Zajęcia dla nastolatek - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-20, 08:17   #1
Mimilla
BAN stały

Arrow

Zajęcia dla nastolatek

Mam 15 lat i siedzę całe dnie w domu. Strasznie mi się nudzi. Chciałabym od przyszłego roku zapisać się na jakieś zajęcia. Myślałam o wspinaczce albo tańcu towarzyskim. Chcę wcześniej to ustalić by przygotować się na to i namówić kumpelkę. Mam czas do września bo wtedy są zapisy. Piszcie proszę jakie zajęcie może mieć nastolatka. Chciałabym znaleźć coś naprawdę super. Czekam na wasze propozycje.
Mimilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 08:29   #2
monisia104
Wtajemniczenie

Dot.: Zajęcia dla nastolatek

ja mam 17 lat i nie chciałabym, żeby ktoś za mnie wybierał zajęcia dodatkowe. Myślę, że powinnaś skupić się na czymś, co Cię interesuje. Pisałaś o wspinaczce i tańcu - poszukaj miejsc, gdzie mogłabyś się tego uczyć w swoim mieście,popytaj znajomych- może któreś z nich mogliby Ci polecić? Nie ma sensu szukanie na siłę czegoś super - masz się z tym dobrze czuć i chętnie chodzić na zajęcia. Inaczej - odpuść sobie. Poza tym, super to pojęcie względne. Mój kolega gra na waltorni i dla niego to jest super, dla mnie ani trochę.
when the moment arrives that you know you'll be alright
It's amazing
and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight
monisia104 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 08:37   #3
Mimilla
BAN stały

Ale ja po prostu chcę zobaczyć wiele propozycji i wybrać coś co przypadnie mi do gustu
Mimilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 08:48   #4
look_at_me
Raczkowanie

Taniec, basen, języki obce, sztuki walki, fitness, rysunek...

<3
look_at_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 08:48   #5
Nolley
Wtajemniczenie

Taniec to fajny pomysł, jak Cię to interesuje, to czemu nie spróbować
Od siebie mogę zaproponować jazdę konną - niestety to niezbyt tani sport, ale może w pobliżu Twojego domu jest stajnia, w której można jeździć za pracę przy koniach? Na początku może być trudno i boleśnie, ale potem jest wspaniale, to pasja na całe życie

MOJA PIELĘGNACJA

WYMIANKA
Nolley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 12:32   #6
moniaszelki
Zadomowienie

wolontariat <np schronisko dla psow, PAH..>
pływanie jest bardzo odprężające
siłka
a taniec to najwspanialsza rzecz na swiecie! i po co czekac do wrzesnia..to nie prawda ze we wrzesniu sa tylko zapisy..zawsze mozesz pojsc i spytac czy cie przyjmą ; d
moniaszelki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 13:11   #7
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Mimilla, nie chcę być niegrzeczna, ale kilka dni temu założyłaś identyczny wątek - tam podały ci dziewczyny różne propozycje. Mało tego, czasem korzysta się z wyszukiwarki - bo takich tematów jest już wiele. Po co zakładasz kolejny temat?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-20, 13:22   #8
paula78
Zakorzenienie

Dziwne ze 15 latka nie ma zadnych zajec pozalekcyjnych :-0

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 13:45   #9
arrabbiata
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mimilla Pokaż wiadomość
Mam 15 lat i siedzę całe dnie w domu. Strasznie mi się nudzi.
No widać, to już twój 3 wątek o takiej tematyce. I dalej nie wiesz, chociaż miałaś podanych pełno propozycji. No cóż.
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 14:09   #10
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mimilla Pokaż wiadomość
Mam 15 lat i siedzę całe dnie w domu. Strasznie mi się nudzi. Chciałabym od przyszłego roku zapisać się na jakieś zajęcia. Myślałam o wspinaczce albo tańcu towarzyskim. Chcę wcześniej to ustalić by przygotować się na to i namówić kumpelkę. Mam czas do września bo wtedy są zapisy. Piszcie proszę jakie zajęcie może mieć nastolatka. Chciałabym znaleźć coś naprawdę super. Czekam na wasze propozycje.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18015746]Mimilla, nie chcę być niegrzeczna, ale kilka dni temu założyłaś identyczny wątek - tam podały ci dziewczyny różne propozycje. Mało tego, czasem korzysta się z wyszukiwarki - bo takich tematów jest już wiele. Po co zakładasz kolejny temat?[/QUOTE]

Moze jej hobby zostalo zakladanie masy dublujacych sie tematow na wizazu

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości