![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Chanel, Gucci, HR, L'Occitane, Peggy Sage, Sephora i inne
NIEAKTUALNE
Kosmetyki na wymianę: Kosmetyki kolorowe: - poczwórne cienie do powiek Les 4 Ombres 81 Beiges Velours Chanel (zużycie widoczne na zdjęciu, pacynki wyprane w opakowaniu) pojechały do uzuni - paleta dwóch cieni do powiek Wanted Eyes Color Duo - No.44 Silver Grove & Cherry Blossom Helena Rubinstein (zużycie widoczne na zdjęciu, brak pacynki - gdzieś mi się zgubiła),- nie ma - ddiana - pojedyńczy cień sypki Stila nr 10 (NOWY w kartoniku, oraz taki sam raz użyty bez opakowania - pięknie mieniący się kolor zaprezentowany na zdjęciu), - czarna kredka do oczu Estee Lauder Artist’s Eye Pencil 01 Softsmudge black (użyta 2 razy jeszcze nawet nie temperowana), - paleta cieni do brwi dla blondynek Sephora (zużycie widoczne na zdjęciu), - róż mineralny 32 Peach Melba IsaDora (zużycie widoczne na zdjęciu, mogę dołączyć pędzel do pudru mineralnego tej samej firmy - używany, ale wyprany),-nie ma- kisssek, - lakier nawierzchni Ceramic Top Coat CHI (minimalne zużycie widoczne na zdjęciu), Kosmetyki pielęgnacyjne - twarz: Zupełnie nowa kompletna seria Aroma Perfection Nuxe, w skład której wchodzą: - żel do mycia twarzy Aroma Perfection Nuxe 200 ml NOWY, - emulsja przeciw niedoskonałościom Aroma Perfection Nuxe 40 ml NOWA, - fluid matujący Aroma Perfection Nuxe 30 ml NOWY, Wymienię najchętniej jako całość za zapach. - krem Superdefense SPF 25 Clinique dry combination skóra sucha/mieszana (miniatura 15 ml) NOWY,- nie ma - MagdaK7 - glinka Ghassoul Organique (nie mam wagi, ale wydaje mi się, że zostało ok. 50g),-nie ma- olifka007 - maska algowa Żurawina Organique (30 g) NOWA, -nie ma- olifka007 - filtr do twarzy Sun SPF 30 Sephora (została ponad połowa opakowania), - peeling do twarzy Amande Pomme Compote Exfoliante L’Occitane (miniatura 15 ml) NOWY,-nie ma- madziarra - woda termalna LRP (mniniatura 50 g, NOWA), -nie ma- olifka007 - plasterki oczyszczające nos Clear-up Strips Rival de Loop (zostały 4 sztuki z 6), - zestaw miniatur z serii Harmonie Decleor (w pudełeczku na zdjęciu) - z zestawu pozostała miniatura olejku Aromessence Rose D'Orient, - nie ma - MagdaK7 (olejek) Kosmetyki pielęgnacyjne - ciało: - serum na blizny Scar Serum Cocoa Butter Formula Palmer’s (minimalne zużycie widoczne na zdjęciu), - nie ma - Mektarynka - olejek do skórek Peggy Sage (minimalne zużycie widoczne na zdjęciu), - perfumowany balsam do ciała Gucci by Gucci (NOWY), - chusteczki samoopalające Kolastyna (2 szt., NOWE), - mydełko z werbeną L’Occitane (NOWE),-nie ma- olifka007 - kostka do kąpieli z werbeną L’Occitane (NOWA),-nie ma- olifka007 - kostka do kąpieli zielona herbata L’Occitane (NOWA),-nie ma- olifka007 - balsam brązujący Spa Vegetal Yves Rocher (NOWY), - mleczko do ciała Lipikar Lait La Roche-Posay użyte raz (jest pudełko), - odlewka balsamu do ciała oliwkowego The Body Shop w pojemniczku po miniaturze balsamu truskawkowego tej samej firmy (ilość widoczna na zdjęciu),-nie ma- olifka007 - scrub do ciała imbir i cytryna Sephora (zużycie widoczne na zdjęciu),- nie ma - Mektarynka Kosmetyki - włosy: - szampon do włosów siwych i rozjaśnianych BC Bonacure Color Save Silver Schwarzkopf Professional (użyty 3 razy),- nie ma- madziarra - pianka nadająca objętość supermocna 4 ultra strong Volume Power Mousse Taft Schwarzkopf 200 ml (NOWA), - maseczka do włosów blond Wax L’biotica (zostało ok.1/3 opak.),-nie ma- kisssek - fluid rozświetlający Lumiere Nutri-Sculpt Kerastase (zużycie ciut ponad 1/4 opakowania), - spray nabłyszczający 1 delikatna moc utrwalania