|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Troszkę kosmetyków :)
NIEAKTUALNE!
Dużo na oddanie tego nie mam ponieważ żal mi się rozstawać z nimi ![]() ![]() ![]() 1. Błyszczyk lip gloss. Nowy ![]() 2.Mini szampon męski przeciwłupieżowy. cały 3.Mini szampon damski przeciwłupieżowy. cały. 4. Maseczka błotna planet spa. nakładana na twarz z 3 razy. Jakoś mi nie podchodzi. 5. Krem do rąk Avon. Została gdzieś połowa. 6.balsam do ciała BeBeauty nawilżająco brązujący do skóry wrażliwej. Prawie cały. 7.Lustereczko. zepsute zamykanie.
Wymieniam się ![]() Wishlista - KLIK ......................... .................. ![]() ![]() Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2011-02-18 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Troszkę kosmetyków :)
Under Twenty:
1. 2 w 1. zel i peeling myjący cały. 2. 3 w 1 zel myjący + peeling złuszczający+ maska regulacyjnazostało ok 2/3 3. Puder antybakteryjny + lekki krem. Nieco mniej niż połowa. 4. Aktywny żel punktowy S.O.S 5. Słuchawki do sagema. 6. Portfel oriflame bez śladów użytkowania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Podobaja mi się u Ciebie :
2 w 1. zel i peeling myjący cały. 2. 3 w 1 zel myjący + peeling złuszczający+ maska regulacyjna zostało ok 2/3 oraz błyszczyk. Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
moze znalazlabys cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1297002964 i z koralikow numery takie jak: 27, 31, 36, 37, 39, pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.