![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowe i używane kosmetyki L'Oreal, Artdeco, Maybelline i inne
Dla moderatorów:
ten wątek jest nieaktualny! zapraszam do nowego ![]() ![]() Witam serdecznie ![]() Preferuje wymianę tylko - kosmetyk za kosmetyk i najlepiej nowe za nowe lub z niewielkim ubytkiem. Nie interesują mnie raczej książki ani ubrania, chyba że trafi się coś wyjątkowego co wpadnie mi w oko ![]() Szanujmy się nawzajem - wymieniane kosmetyki preferuje wysyłać listem poleconym ekonomicznym - szkoda mi dopłacać za priorytet bo przy stawkach Poczty Polskiej można zbankrutować - Wysyłka absolutnie nie listem zwykłym i tego samego oczekuje od innych. Przesyłki zwykłe nie są rejestrowane i nie ma gwarancji czy dotrą - cóż taka uczciwa nasza Poczta Polska. Wizażanka z mniejszą liczbą przekupek lub negatywami wysyła pierwsza. W przypadku mniejszych kosmetyków chciałabym wymienić raczej kilka rzeczy ze względu na koszty przesyłki. Oznaczenia: Wymienione na szaro ale po wystawieniu przekupek USUWAM żeby nie było zamieszania. Większa część kosmetyków jest nowa i nie używana, reszta z nieznacznym ubytkiem lub tylko "próbowana", w przypadku tych nowych najchętniej wymienię się - nowe za nowe ale niekoniecznie ![]() a więc do dzieła! Uwaga!!! WAżNA INFORMACJA!!!!! Istnieje możliwość abym w ramach naszej wymianki przesłała Dermacol w nowej wersji (dowolny wybrany kolor) w tym sensie że pójdę do drogerii i kupię wybrany przez Ciebie odcień, gdyż mam dojście do sklepu gdzie można kupić wszystkie odcienie DERMACOLU NOWEGO. W grę na tych samych zasadach wchodzi także Baza pod cienie JOKO VIRTUAL (jest w tym samych sklepie także) wiem, że dosyć ciężko je dostać, więc mogłabym pójść i kupić, także byłyby to całkiem nowe, nieotwarte rzeczy specjalnie kupione na wymianę. ------>>>>> zainteresowane proszę pisać. DOKŁADKI będą na czerwono moja wish: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=15226870 zapraszam ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-03-29 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe i używane kosmetyki L'Oreal, Artdeco, Maybelline i inne
EDM:
sample w oryginalnych pojemniczkach 5ml jedynie sprawdziłam ich kolory
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-01-26 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
KOLORÓWKA:
1. PODKŁAD mineralny Maybelline pure liquid mineral odcień 021 nude - ubytek ok. 1 cm w buteleczce, użyty ok 5 razy. 4. Avon ClearSkin Anti Blemish Corrector korektor antybakteryjny, tylko przetestowany raz pędzelkiem. praktycznie nowy. 5. Maybelline Define-A-Lash Volume ten w rózowo-fiotetowym opakowaniu, myślę że zostało ok. 40-45% , w sam raz gdyby ktoś potrzebował na przetestowanie 7. 2 próbki podkładu Normateint Vichy kolor 35 sand nowe 8. Pharmaceris F, delikatny fluid intensywnie kryjący do skóry wrażliwej, odcień Ivory naprawdę jasny, dla bladolicych, KWC--->>> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-32...acy-SPF-20.htm z wymianki z OlkoLolka. Przez nią użyty dwa razy, ja przetestowałam raz, jednak wolę mniej kryjące podkłady. W opakowaniu z pompką, zostało ok 80-85%, trudno oszacować. najchętniej na inny jasny podkład. 10. Pomadka ARTDECO Perfect Color Lipstick, odcień 33 , oryginalna, w kartoniku nieużywana. NOWA absolutnie NIE UŻYWANA, burgundowa czerwień, elegancka z drobinkami maleńkimi. 13. L'Oreal Color Riche Shine Gelee odżywcza szminka z mleczkiem królewskim kolor 501 Light Garnet (wg mnie kolor truskawkowy, nie wpada w róż, raczej w czystą czerwień) , na ustach daje fajny kolor, nie bijący po oczach, trwalsza niż błyszczyk, fajnie nawilża, KOD PRODUKCJI 26F501 wg datecalculatora wyprodukowana w roku 2009 świeżutkie, malinowy zapach, Jedynie przetestowana na ustach pędzelkiem DOKŁADKA 02.02.2010 14. L'Oreal Color Riche Made for Me Blush kolor 256 Blush Fever jedynie przetestowana raz na ustach pędzelkiem, UWAGA: TO PEŁNOWYMIAROWY TESTER 4g, ma normalną zatyczkę tylko nie ma naklejki od spodu, zamiast tego taki plastik w kolorze szminki z numerkiem (takie jak w drogeriach) kod produkcji na opakowaniu 26F300 produkcja 2009 rok świeżutka 15. L'Oreal Color Riche Made for Me Blush kolor Kiss & Blush 254 Raz użyty pędzelkiem tester jw śliczny brzoskwiniowy róż 16. L'Oreal Color Riche Made for Me Blush