![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() hmm...
Czy to źle że chłopak przed poznaniem mnie chodził na pokazy striptiz i miss mokrego podkoszulka? wiem że to przeszłość i że już tak nie robi, ale ja mam niską samoocenę i trochę się martwię że widział tyle dziewczyn nago a ja jestem napewno dużo brzydsza od nich
![]()
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: hmm...
Najgorsze jest to, że na pewno widział w TV nagą Monicę Bellucci!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro jest z Tobą to widocznie podobasz mu się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
po co Ci w ogole o tym wspominal?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Kazdy ma za soba jakas przeszlosc. Jesli tak Ci przeszkadza co robil - nie badz z nim. Ale mozesz mi wierzyc na slowo, ze w pokazach striptizu czy miss mokrego podkoszulka nic zlego nie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Nie.
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co ma piernik do wiatraka ![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a potem jakby sie przypadkiem dowiedziała że chodził na takie pokazy to wtedy by doiero awantura była że jej nie powiedział...
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jeśli masz niską samoocene i masz się tym zadręczać, że jesteś od nich brzydsza to lepiej nie pakuj się w ten związek...Szkoda nerwów.
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
ojj nie naskakujcie na dziewczynkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja tam zadowolona bym nie byla, gdyby moj Tz chadzal sobie na pokazy golych lasek - watpie,zeby w takich klubach na patrzeniu sie zawsze konczylo. A do uzaleznien krotka droga.
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Bylby dzentelmenem gdyby informujac ja o tym zapewnil jednoczesnie,ze ona jest dla niego to naj... Jednak Autorka jakos chyba tego nie uslyszala,bo ja to troche gryzie. I sie nie dziwie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Co do porownywania to sie nie obawiaj. Popracuj nad wlasna samoocena.
Co do samego faktu, przeszlosc przeszloscia, ale mimo wszystko to nie za dobrze swiadczy o Twoim chlopaku. Osobiscie nigdy nie mialem takich doswiadczen i nigdy mnie do nich nie ciagnelo nawet gdy bylem bardzo mlody. To prostacka forma rozrywki. Radze upewnic sie, ze Twoj chlopak sie naprawde zmienil. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a widziec moze nadal, wystarczy wklepac w wyszukiwarke, podobne słowo. nie byłby z tobą gdyby uważał że jestes brzydsza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18081943]nie to nie jest zle, bo dorosły facet/zakladam iż dorosły/ a na dodatek wolny-może.
a widziec moze nadal, wystarczy wklepac w wyszukiwarke, podobne słowo. nie byłby z tobą gdyby uważał że jestes brzydsza.[/QUOTE] nie chce sie klocic,ale tak mi przyszlo do glowy,ze gdyby np to dziewczyna powiedziala chlopakowi "sluchaj, bylam striptizerka/ miss mokrego podkoszulka /sypialam z nieznajomymi kiedy bylam wolna" NIE wywolalaby w nim reakcji typu "miala prawo,byla wolna"...Ale facet,to moze? on wolal wszystko na zywo przezywac.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Myślę że to nie jest złe, wtedy był przeciez sam.
Teraz jak ma ciebie już nie chodzi więc to o czymś świadczy
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Jak masz niską samoocenę,to napierw popracuj nad nią,a potem twórz związek.Twój 'problem' jest śmieszny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
też czasem martwi mnie, że mój tż widział gdzieś fajniejsze odemnie, ale po zastanowieniu się doszłam do wniosku, że skoro jest ze mną to mu się muszę podobać, bo sam mówił, że wygląd dla niego tez jest ważny
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18083001]PORÓWNUJESZ sypianie z obcymi z oglądaniem nagich panienek?[/QUOTE]
nie chce nikogo oceniac itp, ale skad wiesz,ze nie sypial? Pewnie wiesz,ze chodzenie do takich klubow podnieca facetow, byl fanem mokrego podkoszulka i chodzil na takie rzeczy to skad pewnosc,ze byl wstrzemiezliwy? Jesli lubi ogladac na zywo nagie obce laski. I nie wiem niczego o jego przeszlosci ale to co juz wiemy, nie napawa bardzo optymistycznie,ale oczywsice moge sie mylic! ![]()
Maybe you don't need whole world to love you, you know Maybe you just need one person Edytowane przez Ivi 1988 Czas edycji: 2010-03-23 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Podobnie, imputowanie o jakis uzaleznieniach? Niektore osoby to juz lubuja w bzdurnym dorabianiu ideologii o uzaleznieniach, tym ze ludzie sie nie zmieniaja itp tekstach ![]() Cytat:
![]() ![]() Secundo: autorka wyraznie napisala, ze ma problem z samoocena ![]() Cytat:
Cytat:
A to sypianie z nieznajomymi to ani przypial ani wypial do tej sytuacji ![]() Cytat:
![]() W tych bezsensownych tekstach jest pominiete sedno problemu - zamiast jakis absurdalnych konfabulacji nt tego co on robil czy nie, moze by tak sie skupic na problemie - bo jej glownie przeszkadza to, ze ona sie z takimi striptizerkami porownuje, a nie sam fakt chodzenia, co jasno wynika z postu autorki; ale nie, lepiej sie bawic w jakies sugerowanie niewiadomo czego, choc podstaw w faktach ku temu nie ma ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Mówiłam o nerwach obydwóch stron
![]() Cytat:
![]() Czyli uprawiać seksu zanim ją poznał tez nie mógł?:| To było kiedyś!! ZANIM JĄ POZNAŁ. Nie ma się czym przejmować, ale jeśli autorka nie potrafi mimo wszytsko to lepiej odpuścić.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18087039]dorabiasz własną ideologię.
zresztą Wyrak już Ci pojechał, moich nerwów szkoda. pozdrawiam[/QUOTE] on mnie obchodzi akurat tyle,co nic Poza tym smutne, ze ktos traci nerwy kiedy musi bronic wlasnego zdania. tez pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
powiem tak, idź do psychologa niech pomoże ci wyleczyć kompleksy, bo jak taka będziesz zawsze to marne szanse, że stworzysz kiedyś zdrowy związek.
zazdrość o to, że kiedyś facet widział nagie kobiety jest zdecydowanie chora.
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18087039]
zresztą Wyrak już Ci pojechał, moich nerwów szkoda. pozdrawiam[/QUOTE] no chyba tutaj cos mialas zamiar mi nawyrzucac,ale udalo sie dzieki komus innemu. ladnie to okreslilas,ale ja sie tego nie dowiem,bo mnie to nie obchodzi ,gdyz nawet go nie czytalam.
Maybe you don't need whole world to love you, you know Maybe you just need one person Edytowane przez Ivi 1988 Czas edycji: 2010-03-23 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.