|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Trussardi Inside
NIEAKTUALNE
szukam damskiego Trussardi Inside ! oddam to co w wątku : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=436905 ale mam też duuuużo poza wątkiem ![]() Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-06-05 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Trussardi Inside
oszzzz Ty kusicielko!
a co by james chciała ![]() p.s. jak Ty to robisz, że czego potrzebuję Ty to masz ?! ![]() aj lajk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A sama nie wiem, co bym chciala. Moze Midnight Poison Diora, Aliena, letniego Angela, Mademoiselle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Mademoiselle własnie do mnie leci... ale nie oddam
![]() sama rozumiesz! ... eeeeh to chyba nici ... czytałaś o tych filtrach ??? masakra jakaś! ale sprawdzałam i La Roche w wysokich filtrach i filtrach dla dzieci nie ma tego dziadostwa w składzie - uffff. i jeszcze jeden news prosto z sephory - podobno Daisy Jacobsa wycofują ![]() może ktoś inny ma INSIDE jako "niepotrzebne" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pewnie, ze rozmiem ![]() O filtrach nie czytalam bo ostatnio mam sporo na glowie i czasu brak. W wolnej chwili chetnie przeczytam. A co do Daisy to pewnie w Douglasie bedzie i wycofuja tylko z Sephory. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja mam prawie całe Inside, i pytanie brzmi jakie perfumy masz poza listą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
witam.... właśnie zdobyłam 50ml
![]() także już nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.