|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Zajęcia dla nastolatek
Mam 15 lat i siedzę całe dnie w domu. Strasznie mi się nudzi. Chciałabym od przyszłego roku zapisać się na jakieś zajęcia. Myślałam o wspinaczce albo tańcu towarzyskim. Chcę wcześniej to ustalić by przygotować się na to i namówić kumpelkę. Mam czas do września bo wtedy są zapisy. Piszcie proszę jakie zajęcie może mieć nastolatka. Chciałabym znaleźć coś naprawdę super. Czekam na wasze propozycje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zajęcia dla nastolatek
ja mam 17 lat i nie chciałabym, żeby ktoś za mnie wybierał zajęcia dodatkowe. Myślę, że powinnaś skupić się na czymś, co Cię interesuje. Pisałaś o wspinaczce i tańcu - poszukaj miejsc, gdzie mogłabyś się tego uczyć w swoim mieście,popytaj znajomych- może któreś z nich mogliby Ci polecić? Nie ma sensu szukanie na siłę czegoś super - masz się z tym dobrze czuć i chętnie chodzić na zajęcia. Inaczej - odpuść sobie. Poza tym, super to pojęcie względne. Mój kolega gra na waltorni i dla niego to jest super, dla mnie ani trochę.
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Ale ja po prostu chcę zobaczyć wiele propozycji i wybrać coś co przypadnie mi do gustu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Taniec, basen, języki obce, sztuki walki, fitness, rysunek...
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Taniec to fajny pomysł, jak Cię to interesuje, to czemu nie spróbować
![]() Od siebie mogę zaproponować jazdę konną - niestety to niezbyt tani sport, ale może w pobliżu Twojego domu jest stajnia, w której można jeździć za pracę przy koniach? Na początku może być trudno i boleśnie, ale potem jest wspaniale, to pasja na całe życie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
wolontariat <np schronisko dla psow, PAH..>
pływanie jest bardzo odprężające siłka a taniec to najwspanialsza rzecz na swiecie! i po co czekac do wrzesnia..to nie prawda ze we wrzesniu sa tylko zapisy..zawsze mozesz pojsc i spytac czy cie przyjmą ; d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Mimilla, nie chcę być niegrzeczna, ale kilka dni temu założyłaś identyczny wątek - tam podały ci dziewczyny różne propozycje. Mało tego, czasem korzysta się z wyszukiwarki - bo takich tematów jest już wiele. Po co zakładasz kolejny temat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dziwne ze 15 latka nie ma zadnych zajec pozalekcyjnych :-0
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
No widać, to już twój 3 wątek o takiej tematyce. I dalej nie wiesz, chociaż miałaś podanych pełno propozycji. No cóż.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze jej hobby zostalo zakladanie masy dublujacych sie tematow na wizazu ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.