![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Cała strona ciuszków na wymianę
nieaktualny
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-02-15 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cała strona ciuszków na wymianę
SUKIENKI,TUNIKI
1.Top Secret rozm 34 bdb 2.Pasiak tuniczka szlufki na pasek kieszonki rozm Xs bdb NIE MA 3.Szmizjerka rozmiar Xs stan bdb założona tylko do zdjęcia 4.Tunika cropp rozmiar Xs 5.Sukienka z marszczeniem H&M rozm 170cm ja mam 160 i jest też dobra 6.Nietoperz tunika nowy z metką rozmiar uni.NIE MA 7.Nietoperz tunika fishbone rozmiar Xs bdb
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-02-11 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
SPÓDNICE,SPÓDNICZKI
1.Biała ala bombka rozmiar S 2.Jeansowa mini firmy moto rozmiar M myślę że na S też dobra 3.Czarna Amisu rozm S bdb 4.Jeansowa khaki House rozmiar Xs bdb 5.Plisowana w pepitke rozmiar Xs/S 6.Pomarańczowa mini Vero Moda rozm 36 bdb 7.Morska plisowana rozmiar 36 bdb 8.Czarna lniana H&M do kolan rozmiar 34 bdb 9.Czarna z metkami z NY rozmiar S 10.Sweterkowa w paski rozmiar S bdb
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-01-11 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
SPÓDNICE,SPÓDNICZKI
1.Niebieska w kwiatki rozmiar L jednak moim zdaniem mniejsza wymiary: *pas 37 minimalnie się naciąga *długośc 35cm 2.Czarna w kwiatki rozmiar S kolor jak na drugim zdj 3.Sztruksowa brązowa rozmiar S końcówki kokardki się popruły 4.Terranova Xs stan bdb 5.Bombka sprany jeans firmy DenimCo rozmiar 164 (Xs/S)
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-02-07 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
BOKSERKI,LONGI,TOPY,
1.Czarna wiązana na szyi H&M rozmiar 34 bdb 2.Kolorowa bluzeczka rozmiar S bdb 3.Niespotykana z luźnym dekoltem rozmiar S 4.Bokserka żółto srebrna rozmiar S mała wada widoczna na drugim zdj mini plamka może zejdzie w praniu nigdy nie była noszona ani prana NIE MA 5.Bluzeczka w kolorze nude rozmiar S można nosić na dwa sposoby.
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-02-11 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
BOKSERKI,LONGI,TOPY
1.Imprezowa bluzeczka rozmiar uni myślę że najlepsza na S/M bdb 2.Tuba LOOK rozmiar S bdb 3.Kamizelka Kappahl z dziecięcego działu rozmiar odp Xs zainteresowanym mogę podać wymiary NIE MA 4.Bluzeczka H&M rozmiar chyba Xs stan bdb NIE MA 5.Panterka na jedno ramię rozm Xs bdb 6.Czerwona imprezowa Amisu M moim zdaniem S/M 7.Bluzeczka firmy next niestety dla mnie za duża jak widac na zdj bluzeczka ma wisiec jednak na mnie wisi za bardzo(nosze Xs/S więc myślę że najlepiej na M) a siostra już jej nie chce.Śliczne falbanki postopniowane uroczy dekolt
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-02-11 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
BLUZECZKI
1.Czarna z bufkami i falbankami rozmiar S bdb 2.Czarna koronkowa rozmiar z metki M/L moim zdaniem S/M wymiary dla zainteresowanych 3.Żółta satynowa Cocomore rozmiar S bdb 4.Golfik liliowy rozmiar S szlufki na pasek bdb 5.Atmosphere z żabotem szlufki na paseczek rozmiar 36 6.Czerwona w paski Reporter rozmiar Xs bdb
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-01-11 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
BLUZECZKI
1.Z kołnierzykiem rozmiar S/M 2.Różowa unikatowa rozm S bdb 3.Niespotykana rozmiar S bdb 4.Arbuz rozmiar S bdb 5.Brokatowa rozmiar S może małe też M bdb 6.TopShop rozmiar 12(L) stan bdb nie ma
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-01-29 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
BLUZKI
1.Golfik fioletowy z polyskiem rozmiar S 2.Niebieska w rozmiarze S 3.Sweterkowe bolerko firmy George rozmiar 38 bdb 4.Nowa z metkami floral golfik na guziczki rozmiar uni moim zdaniem Xs-M
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-02-14 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Koszule
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-01-11 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
SWETERKI
1.Czerwony brokatowy na jedno ramie rozmiar S nowy metka sie urwala zostala zylka 2.Atmosphere rozmiar 36 3.Pasiak H&M rozmiar M 4.Pasiak z kolnierzykiem rozmiar S 5.Polgolf rozmiar uni wg mnie S 6.Bolerko-kamizelka rozmiar S 7.Nietoperz sweterkowy rozmiar uni wg mnie S 8.Panterkowe bolerko S do ogolenia
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-01-13 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
BLUZA 1.Na jedno ramie fishbone rozmiar z metki M moim zdaniem S/M stan idealny
2.Z numerkiem rozmiar S 3.Szara z czerwonymi napisami rozmiar S 4.Bolerko brokatowe róż Xs 5.Bolerko brokatowe szare Xs 6.Kamizelka kangurka Xs /S 7.Bluza w paski Xs/S
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-01-12 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
kurtki żakiety
1.Wiatrówka Quiosque rozmiar L myślę że na M tez dobra bdb 2.Sztruksowy Żakiet-kurtka urwana zasuwka i oczko w pasku delikatnie wypada (pokazane na zdj)żadnych plam ani dziur rozm S 3.Żakiet różowy rozmiar z metki 36 bdb 4.Grzybek H&M odpowiada rozmiarowi Xs/S bdb SPRZEDANY 5.Kurtka Cropp rozmiar S
