|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
opona po operacji
hej wszystkim.mam pewien problem otóż od 12 lat zmagam się z dużym brzuchem po wycięciu wyrostka robaczkowego
są jakieś sposoby na szybkie pozbycie się go?forsowne ćwiczenia,dieta specjalna?
|
|
|
|
|
#2 |
|
*sportaddict*
|
Dot.: opona po operacji
lekarz Ci powiedzial, ze to od wyrostka masz duzy brzuch?! bo mi się to wydaje dość dziwne szczerze mówiąc.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
no niestety,ale tak jest.3 osoby jeszcze w mojej rodzinie tak mają po wyrostku.i związane jest to tylko z brzuchem opóżniony strasznie metabolizm i wogóle
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Skad pomysl o duzym brzuchu od wyrostka?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh. A nie pomyśleliście, że ta oponka od 12 lat to wyhodowana na obżarstwie i lenistwie= braku ruchu? ![]() Nie prościej? Zrzucasz wszystko na zabieg i od razu wyrzuty sumienia znikają W końcu na operację wpływu człowiek nie ma, a na powyższe i owszem
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
także wierz mi, ilość tłuszczu nie ma absolutnie nic wspólnego z posiadaniem/brakiem wyrostka ![]() a jeśli hodowanie oponki jest u Was rodzinne, to moze warto pomyślec o zmianie nawyków? I kuchennych i fitnessowych. ktoś Ci strasznych głupot naopowiadał
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2010-03-24 o 07:58 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

są jakieś sposoby na szybkie pozbycie się go?forsowne ćwiczenia,dieta specjalna?

heh. A nie pomyśleliście, że ta oponka od 12 lat to wyhodowana na obżarstwie i lenistwie= braku ruchu?