Sparkler Gloss Osis+ Schwarzkopf Professional (zostało ok.1/4 opak.). Akcesoria: - kosmetyczka Yves Rocher NOWA z metką, - lokówka do włosów Philips beauty Stylist HP4607/03 (użyta 1 raz - stan idealny w oryginalnym opakowaniu z dodatkową nasadką), - prostownica do włosów Philips beauty Initial stan bardzo dobry (chyba jeszcze gdzieś mam do niej opakowanie, w razie by ktoś był zainteresowany poszukam ![]() Edytowane przez ungia Czas edycji: 2010-04-23 o 18:35 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel, Gucci, HR, L'Occitane, Peggy Sage, Sephora i inne
kochana, czego szukasz za gucci?
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
![]() poczwórne cienie do powiek Les 4 Ombres 81 Beiges Velours Chanel - cos u mnie?
![]() |
#6 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Moze cos u mnie za palete sephory?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
witaj, cos za cienie chanel?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
zaraz bede robila nowy watek, to moze cos Ci wpadnie ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1265487319
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1265487670
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aguusia18 Czas edycji: 2010-02-06 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mniew obu wątkach za:
sephorę dla blondynek szampon dla włosów siwych i rozjaśnianych?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
u Ciebie podoba mi się - poczwórne cienie do powiek Les 4 Ombres 81 Beiges Velours Chanel (zużycie widoczne na zdjęciu, pacynki wyprane w opakowaniu)
a miniaturki parsienne już niestety nie ma ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Moze coś u mnie za:
- glinka Ghassoul Organique (nie mam wagi, ale wydaje mi się, że zostało ok. 50g), - maska algowa Żurawina Organique (30 g) NOWA, - mleczko do ciała Lipikar Lait 125 ml NOWE? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jakby malpeczce nie spodobaly sie torebki to ja bylabym chetna na ta czerwona...mam sporo rzeczy poza watkiem ktore moglabym oddac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Jedynie krem pod oczy Clinique, ale jako, że to miniatura to będzie za mało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
mam rozne zpachy edp i edt
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
witaj,
wypatrzysz cos u mnie za: - poczwórne cienie do powiek Les 4 Ombres 81 Beiges Velours Chanel (zużycie widoczne na zdjęciu, pacynki wyprane w opakowaniu) - mydełko z werbeną L’Occitane (NOWE), - kostka do kąpieli z werbeną L’Occitane (NOWA), - kostka do kąpieli zielona herbata L’Occitane (NOWA), ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
w watku mam:
CK euphoria blossom 1/4 z 100 ml edt poza watkiem: angels and demons tendre 50 ml edt chloe 50 ml (ubytek jakies 10ml) edp burberry weekend chyba edp 50 ml givenchy very irresistable 70 ml z 75 ml edp estee lauder sensous 30 ml edp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
chetnie oddam chloe za to czerwone cudenko tylko moglabys mi wiecej fotek strzelic i napisac czy to prawdziwa skora?
do chloe mam pudelko i wydaje mi sie ze jest chyba wiecej niz 40 ml - jakies 45 ml - edp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
To skóra ekologiczna. Torebka jest zupełnie nowa (nigdy nie noszona). Dostałam ją w prezencie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
mysle ze torebeczka by mi sie przydala...dokladnie o takiej malej czerwonej myslalam od jakiegos czasu, wiec jesli chloe Ci odpowiada to zapraszam na priv.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.