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-02-10 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Bluzy,kurtki
1.Czarna Xs NIE MA 2.Mickey Xs NIE MA 3.Pudrowy róż militarna S brak jednej napki 4.Militarna khaki rozmiar 38
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-02-11 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Spodenki
1.Spodenki Xs bdb 2.Różowe Xs bdb 3.Bladoróżowe S nowe 4.Jeansy z przetarciami rozm 34 mimo iż nienoszone odpadło kilka cyrkoni nie rzuca sie to w oczy. 5.Białe spodenki rozmiar Xs/S stan bdb
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-02-14 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Spodnie
1.Nowe jeansy jak leginsy zip z metkami rozmiar S tylko za coś mega 2.Różowe eleganckie Orsay rozm 34 bdb NIE MA 3.Grafitowe pumpy na pasie który można w ciąży na brzuch załozyć,rozmiar uni myślę że od S-L
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-01-14 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Bielizna Stroje
1.Strój ala chanel rozmiar z metki XL ale ja nosze dół S góre C i niestety góra jest mi ciut za mała. 2.Strój kąpielowy w paseczki rozmiar M
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-01-31 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Torebki
1.Bordowa na paseczku 2.Brązowa zamszowa z ozdobami 3.Złota hello kitty z broszką rączki do przeprania 4.Kuferek z kokardką avon nowy 5.Śliczna torebeczka w stylu marynarskim firmy atmosphere jak nowa ubrana raz oddam gdyż mam już 3 torebki w tym stylu. 6.Śliczna torebeczka w odcieniach różu (miejscami delikatna niteczka brokatowa) zdobiona paskiem wiązanym na kokardkę stan bdb rączka z eko skórki (w stanie bdb nigdzie nie jest popękana)
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-01-31 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Buty
1.Szpilki raz założone stan bdb rozmiar 36 kupione w Humanic na wyprz 89zł 2.Klapki na klinie 36 CCC 3.Śliczne niespotykane sandałki nowe z metką niestety mają małe wady brak ostatniej kuleczki ale można z drugiego bucika też odczepić dla wyrównania i lekkie wgniecenie widoczne na ost zdj co nie przeszkadza w użytkowaniu rozmiar 36
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-02-13 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Różne
1.Perfum avon glow ilośc widoczna na zdj 2.Kosmetyki dziecięce: Sudocrem nowy zaplombowany długa ważność NIE MA Pozostałe kremy ważność 07.2011 3.Nowy z metkami pasek Cropp rozmiar S nie ma 4.Książka "Kobiety pragną bardziej" 5.Kosmetyki : *balsam do ciała SSS avon zużycie zaznaczone na opakowaniu *balsam do ciałanaturals malinowy nieotwierany (zaplombowany) *pomadka golden glaze Oriflame zużycie jak widać na zdj niewielkie *Kredka uni metalic creamy ice avon używana nie mam dużego oszytka więc nie jest naoszczona a zużycie widoczne na zdj *Kredka do ust golden glimmer pink gold avon użyta dwa razy *pomadka w sztyfcie multi stick Oriflame zużycie widoczne na zdj opakowania mogą byc miejscami pozdzierane gdyż te kosmetyki nie leżały bezczynnie na półeczce...:P
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-02-10 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dziecięce
1.Przepiękny dresik H&M mikey rozmiar 80
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-01-13 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za którąs z tych rzeczy: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1294778501
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1294780401 moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=23541023 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Witaj, znajdziesz cos u mnie za ktoras z tych rzeczy
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1294780984 (4.Bokserka żółto srebrna rozmiar S mała wada widoczna na drugim zdj mini plamka może zejdzie w pranu nigdy nie była noszona ani prana ) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1294779642 (2.Pasiak tuniczka szlufki na pasek kieszonki rozm Xs bdb ) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1294781423 (1.Z kołnierzykiem rozmiar S/M ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos za spodniczke biala ala bombka?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
znajdziesz coś u mnie za niebieską kurteczkę (jaki rozmiar?) oraz 6.Nietoperz tunika nowy z metką rozmiar uni. zapraszam koniecznie także do starego wątku ;-)
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Nic nie znalazłam.
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
1.Top Secret rozm 34 bdb
5.Sukienka z marszczeniem H&M rozm 170cm ja mam 160 i jest też dobra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1294779856 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1294781333 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1294827836 jaki to rozmiar tych spodenek?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.