kolor New Bargain 240 nowy tester jw 17. L'Oreal Color Riche Made for Me Blush kolor Silk Bargain 231 nowy tester jw 18. Max Factor Masterpiece Max, świeży, mokry użyty kilka razy, zużycie niewielkie, KOLOR: DEEP BLUE - granatowo-niebieski 19. Termiczna zalotka do rzęs, w 100% sprawna, z wymianki, mało używana, ma aksamitne etui - woreczek, wielkości tuszu do rzęs, ->>> chętnie oddam za coś fajnego, np. nowy tusz do rzęs ![]() na baterię AAA mały paluszek, założona nowa bateria alkaliczna Duracell Dokładka 6.02.2010 20. Avon Glimmerstick automatyczna konturówka w kolorze Majestic Plum, w rzeczywistości taki ciemny grafit bardziej. Użyta zaledwie kilka razy, ubytek to jakieś 3mm rysika 21. Lancome Juicy Tubes błyszczyk Tokyo Yuzu 100 Tokyo, opakowanie pełnowymiarowe 15ml kod ME008 śliczny ze złotymi drobinkami, świetna jako Top Coat na szminkę, niesamowicie się błyszczy ----->>> rezerwacja dla agaafurm ![]() z wymiany ale jednak stwierdziłam że mam za dużo mazidełek do ust, szkoda żeby leżał, ubytek minimalny, ja użyłam raz minimalną ilość, wizażanka od której mam jedynie testowała kilka razy - ubytek nie przekracza 0,5 ml wg mnie 22. Oriflame Gloss Berries błyszczyk Blackberry Punch w tubce fioletowy na ustach raczej delikatnie podbija naturalny kolor ust, 12ml użyty kilka razy, ubytek ok 1ml DOKŁADKA 09.02.2010 23.Revlon Colorstay 12 hour eyeshadow paletka cieni Sterling Rose wersja gładka, (nie karbowana) jak nowa, jedynie delikatnie maźnięte kolorki w celu sprawdzenia na dłoni, na oku nie były używane. - stan jak na foto (najchętniej wymienię na inny zestaw kolorystyczny tych cieni) 24. Avon profesjonalny ołówek do powiek Jillian Dempsey - kredka do oczu z gąbeczką do rozcierania Nowa nie używana ale bez kartonika - odcień Charocal-taki softblack delikatna czerń-ciemny grafit
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-03-24 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
PIELĘGNACJA:
16. Vanity Bielenda, mleczko łagodzące po depilacji, nowe nie używane 17. Balsam Avon Rich Moisture Shimering nawilżający balsam do ciała z migoczącymi drobinkami w świątecznym czerwonym opakowaniu. Nowy nie używany 18. Avon Maska z bananem ułatwiająca rozczesywanie włosów zostało ok. 2/3 z 150ml 19. Avon Odświeżająca Mgiełka do twarzy Marokańska Róża pozostało ok 65% ze 150ml piękny zapach 20. Garnier Skóra muśnięta Słońcem cera śniada, brązujący balsam do ciała, zostało ok 80% z 250 ml. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-13773.htm 21. Balsam do ciała Celine Dion Sensational Moment zostało ok 2/3 ze 150ml nawilżający balsamik z mieniącymi sie drobinkami. 22. Farmona Mus do Ciała Brzoskwinia & Mango, zostało 90%, mogę też zrobić odlewkę, ilość do uzgodnienia 23. Ziaja Blubel, mydło pod prysznic na różowo, żurawina i poziomka, mogę zrobić odlewkę j.w. KWC --->>>> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-30...i-poziomka.htm 24. Luksja Fruity Balsam do ciała Melon NOWY NIE UŻYWANY DOKŁADKA 09.02.2010 25. Avon Naturals balsam do ciała Mandarynka i ALoes NOWY nie używany 26. Avon Rich Moisture Shimmering balsam do ciała nawilżający z drobinkami rozświetlającymi, 400ml NOWY Nie używany
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-02-09 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ZAPACHY:
26. Pink Suede Avon już wycofane z produkcji ale wiem że poszukiwanę przez niektóre Wizażanki zostało ok 20/50 ml data prod 11.11.05 ale zapach bez zmian ---->>> leci do SaraSara 27. Celine Dion Chic deozodorant perfumowany w szkle, 75ml NOWY 28. Celin Dion Chic żel pod prysznic 200ml Nowy powyższe mogę oddać jako zestaw (ale nie mam już pudełka) lub osobno
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-02-03 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
LAKIERY DO PAZNOKCI I ODŻYWKI:
