https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=14162483 Stary nieaktualny lecz niektóre rzeczy jeszcze są wiec pytać ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=10722448 Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285156 |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
PŁYTY: 1) Leisa Hart's, Jestem w formie, DVD Video 2) Vita, Bollywood Dance, DVHD-lektor polski 3) Vita, Ćwicz i chudnij - płyta z muzyką do areobiku+głos instruktora , CD 4) Shape, Kardio marszobieg terenowy, trening do zgrania na mp3 i mp4, muzyka+instrukcje, audio mp3 5) Schudnij skutecznie-Twój indywidualny program odchudzania (osobisty dietetyk), diety+ćwiczenia+licznik kalorii, program na CD coś u mnie ![]() daj znać ![]() |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
haha, a w którą stronę się targujemy??
![]() podoba mi się u Ciebie jeszcze 10 serum antycellulitowe, ale to byłoby za dużo prawda ? nie dobrałabyś jeszcze jakiegoś drobiazgu u mnie?? jak widzisz naszą wymiankę?? ![]() pozdro
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
hej zastanowiłaś się nad wymianką ??
![]() obecnie mogłabym Ci zaproponować płytę z ćwiczeniami z najnowszego shape'a, jeśli byłabyś zainteresowana ![]() czekam
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm, bo podobały Ci się książki prawda??
![]() mnie trochę zależy na tych płytkach...nie widzisz jakiegoś rozwiązania?
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
AA Espresso Slim Intensywne Serum antycellulitowe w żelu-o zapachu kawy, silnie chłodzi!200ml ? ?? ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- ksiazke wolalabym wymienic na ksiazke a nie kosmetyk lub ciuch
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

poprawiło stopień krycia oraz rozjaśniło puder, dobry do jasnych/średnich cer. Ubytek ,ok. 1/2 - 1 łyżeczki?
albo które już mam z mojej listy Szukam

ale mam za to jeszcze wiecej balsamów i zeli ogórkowych, mam także miniature 50 ml Szamponu Clear Soft i zelu pod prysznic grejpfrutowego Luksja - oba nowe