30. TOP CHOICE Nail Hardener Utwardzacz do paznokci NOWY nie używany ale bez kartonika, tylko odpakowany 12ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-9558.htm Dokładka 6.02.2010 POZOSTAŁE: 31. Wellaflex Stylizacja i odnowa lakier do włosów Mocne utrwalenie (2) 250ml NOWY nie używany plomba na przycisku nienaruszona (dostałam w prezencie a nie używam lakieru) 32. Shwarzkopf Taft lakier do włosów Volume Power (4) ultra strong w zielonym opakowaniu 250ml NOWY nie używany plomba na przycisku nienaruszona. nieudany prezent j.w. 33. Humavit, suplement diety, Multi błonnik w tabletkach, buteleczka zawierała początkowo 180 tabl. za zużyłam max 15 szuk na życznie mogę dokładnie przeliczyć data ważności: 02.2011 książki 32. John Gray "Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus" stan db+ 33. "Księga życzeń i podziękowań " NOWA!!!! oprawa twarda, wyd. Buchmann NOWA! stan idealny, świetna na prezent, znajdują się w niej setki pięknych życzeń na różne okazje, imieniny, urodziny, rocznice, itp o taka właśnie: http://zarogiem.pl/product_info.php?products_id=202124 zapraszam ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-02-09 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Interesuje mnie podkład Pharmaceris - znajdziesz coś w zamian?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie niebieski tusz MF ,odzywka utrwardzajca ,na wymiane mam nowy nietestowany czarny tusz Masterpiece (zlote opakowanie)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
TOP CHOICE Nail Hardener Utwardzacz do paznokci NOWY Preparat wzmacniający włosy i paznokcie Onozis Beauty Maybelline Define-A-Lash Volume korektor Mint John Gray "Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus" Zapraszam do wszystkich 3 wątków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1263381216 cos za? zapraszm do wszystkich watkow
![]() |
#11 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
korektor na zaczerwieienia Pharmaceris F, delikatny fluid intensywnie kryjący . Olay Complete Touch of Foundation, kr 17. Balsam Avon Rich Moisture Shimering utwardzacz top choice ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a jak najbardziej skusisz
![]() 11. L'OREAL COLOR RICHE STAR SECRETS 714 Scarlett Blushed, pomadka, piękny brzoskwiniowy róż z drobinkami, użyta kilka razy, zużycie nie przekracza 5-7%, jaki kod? 15. MAX FACTOR TUSZ MASTERPIECE MAX kolor Deep Blue NOWY nieotwierany (będę wybredna) i to, ale to już ewentualnie: 14. L'OREAL SZMINKA COLOR RICHE odcień 256 Blush Fever NOWA nietestowana 29. Celine Dion Sensational żel pod prysznic 200ml NOWY, z zestawu świątecznego. NOWY ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- a co byłabyś skłonna oddać za treselle z rzeczy, które wymieniłam? zostało go około 30% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() znajdziesz cos u mnie za pearl i mint? ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za sample: Mint i Pearl Beige oraz tusz MaxFactora?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
13. L'Oreal Color Riche Shine Gelee odżywcza szminka z mleczkiem królewskim kolor 501 Light Garnet (wg mnie kolor truskawkowy, nie wpada w róż, raczej w czystą czerwień) , na ustach daje fajny kolor, nie bijący po oczach, trwalsza niż błyszczyk, fajnie nawilża, KOD PRODUKCJI 26F501 wg datecalculatora wyprodukowana w roku 2009 świeżutkie, malinowy zapach, Jedynie przetestowana na ustach pędzelkiem
14. L'OREAL SZMINKA COLOR RICHE odcień 256 Blush Fever NOWA nietestowana coś u mnie?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za
26. Pink Suede Avon zostało ok 20/50 ml 27. Celine Dion Chic deo w szkle, 75ml NOWY? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
hej, byłaś zainteresowana u mnie elvie ok 20/50ml, mogę wymienić je na pink suede 20/50ml.
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
jestem chętna na wymiankę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Witaj.Pisałaś u mnie w wątku więc odpowiadam. Bardzo chętnie wzięłabym pink suede oczywiście.Poza tym interesuje mnie ewentualnie tusz który masz , ale to troszkę mało za LWD. Mogłabyś coś dorzucić ? Może masz brokaty lub ozdóbki do paznokci? Interesują mnie także minerały sypkie.Akurat róż snuggle mam a minta mam zapas. A może jeszcze jakiś tusz do rzęs? bo tu mam deficyty...
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
witaj, znajdziez cos za :
31. Preparat wzmacniający włosy i paznokcie Onozis Beauty mam 2 nowe opakowania, każde po 60 tabletek, data ważności 09.2010 w użyciu mam trzecie i nie zażywam wprawdzie regularnie ale i tak widzę różnicę w paznokciach zwłaszcza ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz cos u mnie za Celine Dion Chic deo w szkle, 75ml NOWY?
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.